Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sisi

Ludzie - w jakim celu zakładacie konto na Naszej klasie ?

Polecane posty

Gość łylidż wumen
A ja mieszkam na wsi i nk dla mnie to bycie w świecie. Wystawiam zdjęcia ze wsi i wszyscy mi zazdroszczą ale nie o to chodzi. Jestem na nk bo utrzymuje kontakt, widze na bieżąco co się dzieje i umawiam sie na spotkania. Śledzika można wyłączyć tylko tuman nie potrafi tak ustawić konta na nk żeby mu odpowiadało.

Gość kiepski temat
przeczytaj sobie uwaznie co autorka pisze. to ona ma w sobie duzo jadu i pisze ze to zenujace. kazdy korzysta z portali jakich chce i innym nic do tego. ja np na forum nie obrazam ludzi ktorzy maja profile na sypmati czy fotce. ale widze ze co niektorzy czuja sie lepsi bo nie maja profilu na nk. i to jest zenujace... i skoro sama elita tu siedzi to moze poczytalibyscie jakas ambitna ksiazke a nie siedzicie na jakims glupim forum typu kafe...

Gość kiepski temat
i to jest jeden z tych topikow, ktory ma byc jakas przepychanka slowna i obrazaniem innych ludzi. moze kolejny zalozymy: Ludzie w jakim celu zakladacie biale kozaki, ludzie w jakim celu czytacie fora itd. itp

Gość oda do radosci
mam pytanie moze ktos mi udzieli sensownej odpowiedzi a mianowicie dlaczego osoby w moim przypadku kobiety a jest ich kilka blokuja sobie galerie niedlugo po tym jak wyjda za maz.moze boja sie ze ktos napisze jakis glupi komentarz np.twoj maz cie zdradza albo spalam z nim. nie mam pojecia.konto na naszej klasie posiadam ale bez zdjec bo nie potrafie ich pomniejszyc.

Gość Pobierz program PICASA
Pobierz sobie program Picasa - jest darmowy i po polsku. On m. in. pomniejsza fotki. A ja wchodze na NK zeby rwac laseczki - po to w koncu jest ten portal, nie? Dzieki NK wiadra spermy sie w PL codziennie wylewaja... :)

Ja nie mam Swojego nk.Nie czuję takiej potrzeby.Lecz szczerze powiem że mam ''fikcyjne'' konto w celu aby patrzeć co się dzieję u paru ludzi;-)Ostatnio Moja kumpela że mam założyć a jeśli tego nie zrobię to sama Mi założy szlag Mnie trafił na miejscu...

Gość mloda.plus.21
Wiadra spermy... !!! ??? Ale jestem zacofana...

Gość ja nie mam mieć nie będę
gdybym chamski człowiek był to bym założył konto fikcyjne ,jak ludzie zaczynaja wkurzać to sie dodaje do czarnej listy ale chyba trzebaby było w końcu dodać ponad połowę ;) ile osób tyle opinii n-k straciła coś fajnego co było na początku niestety

Gość ile ludzi tyle opinii
a policja może dzięki temu przestępce lepiej namierzyc tzn sie jak sie tam zaloguje raz jeden kolo tak wpadł ;) było we wiadomościach temat rzeka to prawda ;) ale moim zdaniem wszystko ma swoje dobre i złe strony prawda ;) ??

Nie masz konta? To skąd tyle wiesz o nk? o zdjęciach znajomych i o śledziku który z tego co mi wiadomo jest nowością na nk??

Gość gowniarze nie powinni miec
tam konta, bo i tak wszystkich znajomych maja pod reka wiec po cholere im to. Konto jest dla starszych, ktorzy stracili kontakt ze znajomymi i w inny sposob nie moga do nich dotrzec. Nie wina N-k, tylko idiotów, ktorzy nie wiedzą, do czego sluży.

Sama mam konto dość dawno, początkowo mało go używałam, jednak po skończeniu LO często dzięki nk umawiam się ze znajomymi na jakieś spotkania klasowe czy indywidualne. Może to dlatego, że mało korzystam z poczty internetowej czy jakiś komunikatorów. Co do zdjęć to owszem mam zdjęcia z wkaacji czy jakiejś wycieczki, a dlaczego? Bo głównie na wakacjach robię w ogóle zdjęcia. Nie rozumię najbardziej zdjęć które ktoś robi sobie sam, najczęściej przed lustrem... na połowę zdjęcia widać lampe błyskową:-D

Gość temat jak rzeka
ja też nie mam konta na n-k bo nie jest tym samym co było wcześniej ;) fakt to ,że zeszła na psy to wina idiotów cóż