Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemproblem1

on ją zdradza i ona o tym wie

Polecane posty

Gość problemproblem1

Otóż boją się o moją przyjaciółkę która ma męża i on ją zdradza od lat,zawsze ją zdradzał,nawet przed ślubem,ona cierpi ale wybacza,] chodzi jak z krzyża zdjęta ale wybacza bo ma taki uległy charakter,wszyscy starają sie jej wybić z glowy takiego faceta a ona nic ja juz nie wiem co robic

Gość wielka przyjacioleczka
a co chcesz zrobic??? jej sprawa skoro jej to pasuje a tobie nic do tego

Gość problemproblem1
ale po co jej mężczyzna przez którego kazdego dnia płacze?

Gość eksy
pokaż jej że może żyć swoim życiem, innym życiem, Ona musi zrozumieć że bez tego faceta też może żyć, też będzie wiele warta, możecie zacząć od jakiegoś kursu - np. kurs tańca, jezyka obcego, joga, aerobik. czy Twoja koleżanka pracuje?

Gość problemproblem1
tak skonczyla 3 kierunki studiów i ma dobrą prace ale on ją całkowicie zdominwal

Gość amalletta
widocznie jej to potrzebne, jakiś syndrom ofiary ma czy co? a pytałaś jej DLACZEGO to znosi?

jest tak świetnie wykształcona i brakuje jej poczucia własnej wartości? On ja musiał sama nie wiem zastraszyć, uzależnić od siebie, może wmawiał jej ileś tam lat, że bez niego jest nikim.... zaprowadź ją do poradni dla kobieta, niech nie mówi mężowi w żadnym wypadku gdzie idzie, Ona musiu porozmawiać ze specjalistą, z kobietami które były/są zdradzane, innej możliwości chyba nie ma...