Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaa.

17 latka i 24-letni ..szansa na związek ?

Polecane posty

Gość KoNWeKtor InTroSekTrywnoWalNY
JeżĘli MieĆ NA ImiĘ MaGda To ZmiENić PArtNer Na mŁodSZy

Przecież takie smarki zawsze myślą, że wiedzą najlepiej .... może zaraz napiszesz, że obudził się w tobie mega instynkt macierzyński i pragniesz mieć dziecko bo uważasz, że jesteś dojrzalsza niż niejedna dorosła matka?

Gość Onaa.
Ja na nic nie czekam moi drodzy ;) . Zwykła, swobodna wymiana zdań na forum także nie bulwersujcie się tak...naprawdę.. ;) Nie patrzę na tą sprawę przez pryzmat zauroczenia bo nawet do tego nie doszło ;) Zawsze staram się spojrzeć na wszystko z boku i rozważyć wszystkie za i przeciw ;) . "Mega przystojny" - jedna z cech którą akurat podałam.. nic więcej ;) // Matura akurat nie ma tutaj nic do rzeczy. Na złe wyniki w nauce nie narzekam a wręcz przeciwnie. // "Laryss" - o czym Ty w ogóle mówisz? ;) Tak, od razu trojaczki chciałabym a najlepiej pięcio ;) śmieszne..

Gość pappi
widzicie wpolforumowiczki ze autorka w ogole nie rozumie co probujemy jej przekazac? niewiem jak mozna zrobic to dobitniej.. wiec niech jej bedzie:) dojrzala17+dojrzaly24latek. dla mnie bomba:P ... i nikt to sie nie bulwersuje.. po prostu starszyzna przemawia.. i jak to zwykle bywa mlodzi wiedza lepiej.. wszystkiego dobrego zycze- mimo wszystko:)

Gość aleo
to ja ci napisze dobitnie mam 23 lata i spotykam sie z wieloma kobietami i jeszcze nie spotkalem dojrzalej 20 latki wiec nie bredz mi ze masz 17 lat i jestes dojrzala koles chcacy spotykac sie z dzieckiem to albo niedorozwoj albo amator dziewiczego cialka...

Gość Czarnooka23
Ja w wieku 16 lat poznałam swojego faceta, on miał wtedy 24 lata, i na dzień dzisiejszy nie żałuję. Jestem szczęśliwa że go mam

Gość aleo
ta a ja poznalem swoja dziewczyne jak miala 12 lat i musze stwierdzic ze dogadujemy sie swietnie :D:D

ja jestem 3lata z chłopakiem,który jest starszy ode mnie o 10 lat. Poznałam go majac lat 18... ja wierze w miłosc... jesli to ten jedyny zapisany Tobie to bedziecie razem... Onaa. pozdrawiam

Gość ja ez4 letnim zwiazku
z 10 lat straszym facetem on 33 ja 23, poznalismy sie jak miałam 17 i wcale niechciał odemnie seksu, od razu mu pow ze niema na co liczyc i jestesmy razem do tej pory z seksem do slubu czekamy

onaa- nie pytaj sie na kafe. sama musisz wiedziec czy tego chcesz czy nie, tylko nie nastawiaj sie na zbyt wiele (to nie tylko ty jestes niedojrzala, on tez ;) , akurat o tym cos wiem ) pozdrawiam.

Gość beatka sdsd
nie chce mi sie czytać całego topicu ale dziewczyny ci tutaj dobrze pisza jestes jeszcze niedojrzała, chociaz ci sie chyba wydaje inaczej. taki facet bedzie chciał sexu a niedługo dzieci i slubu/ lub wieczny kawaler i wymieni na młodszą. zastanów sie jakie sa twoje potrzeby i jego i czy pasujecie do siebie

Gość Onaa.
Aleo- Aaa to mogłaś od razu mówić, że jesteś less :) sorki :)) xdd "mam 23 lata i spotykam sie z wieloma kobietami i jeszcze nie spotkalem dojrzalej 20 latki" - w końcu z kim się zadajesz takim się stajesz ;) najwidoczniej masz niezbyt ogarnięte koleżanki ;) Sama zapewne faceta nie masz..

ja uprawiam sex z moim boyem ale ja tego chcialam. Uwazam ze jesli Ty nie chcesz to wiesz... jak kocha to poczeka ;)

Gość Onaa.
depeche15- ja nie pytam ;) Wątek opiera się na zwykłej wymianie poglądów ;) Ja na razie na nic się nie nastawiam. Z wielkim dystansem.. jak coś będzie miało z tego wyjść to wyjdzie.Jak nie- nic na siłę.. Nie każdy facet oczekuje tego samego dlatego nigdy nie wiadomo czego można się po kimś spodziewać. Kwestia czasu i znajomości..

Gość glowa boli od takich topikow
Dziewczyna 17 lat i poukladane w glowie?nie rozsmieszajcie mnie,wkrotce 10-cio latki beda mialy poukladane w glowie, a co do facetow to czay sie zmienily i wiekszosc w tym wieku zachowuje sie jeszcze niedojrzale,prawdopodobnie macie szanse na udany zwiazek bo jestescie oboje niedojrzali, zaden facet w tym wieku nie wiaze sie z dzieckiem,powodzenia

Gość zycze ci
bys wytrwała i nie pozwoliła sie skusic na jego propozycje seksu za 3 mce za poł roku, duzo rozmawiajcie o pogladach i o seksie oczywiscie nie na 1 randce

Gość aleo
" w końcu z kim się zadajesz takim się stajesz najwidoczniej masz niezbyt ogarnięte koleżanki Sama zapewne faceta nie masz.." dzieciaku jestem facetem...

