Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

West..red.100

Czy to prawda że kobiety atrakcyjne mają trudno w życiu ?

Polecane posty

Gość
West..red.100 --> to Ty laska czy facet jestes?

Gość
:classic_cool: to a propo fotki blokersa :]

Gość
znaczy sie ono ? :classic_cool: :>

Gość
zupa wynegocjuj jeszcze jakis filmik :classic_cool:

Gość
to jest Was dwoje ? para? czy dziecko ? czy transseksualista w trakcie przemiany ?:classic_cool:

West..red.100 no ja tam nei zazdroszczę, szczególnie tych uszu :D Nigdy nie chciałam wyglądać jak ktoś inny, chociaż oczywiście jak każda kobieta chciałam mieć coś ładniejsze, ale nie by się z innymi porównać. Ale nie ma ideałów o to mi chodziło - i dla jednego zupapomidorowa będzie piękna a dla innego np. na za duże uszy czy coś tam. zupapomidorowa - no to nie jest przykład, może profesor Cię faworyzował z innych względów. A to, że piszesz, ze Ci głupio bylo, że "wygrałaś" to trochę obłudne chyba....

Gość
o innych nawet nie myslałam :classic_cool: ;)

Gość
no ja w sumie też ani tzytzków ani ptashka nie mam :classic_cool: 🖐️ :O

Gość
oddaj mi tzytzki i bedziemy normalni :classic_cool:

Gość
albo chociaz w spadku mi zapisz :( zebym miała na tzo w życiu czekac :]

Gość
chyba idziemy spac ? :classic_cool: tzooo ? czy zostajecie jeszcze ? :)

Gość
a na 65 p0od to ile bedzie ? :classic_cool: w sumie nie wązne , biore w garsc co dajesz :classic_cool: :>

Quicksand - droczę się, nie targuję. Jak wspomniałam wcześniej, nie wysyłam swoich fotek. Zawsze znajdzie się ktoś kto woli inny typ urody i powie mi, że jestem wstrętna :) Wiem, bo sama tak czasem oceniam ludzi :P Więc dla dobra własnego zdrowia psychicznego i samooceny nie planuję nikomu wysyłać swoich fotek. Ani twarzy, ani figury :)

Gość
ok to ja lece 🖐️ 😴 pa nowe kólko wzajemnej adroacji :classic_cool: ;) 🖐️

Ojoj... - jeśli chodzi o ocenę piękna, zgadzam się z tobą w całej rozciągłości. Ale jeśli chodzi o to, że obłudnie udaję, że głupio mi było, to już nie. Wolę dostać uczciwe trzy niż naciągane pięć. To pięć do niczego mi niepotrzebne, bo i tak umiem dany przedmiot na trzy (też do niczego niepotrzebny, ale nie ja układałam program). Owszem, może dał mi taką ocenę z innych względów (nie wiem, z jakich, ale różni są ludzie), ale jednak mam wrażenie, że chodziło o to, jak na tle koleżanek wyglądałam.

Głupoty gadacie, jeszcze zalezy który facet co uwaza za "atrakcyjne" to ze Ty stoisz przed lustrem widzisz blondyne z włosami do mikroskopijnej dupy bez sladu cycek (ewentualnie)silikony w cholere tapety _ max tipsy i sztucnzy usmiech. jednemu sie spodobasz, ale drugi woli grube brunetki trzeci chude brunetki a czwarty grubsze blondynki , piaty piegowate rude wiec nie mysl moja droga ze jak sie sama uwazasz za ładną to kazdy facet na Ciebie poleci bo wątpie bys spełniala kazdy typ urody. Ty tez masz pewne wymagania co do faceta. Postaw na naturalnosc szczery usmiech i olej w głowie fajne ciuchy (niekoniecznie mini dekolt i kozaki) i spusc z tonu bo jak dla mnie to te kilka zdan dalo o Tobi (moze mylne) informacje o pzremadrzałej panieneczce. pozdro

zupapomidorowa, spoko... ja nie mam "typów" i nie komentuję zdjęć a poza tym mam pospolity gust- podoba mi się to co piękne... no ale co tam... nie ma foty- nie ma gadki 🖐️

Tekla007 - zapraszam serdecznie do przeczytania wszystkich moich wypowiedzi :) blokers - nie udało mi się ciebie poderwać :O ech... :P