Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buńka.

Urządzanie domu- będę wdzięczna za Wasze rady

Polecane posty

Gość buńka.

Za 5 miesięcy konczymy budowę domu. Macie jaklies rady odnośnie urządzenia domu , kolorów ścian, mebli , paneli, kafeleków itp ? Będę wdzieczna. Mąż oznajmił mi, że skoro On zajmował się stawianiem murów to ja mam byc od urządzenia wnętrz. Macie jakies sprawdzone rady co ładnie wygląda , a co mniej ? Czego nie powinnam zrobić ? Na jakie kolory pomalowac sciany, jakie kolory mebli sa teraz modne ? Dziękuję za wszelkie rady !

Gość sabinka.1976
witam mam ten sam problem,jednak zasięgnełam fachowej porady.W Castoramie jest osoba która pomaga w takich sprawach.Mam 3 pokoje na poddaszu nie wiedziałam jak pomalować ,dobór kolorów był idealny.życzę powodzenia

Gość radze poprzegladac jak
najwiecej pism z wnetrzami i zobaczyc , w jakim wnetrzu czujesz sie najlpepiej i probowac urzadzic je tak samo ( i tak przeciez beda roznice, bo na pewno masz inne elementy wyposazenia itd), ale kolory scian,zaslon, mebki , dodatkow mozesz opodpatrzec Co lazienki: wejzdz w strony ceramiki ( nop paradyz czy tubądzin, opoczno, tam sa przyklady rozwaizan z ich kafli - mozesz scignac w calosci to, co ci sie najlpeiej podoba. Tak samo zrob z kuchnia - sa katalogi z meblami kuchennymi.

Gość niedawno wprowadzona
Ja mam mnóstwo rad..... ale mozna by o tym książke napisac. My tez budowalismy dom....tatus mi wybudował, wiec było taniej:) Jakby cos to napisz.... ilabiedrona@poczta.onet.pl

Gość rosołek -
a ja nic nie znalazłam w tych wszystkich gazetach i katalogach . Wszystko takie z metra cięte - albo bezosobowe jak w jakimś laboratorium .Najwięcej zyskałam ogladając zdięcia z zamieszkalych domów - " prawdziwych domów " - a nie sztucznych aranżacji . No i moim zdanie najważniejsze - komu ma sie podobać dom - Wam czy innym ? Mój dom ma sie podobać mnie - wiec mam tu rzeczy ,króre w świecie aranżacji nie " uchodzą " ale ja mam to gdzieś - wązne ,ze nam sie podobają .

Gość rosołek -
jest też na kafie taki topick - Błędy dotyczące urządzania domu - tam babki od kilku lat pisze na te tematy - i zawsze jest ktoś na bieżąco

Gość gość
czy ktos z was kupowal moze firanki tutaj www.salonyfiran.pl ? wlasnie urzadzam dom i zastanawiam sie gdzie kupic takie rzeczy

Gość gość
ja urządzałam dom wraz z architektami z www.ampmdesign.pl :) mogę polecić serdecznie