Gość pappi
spoko aleo... onaa juz tu kilka razy pokazala ze jest malo kumata:P

Gość Onaa.
"zycze ci" - wyżej już pisałam na temat seksu - w najbliższej przyszłości nie zamierzam. Niektórzy tu są śmieszni aż do bólu ;)

Gość beatka sdsd
śmieszni? nie rozśmieszaj mnie dziecko. jestes dla nas żałosnym gówniarzem, któremu sie wydaje, że jest dojrzały, chcesz to baw sie w związki z niedojrzałym 24latkiem, bo taki facet w tym wieku jeśli jest normalny szuka kobiety na poziomie a nie dziecka przy którym "jako tako" wygląda bo nie masz wymagań

Gość Onaa.
"Beatka sdsd"-Uważaj na słownictwo bo sobie nie życzę, żebyś się do mnie w ten sposób zwracała idiotko ;) jak ci coś nie pasuje to nie wchodź na ten wątek i nie komentuj bo nikt Cię o to nie prosi ;) // Facet w tym wieku jeśli jest normalny to szuka kobiety na poziomie za jaką ludzie mnie właśnie uważają, wymagania dla Twojej wiadomości Beatko mam duże, przez co wielu facetów poszło w odstawkę.Nie znasz mnie kompletnie więc nie oceniaj!

Pewnie już nikt nie zagląda ale chciałem dorzucić swoje 3 grosze. Mam 23 lata i od niedawna spotykam się z 17latką. Przyznam, moment kiedy dotarło do mnie, że Ona mi się podoba był dla mnie trudny. Do tej pory takie układy kojarzyły mi się dosyć jednoznacznie, negatywnie... Dotychczas spotykałem się z równolatkami, miałem też starszą dziewczynę. W pierwszej chwili automatycznie chciałem odrzucić tę "pokusę", odwrócić się na pięcie i nie wracać do tematu. Ale po pewnym czasie jednak uległem, nie chciałem stać się niewolnikiem własnych stereotypów. Czuję ogromne poczucie odpowiedzialności za Nią i bardzo mi na niej zależy. Nie uważam się za dojrzałego faceta bo... Mam tyle lat ile mam. Dojrzałość o jakiej piszecie przychodzi sama we właściwym czasie. Z Nią też tak będzie. Nie znaczy to jednak, że nie traktuję nas poważnie. Rozmawiamy o "poważnych" sprawach, śmiejemy się, wygłupiamy i spędzamy razem miło czas. Wydaje mi się, że najważniejsze aby być ze sobą uczciwym i szczerym. Nie udajemy kogoś kim nie jesteśmy i jesteśmy ze sobą szczęśliwi. Jeśli chodzi o sex to indywidualna sprawa... Znam 16latki z dzieckiem i rówieśników przed pierwszym razem. Nie wiek a to co w głowie ma znaczenie. A na ile to wartościowy związek, to czas pokaże. Pozdrawiam i życzę mądrych wyborów :)

Gość kafegłąb
mam 19 a spotykam sie z 29 latkiem :) czasami mam wrazenie ze zachowuje sie bardziej dojrzale niz on, bo to taki swir jest :) jest nam razem super. On mowi ze chcialby zebym wydoroslala, ale tylko troszkę :) bo czasem lubi moje dziecinne nalecialosci :)

Gość Ktotamwie
Witam :) Sama jestem 17-latką i osobiście mam taki przypadek ,że wpadł mi w oko naprawdę niezwykły chłopak. W towarzystwie , w którym się obracam cieszy się on niesamowitym szacunkiem ,a każdy chce z nim rozmawiać i każdy pragnie jego uznania. Okazało się jednak ,że on ma 24 lata!! Byłam w szoku! Nie wiedziałam o tym a nie wygląda na tyle. Zauwarzyłam jednak ,że nie jestem mu obojętna. Chciałam zapytać czy mam jakieś szanse u niego i co on może widzieć w 17 latce?? Czy w ogóle może coś widzieć w 17 latce ?? z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość temat stary ale skomentuje
na litosc boską!! ale się uśmiałam, czytając wypowiedzi "pappi" , "beatka" itp tępe dzidy mają raptem kilka lat więcej niż autorka a kreują się na wielkie ciotki dobre rady doświadczone przez życie :D tępe pizdy piszą dziewczynie o dojrzałości, same wykazując się jej brakiem (epitety pod adresem autorki typu "smark" gówniara..) żałosne, hahahahahah

Gość Max25
Mam 25lat i spotykam sie 17latką to żadna róznica wieku

Gość gość
a co jeśli masz 25 lat pracujesz, uczysz się i od roku jesteś samotny nudziło, Ci się więc chciałeś z kimś pogadać masz taka koleżankę ale tylko koleżankę nie miałeś złych zamiarów chciałeś się zaprzyjaźnić i pogadać wiec poszedłeś z 17 letnią koleżanką na piwo i później ona wprosiła się do Ciebie do domu i Cie wykorzystała seksualnie ?

Gość gość
ja mam 32 lata i jestem w związku właśnie z 17 latką w przyszłym roku bierzemy ślub :P Pozdrawiam Nie słuchaj tych zazdrosnych kobiet. Same miały starszych facetów i olewały rówieśników a teraz zabraniają im być szczęśliwymi.

Gość gość
Moim zdaniem zwiazek doroslego mezczyzny okolo 25 lat + i dziewczyny ponizej lat okolo 20 podchodzi troche pod pedofilie i napewno nie mozna tego nazwac prawdziwa piekna i dojrzala miloscia tylko bardziej jakim rodzajem zauroczenia zalezbosci i opieki przykre znajdzcie sobie kogos kto jest wam rowny i emocjonalnie i metalnie