całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 2, 2010 no właśnie właśnie gdzieś przepadły dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyssany5 0 Napisano Styczeń 2, 2010 zasypało :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SFKJGJHFJ Napisano Styczeń 2, 2010 tu możesz poznać tego jedynego: http://chomikuj.pl/WYKORZYSTAJ_SWOJA_SZANSE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poll 0 Napisano Styczeń 3, 2010 się rozreklamowały ... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś bardzo brzydka Napisano Styczeń 3, 2010 l-e-n-k-a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz zryty beret Napisano Styczeń 3, 2010 całkiem normalna dziewczyna 85 i to równo!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lenka ma na imię estera Napisano Styczeń 3, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma jak sie udal sylwester Napisano Styczeń 3, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma jak sie udal sylwester Napisano Styczeń 3, 2010 Bo tu byly jakies Twoje nicki o tym ze sie zakochales. Piles cos, paliles trawke czy to tylko jakies podszywy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyny po co az tak Napisano Styczeń 3, 2010 " a czy któraś z Was, zadała pytanie facetowi którego poznała/z którym się spotyka - chcesz ze mną być, czy chcesz mnie przelecieć?" prosciej zalozyc , ze kazdy chce tylko przeleciec dopoki sam nie udowodni , ze jest inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma czyli to plotka ze sie Napisano Styczeń 3, 2010 zakochales z wzajemnoscia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapy Napisano Styczeń 3, 2010 Kilka postów wcześniej pisałem, że zamiast użalać się nad sobą to pojadę na sylwka w góry .... opłaciło się ... znalazłem nić porozumienia i fascynacji z koleżanką z ekipy z którą zawsze jakoś się mijaliśmy ... Nie wiem co z tego wyjdzie ... nie nastawiam się na wielkie miłości bo już wiem jak to zazwyczaj wychodzi ... Jest pozytyw bo chcemy sobie dać sobie szansę i ja tej szansy na pewno nie zmarnuję. Pamiętajcie dziewczyny ... życie często zaskakuje na plus;) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leczcie sie psychole Napisano Styczeń 3, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość branka jest nawet ok Napisano Styczeń 3, 2010 tylko psychiczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma ale wiesz ze Twoj Napisano Styczeń 3, 2010 los wisi na wlosku? Jak jej naublizasz to bedzie koniec.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma napisz cos o niej Napisano Styczeń 3, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma nie wiesz ze Napisano Styczeń 3, 2010 ublizaniem zrazasz kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma uwazaj Napisano Styczeń 3, 2010 Ja Ci zle nie zycze , choc podpadles mocno nawet mi. Kupidyna nie przekupisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale przeciez napisales ze Napisano Styczeń 3, 2010 teraz jestes zakochany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale przeciez napisales ze Napisano Styczeń 3, 2010 czyli to byl jednak podszyw:( szkoda bo twoj podszyw pisal ze sie zakochales i teraz bedziesz mily dla ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale przeciez napisales ze Napisano Styczeń 3, 2010 a my tu naiwni cieszylismy sie twoim szczesciem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma zakochanie Napisano Styczeń 3, 2010 Cie nie minie i tak. To tylko kwestia czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma nic nie zostanie Napisano Styczeń 3, 2010 Kupidyn to dziecie niesforne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość on sie juz nie zakocha Napisano Styczeń 3, 2010 bo to stary przegraniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma postawic Ci horoskop Napisano Styczeń 3, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma nie prowokuj Kupidyna Napisano Styczeń 3, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość on sie juz nie zakocha Napisano Styczeń 3, 2010 nawet jakby jakas na niego leciala to nie bedzie jej chcial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma nie wie jeszcze co go Napisano Styczeń 3, 2010 czeka. Leciec na taka co bedzie katac za nim nie bedzie bo i po co? Nie wywaza sie otwartych drzwi. Kazdy chce kochac, nikt nie chce byc kochanym. Offerma - czeka Cie wielkie zakochanie. To moze byc Twoje szczescie albo Twoje przeklenstwo. Zalezy jak wybierzesz. Wspomnisz moje slowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma ten sie smieje kto sie Napisano Styczeń 3, 2010 smieje ostatni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość on nie chce kochac bo Napisano Styczeń 3, 2010 to wymaga jakiegos poswiecenia a on sie przyzwyczail ze zyje dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach