Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Netbook samsung

Białe małżeństwa - jest ktoś w takim?

Polecane posty

Gość Netbook samsung

Jak w temacie - żyjecie bez seksu w małżeństwie? Z jakiego powodu?

Gość obawiam się tego
tak, ja jestem, bo boje się pierwszego stosunku

Gość też_bez seksu
ale czy wy jesteście w małżeństwie? Macie dzieci? Bez seksu u Was tzn bez stosunku a np miłość francuska, pieszczoty tak, czy nic?

Gość tak ja jestem
no białe małżeństwo to takie co nie uprawia seksu... Nas nigdy sam stosunek nie pociągał, odbywalismy stosunki by miec dziecko, a teraz seks jako stosunek może dla nas nie istnieć, wolimy rózne pieszczoty. Nie robie sobie żartów, po prostu taki jest nasz "przypadek". Wiem że nie jestesmy typowym "białym małżenstwem", bo były stosunki i teraz jest seks ale bez stosunków. Jednak wiem że takich par jak my jest niewiele, co świadomie decydują się na takie życie jak my, bez stosunków,,,

Białe małżeństwo, to nieco staroświeckie określenie na małżeństwo, które z różnych powodów, ale za zgodą obu małżonków nie zostało skonsumowane – tzn. nie podjęto współżycia seksualnego. Nazwa „białe” wywodzi się zapewne z tego, że tradycyjny kolor dziewicy był to kolor biały i pozostawała ona dziewicą nawet po zawarciu takiego małżeństwa. czyli małżeństwo beż całowania pieszczot oralnych mniej więcej tyle co bycie narzeczeństwem jak pan bóg przykazał tylko z papierkiem

Gość tak ja jestem
U nas są pocałunki, pieszczoty, seks oralny, wzajemne "ocieranie" się, ale bez pełnego stosunku, bez "wchodzenia" we mnie...

Gość kafeteryjny patryjota
jak nazwa wskazuje seks oralny tez jest seksem, a biale malzestwo to malzenstwo bez seksu, wiec co wchodzisz i pieprzysz glupoty?

Gość bo ta co jest
to ma mózg zalany spermą i nie pojmuje pytania

Gość rety
biale malzenstwa, to taka instytucja popierana przez kosciol. jesli nastapi rozwod, a zalozmy kobieta chce miec drugiego meza i jednoczesnie uczestniczyc we mszy sw, to wtedy zobowiazuje sie do czystosci malzenskiej z drugim mezem, tzw. biale malzenstwo wlasnie.. zadnych pieszczot i tym podobnych rzeczy. robicie wszystko co normalne malzenstwo poza seksem i temu podobnym

Gość ciekawe_ee
ta co pisze ze żyje bez stosunku ale uprawia oral i petting chociaż nie kłamie.... Pisze jak jest. A czy naprawdę istnieją małżeństwa całkiem bez zadnej formy seksu??? Bez pocałunków, bez pieszczot? Przecież ciężko jest wytrzymać być obok ukochanej osoby,,, ciężko żyć bnez masturbacji, orgazmu.... Takie typowe białe małżeństwa to sa możliwe u osób w podeszłym wieku, ale nie np u 30 latków....

Gość są tez pary
homo-les które zawarte dla kamuflażu i dla prokreacji, zaprzyjaznione z druga identyczną parą uprawiaja seks homo, a żyja w ukladach hetero, wychowuja dzieci itd. To są klasyczne białe małżeństwa.

Gość gość568
Chętnie nawiązał bym relacje w białym związku. Poszukuje kobiety w wieku 22-27 lat, ja 25 lat. Zapraszam do kontaktu trocheszczescia@op.pl

Gość gość
Średniowiecze. Pewnie z PIS-u