Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

West..red.100

Czy to prawda że kobiety atrakcyjne mają trudno w życiu ?

Polecane posty

tak kurwa,pierdolenie o szopenie... wiele razy spotkalam sie z tym ze nie ladne co ladne... dla jednego atrakcyjna bedzie pani X a dla innego pani Y... ja zawsze mialam sie za paszteta/przecietniare a podobam sie naprawde wielu osobom i wiele osob nazwalo mnie piekna/ladna... z tych kompleksow popadalam w dziwactwa,fobie,fascynacje gotyzmem,schizofrenie :-O itp a jak widac niepotrzebnie bo komus sie podobam... a nie przypominam idealow XXI wieku,jestem niewysoka blondynka o niebieskich oczach,nie mam sylikonowych balonow ani restylanu w warach... niedlugo zmienie sobie operacyjnie nos,mimo iz kazdy stuka mi sie w glowe i twierdzi ze mam normalny(rodzina,znajomi,partner,przyjaciele itp).ale to wszystko przez te fobie i kompleksy...kazdy czlowiek ma latwo w zyciu,tylko sami znajdujemy sobie problemy i tkwimy w nich nie probujac od nich uciec/uwolnic sie....nawet Epikurejczycy mowili ze czlowiek szczesliwy zyje z dala od trosk,problemow,zametow... zmienilam swoje podejscie,walcze ze swoimi slabosciami i chce zmienic(usunac)moj najwiekszy kompleks-nos...ale wnerwiaja mnie tacy slabi ludzie ktorzy zakladaja topiki majace ich na celu wbic w ziemie,zdolowac(masochisci)...ktorzy chca sie nimi nad soba pastwic bo lubia upokarzanie i zamiast zbierac kase/leczyc sie/zmieniac cos w sobie co nam sie nie podoba,wola gnic od srodka i uzalac sie piszac "piekne kobiety maja dobrze/zle a ja jestem takim potworem,nie mam cycow,nie mam ladnej paszczy,nadaje sie na zone dla przegranca,piekna mialaby swietnego faceta itp...":-O a co do tematu...nie ma uniwersalnego piekna,nie kazda "piekna" bedzie piekna dla kazdego faceta wiec kazda baba ma latwo w zyciu tylko lubi sobie je pierdolic glupimi kompleksami i wmawianiem sobie rzekomej brzydoty....

aaa i jeszcze jedno... przerwo...jesli tak cierpisz z powodu braku cycow ,znajdz sobie stala prace i skontaktuj sie z dr.Dobrska z Sulejowka...ona robi operacje plastyczne na raty,jak bedziesz miec robote ,bedziesz jej splacac w co miesiecznych ratach te 15tys... ja chce robic u niej nos,jest specjalistka w tej dziedzinie ale cyce napewno zrobi ci swietne...

Gość Żanneta
Atrakcyjna kobieta może mężczyzn onieśmielać.Łatwiej mężczyźnie porozmawiać z przeciętną osobą.Co działa również w druga stronę.Czyli gdy mężczyzna jest przystojny ,kobieta jest onieśmielona:) Czy też zauważyliście coś takiego ?