Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chce dzidzie

co z tym znieczuleniem??

Polecane posty

nie spotkałam się z czymś takim zeby przy s.n wypraszali z porodówki, no przy c.c to nie ma szans żeby ktoś był przeciez to normalna operacja. mysle ze trzeba by przestudiowac karte praw pacjenta.

tez jestem zdania rodzic z mezem ,siostra mama kims bliskim bo nie bedziesz w stanie sie wyklocac a jak jest ktos bliski i patrzy im na rece to inaczej moj maz wyklocil sie o cc po cztrech dniach w bolach bez spania tylko chodzenia z kata w kat i przy 4cm rozwarcia chcieli mi robic porod prozniowy ????????!!!!!!!!!

przy mojej cc byl moj maz i siedzial caly czas i po glowie mnie glaskal i za reke trzymal, a potem malego ogladal i ubieral razem z polozna chyba ze przy takiej cc co musza uspac natychmiast to na pewno bliskiej osoby nie bedzie ale nie wiem jak w polsce jest aha i moja szfagierka teraz ma rodzic za pare dni i tez cos mowila ze wypraszaja bliskie osoby jak juz jest akcja kulminacyjna

szukalam paragrafu i nic nie znalazlam czyzby polozne moga wszystko i w d... miec potrzeby pacjentek dlaczego tak trudno o znieczulenie? czy az tak sprawia im przyjemnosc patrzenie na cierpienie innych? ps. o ten czop pytam bo dzisiaj odchodzi mi ogromna ilosc sluzu ale bialo-zoltego galaretkowatego.i juz niewiem czy to czop czy tylko zwykly sluz. nigdy nie mialam tak olbrzymiej ilosci sluzu.