Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

West..red.100

Czy to prawda że kobiety atrakcyjne mają trudno w życiu ?

Polecane posty

Gość frentii
No jasne, przeciez powszechnie wiadomo, ze faceci leca na brzydule i biedne pieknosci nie maja za grosz powodzenia:D

Gość dfdfdfffd
nie! kobiety atrakcyjne tylko bardziej wybrzydzaja i ciagle licza ze trafi sie ktos lepszy:o

Gość
nie wiem skąd Ci to w ogole przyszło do głowy :O

ogolnie w zyciu maja latwiej ale jesli chodzi o zycie uczuciowe to tak, to prawda niestety ....faceci boja sie pieknych kobiet :) i do tego jeszcze inetligentnych .....

Przerwa 🖐️ 🌻 Moim zdaniem może tak być :) Jeżeli jest fajna dzierlatka, to uderza do niej wielu zmotywowanych samców, na których traci ona czas. Oni natomiast są mocno zmotywowani by ją bzyknąć w związku z czym mogą długotrwale ściemniać zarówno co do swych intencji jak i udawać kogoś, kim nie są... no a latka lecą ;)

Gość
ee mi sie wydaje że potencjalny samiec piękna kobiete chce nie tylko jednorazowo bzyknąc , ale robic to wielokrotnie a przy okazji "chwalić się " nią przed inymi :( więc tak łatwo jej z rąk nie wypuści, ale pózniej może go presja zjesc że to ona go porzuci dla kogos innego, lub zbyt wielu sie bedzie wokól niej krecic a mu sie nie bedzie chciało wiecznie starac.

Gość
cześc blokers 🖐️:] może sie myle, ale takie ogólem sprawiacie wrażenie :]

Gość informatyk bez natchnienia
Ładna kobieta jest jak ferrari , nie każdy może ją utrzymać , ale każdy chciałby się przejechać (wiem bardzo płytkie) :O Mają na bank lepiej , bo odmówić ładnej kobiecie nie sposób.

OK, ME ZDANIE JEST TAKIE ŻE KOBIETA ŁADNA MA TRUDNIEJ W MIŁOŚCI ... I ZNALEŚĆ SOBIE ODPOWIEDNIEGO PARTNERA... JAK JUZ ZACZEPIAJA JA TO SAMI DESPERACI BEZ 1 NA PRZODZIE Z MIEJSCEM NA PAPIEROSA.... A NORMALNY FACET TYLKO SIE PATRZY.. CZEMU ?

Gość
ładna kobieta wiecej doświadczy, ma wiekszy wybór, brzydka sie dostosuje, do tego kto ją zechce i w sumie na odwrót , chociaz w przypadku facetów to bardziej pozycja i charakteritd niz uroda

Gość
West..red.100 --> no nie wiem mi sie od razu narzuca myśl , że łądnej kobiecie może sie wydaje że jest łądna, a wyglada na łątwą ?

NO TAK TYLKO CZASEM SA KOBIETY WYGLADAJACE SKROMNIE ZERO LATEKSU ITD.. :) A JEDNAK NIE PODEJDZIE... JACY ONI SA DZIWNI:p A WŁAŚNIE DO WYUZDANEJ PODEJDA.. ZRESZTA... WYDAJE MI SIĘ ŻE..PANIENI ROZEBRANE NA DYSKOTEKACH NIE MAJA NIC DO ZAAOFEROWANIA I MUSZA TROCHE TYŁKA POKAZAC BY KTOŚ NA NICH POPATRZAŁ ...

Gość
ale to nic osobistego do tej łądnej, ale po prostu mi sie wierzyc w to nie chce, to kto Twoim zdaniem ma łątwie?j brzydka? a nie ma znowu takich pięknosci z których nie dało by sie zrobić przecietnej kobiety :] bo daje głowe, zero makijazu, jakiś ekstra ciuszków tylko przecietnei itd i wtopisz sie w tłum jeśli ta uroda tak bardzo Ci przeszkadza:)

Całkowicie zgadzam się z blokersem & ławkersem :D Ile to człowiek czasu stracić, to żal myśleć :O Pomijam, że większość naprawdę sądzi, że jak ładna, to głupia :O

Dobry tyłek to też jakiś atut, choć trudniej go odp. pokazać :classic_cool:

Gość
gdybym była atrakcyjna to bym obaliła te dziwne mity :O 🖐️

Inteligenta kobieta gra głupią tak dobrze że wiele osób się da nabrać , a wiadomo takiej co nic nie umie a ładnie wygląda to każdy służy pomocą :classic_cool:

Jeśli chodzi o facetów to prawda.. Nie mam na mysli pustych lalek oczywiscie, ale kobiet zaradnych, inteligentnych i naprawde ładnych.. "Uderzaja" faceci z gotowym tekstem lub jak ktos juz napisal desperaci. Normalni, fajni faceci boja sie ladnych kobiet, jest tylko kilka wyjatkow. Byc moze mysla, ze nie maja szans i po prostu odpuszczaja. Czy tez boja sie... obojetnie czego... i oczekuja tylko seksu. Sama mialam sytuacje, kiedy moj bliski kolega powiedzial mi, ze chetnie by sie ze mna przespal, ale nic poza tym, fizycznie mu sie podobam, ale woli mnie jako przyjaciolke.. Naprawde tak jest...

CZYLI PRZYSTOJNY NIE PODEJDZIE DO ŁADNEJ BO STRACHA MA PRZED PORAŻKA ..? A TAKI DESPERAT JUŻ NIE RAZ DOSTAŁ W DU... I MU TO OBJĘTNE...

Gość
przed poznaniem sie nie widać tego czy jest inteligentna czy nie a potem może psujecie cos gadką np, zbytnią wyniosłoscią ..