Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

West..red.100

Czy to prawda że kobiety atrakcyjne mają trudno w życiu ?

Polecane posty

Gość
nie, desperaci zdają sobie juz raczej sprawe o swoje pólożeniu i szukają raczej dziewczyn z niżej ligi :]

Gość
cięlecinki :classic_cool: XD może zmieńcie dyskoteki na jakie puby czy cluby dla Vipów :classic_cool: 🖐️ moze w złych miejscach szukacie albo sie krecicie ? masakra dla mnie to szok i szukanie dziury w całym , zreszta tak czy siak nie macie źle rzadko kto spotyka wielką miłosc po forver together a tak przynajmniej jestescie podrywane :classic_cool: coś sie dzieje w Waszym życiu :] pocieszcie sie że z brzydkimi faceci sa dla przeczekania gdy trafi sie "lepsza" to szybciej wymieni niz sie zastanowią :)

Gość
no bo to despreci a desperacja to "chwytanie "sie czegokolwiek byle czego :]

przerwa - ależ ja nie szukam. Mówię jako osoba już nie zainteresowana, ale taka, która trochę przeżyła. Od razu również zaznaczam, że nie jestem "panną z solarium", czyli na dyskotekach nie szukałam nigdy :) Od razu powiem, że miałam łatwiej u profesorów (u kobiet - już nie, a nawet trudniej), mam łatwiej, jeśli chodzi o pracę, załatwienie jakiejś sprawy urzędowej, czy nagłe wypadki, kiedy trzeba poprosić o pomoc. Ale jednocześnie, mimo, że jestem profesjonalistką w swoim zawodzie, zdarza mi się, że moja kandydatura jest odrzucana z powodu mojego wyglądu :O Oczywiście wg mężczyzn nie znam się również na : mechanice, matematyce, fizyce, informatyce, i tak dalej... Zwykle wykorzystuję to przekonanie, żeby poleniuchować :P

Ładna kobieta ma o tyle łatwiej, że szybciej zwróci na siebie uwagę a potem ma za zadanie udowodnić facetowi, że nie uważa się za ładną i że nie jest łatwa. Brzydka natomiast musi się naprodukować w drugą stronę, że mimo braku atrakcyjności jest pewna siebie i ma wiele do zaoferowania, np. uległość jeśli trafi na faceta, który tego szuka.

Gość
ale tak szczerze gdybycie miały wybór: brzydka, przeciętna, śliczna?

blokers - bo wiem, że go nie pokazujesz :P Tylko jedna osoba dostała moje zdjęcie, po trzech latach rozmów, i tylko dlatego, że następnego dnia mieliśmy się spotkać :P West - zgadzam się, to pojęcie ogromnie subiektywne. Moim ideałem piękna jest Natalie Portman, a w ogóle nie jestem do niej podobna.

zupapomidorowa: "miałam łatwiej u profesorów (u kobiet - już nie, a nawet trudniej), mam łatwiej, jeśli chodzi o pracę, załatwienie jakiejś sprawy urzędowej, czy nagłe wypadki, kiedy trzeba poprosić o pomoc." A od kogo miałaś łatwiej i skąd wiesz skoro nie byłaś w innej skórze niż jesteś... :/ Tu chyba chodzi o pewność siebie i swobodę bycia a nie tylko o wygląd, o którym tutaj mowa.

przerwa - ani brzydka, ani przeciętna, ani śliczna. Chciałabym być piękna. A jestem tylko ładna. Owszem, ładna naprawdę, a nie zrobiona, ale jednak tylko i wyłącznie ładna. Ale gdybym miała wybierać między urodą, a tym, co mam w głowie, wybrałabym to drugie, bez chwili zastanowienia. (Zaznaczam, że geniuszem nie jestem :D )

Przerwa, ja oczywiście wybieram śliczną :) zupapomidorowa, mylisz się :) Każda dziewoja, która nadesłała mi fotę- dostała moją :) W drodze wyjątku dostała też jedna, która nie nadesłała foty :P

Gość
dużo by Cie potem kosztowała ta chwila niezastanowienia ;] to w sumie synonimy, brzydka, przecietna, piękna to taka piramida miała byc, kazda wybrałaby szczyt, więc to ubolewanie w temacie : ze atrakcyjne maja trudniej w życiu można pod wycieraczke zamiesc ;]

Ojoj... - Na przykład : wchodzą trzy dziewczyny na egzamin. Dwie umieją na cztery, jedna na trzy, powiedzmy, trzy z plusem. Ta ostatnia dostaje piątkę, a pierwsze dwie nie zdają. Aż mi głupio było :O "Tu chyba chodzi o pewność siebie i swobodę bycia a nie tylko o wygląd, o którym tutaj mowa." - Oczywiście. Ale w jakimś procencie pewność siebie wynika z wyglądu.