KonwaliowyFacet 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Ewelinko- napisz do mnie na gg, ok? znajdziesz je w moim temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 3, 2010 ziiiimno jak fix na zewnątrz;) właśnie wróciłam ze spaceru. Widzę, że niektórzy nie skorzystają jednak z mojej propozycji nie wchodzenia na ten wątek, skoro jest on taaaaaaaki denerwujący a ja jestem taaaaaaaka beznadziejna tylko nadal pozostajemy przy obrażaniu i wyzwiskach;) no cóż każdy jakieś tam ma hobby;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KonwaliowyFacet 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Zobacz kto u mnie nie potrafi przestać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l-e-n-k-a jest poszukiwana Napisano Styczeń 3, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
l-e-n-k-a 0 Napisano Styczeń 3, 2010 jestem słońca co tam?? :):) hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KonwaliowyFacet 0 Napisano Styczeń 3, 2010 piękny wpis i jakże spostrzegawczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lenka Słoneczko Napisano Styczeń 3, 2010 jak masz na imię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lenka Słoneczko Napisano Styczeń 3, 2010 to powiedz pierwsza literę nie boj się :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
l-e-n-k-a 0 Napisano Styczeń 3, 2010 komuś monitor chyba brzydko zapachniał, to może być awaria, czy leci z nami pilot???? Lenka Słoneczko jak masz na imię? nie słyszałam głupszego pytania jak długo chodzę po tej matce ziemi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KonwaliowyFacet 0 Napisano Styczeń 3, 2010 L e n k a. Pytanie do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KonwaliowyFacet 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Lenka słoneczko... ;) ciekawie. pytałaś mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lenka Słoneczko Napisano Styczeń 3, 2010 proszę pierwsza literę nie boj się jestem bardzo miły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 3, 2010 komuś monitor chyba brzydko zapachniał, to może być awaria, czy leci z nami pilot???? o jeny ale sie uśmiałam;););) pilot już dawno odleciał z tego topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wie ktoś co się stało z Napisano Styczeń 3, 2010 Bronka bez ogonka>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 3, 2010 też mnie interesuje los bronki bez ogonka..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anonimowy informator Napisano Styczeń 3, 2010 l-e-n-k-a ma na imię este.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Styczeń 3, 2010 no mnie też wypuścili, chciałam na dłużej, powiedzieli że tylko godzinka mi przysługuje, bez sensu chamy jedne:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czemu ty kazdy post Napisano Styczeń 3, 2010 dajesz z fotka? umiesc ja sobie w stopce chyba lepiej ewelina-22latka a Twój meil działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z głupimi małolatami nie Napisano Styczeń 3, 2010 rozmawiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widzisz Ewelina teraz Napisano Styczeń 3, 2010 lepiej jak CI powiedziałem zadufana jesteś w sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KonwaliowyFacet 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Zakończyłem swoje forum tymi słowami: Wygraliście. Rezygnuję. To nie ma sensu. Nikomu nie pomogę. Dziękuję wam serdecznie za uświadomienie mi, że w tym kraju wszelkie dobro jest niszczone i dlatego go nie ma i dlatego budzi w takich osobach jak Wy dwie taką ożywioną reakcję. Nie wiem jak mam powiedzieć jak bardzo mi przykro... Nie wiem jak dobitnie mam powiedzieć, żę chcę jedynie zrobić coś dobrego Teraz rozumiem co znaczy piekło na Ziemi Dosłownie. Szkoda mi tylko tych wszystkich osób, które w samotności płaczą z powodu niezrozumienia i wrażliwości może tylko przytoczę to: http://www.homer_m.republika.pl/przeslanie.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hahahaha ale te mody to ćwoki 0 Napisano Styczeń 3, 2010 tak jak myślałem - paszteciary sylwestra spędziły na kafe heehehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KonwaliowyFacet 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Zaszczuli mnie w moim temacie Ewelinko :) wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zua kobietaaaa Napisano Styczeń 4, 2010 i nadal łazisz po kafe niedojdo konwaliowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KonwaliowyFacet 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Słyszałem, że się mogę kojarzyć paru osobom z kim innym stąd, ale żeby zaraz takie hołdy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poll 0 Napisano Styczeń 4, 2010 siemanero Jarek widzę że na nowy rok nowy nick ... udanego nowego roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hahahaha ale te mody to ćwoki 0 Napisano Styczeń 4, 2010 joł Poll ten nowy nick mam już od dawna od miesiąca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poll 0 Napisano Styczeń 4, 2010 hehe, no to niech dlugo i dobrze służy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Luty 2, 2010 umarły topic:) czy są tu jeszcze 'starzy' ludzie? co tam u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poll 0 Napisano Luty 2, 2010 siemanero leci, jako tako co tam u Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach