Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradny81a

pomoc z windykacja

Polecane posty

Gość Bezradny81a

Mam taki problem kiedys bylem z pewna dziewczyna i wziolem jej na siebie telefon na abonament i adres korespodencyjny byl do niej do domu.rozeszlismy sie i ona poprzestala oplacac ten telefon upomnienia przychodzily do niej a nie na moj adres.Pewnego dnia przyszlo do mnie pismo z orange ze zrywaja ze mna umowe bo wielu polubownych prob zalatwienia sprawy ja nie chcialem tego wyjasnic( bo wszystkie korespodencje przychodzily do niej) I tam mialam zaplacic kare za zerwanie umowy i jakies tam jeszcze koszta.Minely 4msc zadnych papierkow z orange juz nie dostawalem az tu nagle przyszlo do mnie pismo z firmy Justica windykacja ze mam nie uregolowany jakis tam rachunek na 60zl i koszty jakies tam na 120 zl i ze mam w ciagu 7dni oplacic to prawie 200zl i teraz pytanie skad to 60 to 120 i czy w ogole oplacac skoro ja zapalcielm kare w orange i jakies tam koszty.

Gość olewanie
Intrum justica to wlasnie firma ktora wykopuje jakies tam zadluzenia i niby na zlecenie orange itd chce sciagnac jakas tam kase

Gość KamilZ..zelazo
Ja tez mialem problem z ta firma wykopala ze niby gdzies tam wisze 130zl i dzwonia do mnie ja im mowie ze skoro ta firma dala im zlecenie ze chce aby wyslala mi faksem to zlecenie lub listownie bo chce sie znim zapoznac i od tej pory cisza juz 2rok