Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hijklmn

nie odzywa sie2tygodnie a ja glupia czekam ze sie skontaktuje

Polecane posty

Gość hijklmn

chlopak z ktorym spotykalam sie ponad 8 miesiecy poprostu przestal do mnie dzwonic i pisac. ostatnio ja zadzwonilam do niego 2 tygodnie temu i odebral ale na pytanie kiedy sie zobaczymy powiedzial ze narazie nie wie i da mi znac . od tego czasu cisza z jego strony . ja sie zastanawiam tylko czemu on tak robi , czy jest ktos inny. moglby powiedziec wprost gdyz nie lubie takich niedomowien . czy jest mozliwosc ze on sie jednak odezwie? kto mial tak ze facet jakis czas sie nie odzywal a potem jednak sie skontaktowal?

Gość dziewczyno wez daj sobie
spokoj z tym pacanem! Nie pisz i nie dzwon pod zadnym pozorem!!!!!!!!!!

Haha, no nie wytrzymam :D Na co Ty dziewczyno czekasz ? Po kiego grzyba oczekujesz, że ktoś, kto już dał Ci doi zrozumienia, że Cię olewa zasługuje na Twoją uwagę ? Zajmij się kopaniem grządek, zamiast czekać na jego uczucia :classic_cool:

Gość before30
ja mialam, i to sie niestety czesto zdarza.jak bylam młodsza, i nadal jest mi przykro zwłąszcza jak jest fajnie i sobie poidealizuję trochę, gdy to sie urywa, ale wtdy pocieszalam sie następnym lub jakimś zajeciem.teraz po prostu sie ich pytam wprost, zadam wyjaśnień, oczywiscie nie dla dobra tej realcji-bo /wykluczając przypadki problemów faceta, które akurat sie pojawily-wiem, ze nic z tej relacji nie bedzie. więc pytam sie ich o przyczyny zachowania dla moich celów naukowych, by jeszcze bardziej poznać ich popapraną psychę i uświadomić jak krzywdzą swoim zachowaniem kobiety. najczesciej podawaną odpowiedzią -jest , ze nic takiego sie nie stalo, po prostu jakos mu przeszło, albo przerazaja sie widmem zacieśniania zwiazku, albo okazują sie żonaci, albo sie znudzą, albo to nie to. podobnie do nas, tylko, ze my nie urywamy znajomosci na której nam zależy, nawet jak jesteśmy uwiklane w związek, problemy w pracy , czy inne-staramy sie utrzymać więź, czesto radzimy się faceta. dlatego uwazam , ze postępuja nie fair-bo wykorzystuja nasze uczucia. podsumowujac-nie mamy dla nich wważnego znaczenia, jeżeli przestali sie odzywać, bo gdyby chcieli to by to zrobili, moze było im milo, ale dla nich się skończylo, nie jest to juz na tyle ważne, co np. wyjazd z kolegami, a kobieta moglaby juz ograniczać

Gość hijklmn
ja naprawde jestem niemile zaskoczona jego obecnym zachowaniem gdyz wydawalo sie ze mu zalezy na mnie a tu takie cos ze zero kontaktu z jego strony. ja bym nawet wolala zeby mi w trakcie ostatniej rozmowy powiedzial wprost ze to koniec znajomosci itp. napisalam chlopak w pierwszym poscie a to jest dorosly 27letni facet i nie ma odwagi powiedziec prawdy ja napewno sie nie odezwe zreszta nie odzywam sie juz od 2 tygodni i on robi to samo

ooo kochana ja miałam podobnie... spotykałam się z kimś przez wakacje, pisał do mnie codziennie, wręcz narzucał się ze spotkaniami i nagle cisza. Więc napisałam do niego co się dzieje... i NIBY miał problemy w domu (przy czym co tydzień jeździł na dysk ;) ) jak się później okazało zaczął kręcić z inną :) a teraz znowu chce coś ode mnie. głowa do góry!