Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ile

Co ile zmieniacie posciel???

Polecane posty

Przestan juz zwistna kobieto bo stracisz pokarm:)Biedne te Twoje dzieco miec matke potwora ktory przekazal mu takie straszne geny:((Nie bede z toba wdawala sie w dyskusje bo tym zyjesz i wyczekujesz calymi dniami na takie psyskowki ale czego tu spodziewac sie po dietetczce!!:)

Gość nikaaaaaaaaaa
co kilka tygodni-srednio raz w miesiacu-nie widze potrzeby czestszego zmieniania poscieli, nie klade sie brudna spac, wiec ta posciel w zadnej sposob sie nie brudzi, nie nadazalabym prac i prasowac jakbym miala co kilka dni zmieniac posciel...bez przesady...

Gość chyba taka jak kazdy
nie rozumiem tu tej zawiści. ktoś tam musi siedzieć nad rachunkami to zły że ktoś nie musi i od razu nie wierzy. a choćby ktoś tam miał 3 służące czy Bóg wie ile pachołków to zaraz jest że kłamie. niektórym się wiedzie i przyjmijcie to do wiadomości. choćby nawet bajki pisali. ja tam służących nie mam i nie stac mnie na nich.domem zajmuje sie sama, ale kwote wynajmu mam jedna i stała,. ściśle okreslone w umowie co jest wliczone niezaleznie od stopnia zuzycia i juz. proste jak drut i łatwe do pojęcia

Gość dokladnie tak ma pomoc domowa
w tyłku mam twój szacunek kłamczucho:)

ismncia - osoba wyzej pisze o sytuacji sprzed prawie roku a w tym okresie moze sie duzo w zyciu zmienic:)Eh kobiety ruszcie tymi swoimi glowkami i pomyslcie czsami!!I nie mam zamiaru sie tlumaczyc i udowadniac Wam wytworom internetowym ktore sa dla mnie obojatne:)Pozdrawiam i zycze udanego wieczoru....bez agresji i zawisci jaka tu ukazujecie:(

klamczucha jest z Ciebie...i wiedz ze juz Cie dziewczyny rozpracoaly - odezwala sie ta ktora dla oszczednosci hoduje kury na balkonie!!!buhahahaha:)Wez sie kobieto za robote to moze twdy Ci sie polepszy a nie bedzioesz obrazala powaznych ludzi...zenada i Ty matko Polko powinnas przy dziecku siedziec a nie przy kompie...ale nie pewnie ma Cie juz dosc:)))))))))))))))))))))))

Gość ismncia
chyba taka jak kazdy--nie czuje zawisci,ze ktos nie siedzi nad rachunkami,bo ja lubie wiedziec ile,za co płace. A co do zuzycia wody i pradu ktore masz w umowie to Ci zazdroszcze,bo jestes w komfortowej sytuacji,mozesz zyzyc duzo wiecej pradu i wody a jednak sume płacisz jedna.To niby sie wyrownuje gdy zuzyjecie mniej,ale jednak mysle,ze zuzywacie wiecej,wiec takie rozliczenie jest lepsze niz wodomierz i licznik energii.

chyba taka jak kazdy- nie ma do kogo pisac i na nic nasze wywody - KURY DOMOWE I MATKI POLKI WIEDZA NAJLEPIEJ:)Coz ustapmy im i niech sie tu zra:)Pozdrawiam

z tego co zauwazyłam to jedyna agresywna chamka na tym topiku jestes ty do twojej wiadomosci - nie jestem elzunia

Gość ismncia
dokłądnie tak :-) jakos nie widze w swoich wypowiedziach agresji i zawisci,bo nie wyzywam Cie tak jak Ty wyzywasz klikajace tutaj i nie zazdroszcze Ci,bo nie mam czego,bo moge Ci tylko wspołczuc,bo jakbys nagle została sama to nei dałabys chyba sobie rady,bo nei masz pojecia o zyciu,bo maz zajmuje sie rachunkami,pomoc domowa wszyskim ;-) Ja tam wole byc Pania swojego domu w kazdym calu.

o luuudzie wojna kafeterianke. no przepraszam ale jade aż zionie :] spokój dziewczęta. tutaj o pościel chodziło

sorki za literówki :]

jeszcze jedno dla uscislenia- na topiku o ktorym mówie pisałas okolo 4 mies temu

tez mi sie wydaje ze zuzywam wiecej.tym bardziej ze nawet niektorych lampek na noc nie gasze a ogrzewanie tez mam elektryczne. no i mam tylko jeden rachunek na miesiac-wynajem. reszta sie nie interesuje. a zapomnialam ni i abonament za cyfrowy polsat ale to opłacam z gory za rok

Gość gwiazdeczka kochanaaa
posciel raz na miesiac, czasem czesciej jak cos sie wydarzy :) po co czesciej??? biore prysznic ZAWSZE RANO I WIECZOREM a brudasem na peewno nie jestem.

Gość ismncia
chyba taka jak kazdy--no to masz ogolnie fajnie,chociaz czynsz za wynajem musi byc dosc wysoki,ale i tak Ci sie opłaca,bo jakbyscie mieli liczniki na wszystkie media to na pewno interesowałabys ei ile czego zuzywasz.

:) no wtedy na bank bym sie interesowała. czynsz jak za to mieszkanie to chyba nie za niski nie za wysoki. ujdzie. i oczywiscie ze bym sie interesowala tym bardzije ze jestem dosc zorganizowana osoba. ale tak jest ok. póki co . co innego jak juz bedzimey na swoim.wtedy rachunków nie unikne ale wynajem odpadnie :) bo to będzie dom a nie mieszkanie

Gość ja tam
2 razy w roku, na wigilie i wielkanoc

Gość ismncia
chyba taka jak kazdy--my na razie mieszkamy w mieszkaniu i niedługo mamy przeprowadzic sie do domu i obawiam sie tego,bo jednak w mieszkaniu zycie jest o wiele łatwiejsze i tansze.

no ale w domu nie masz poza rachunkami comiesięcznych opłat .oczywiscie podatek na dom ale niewielki no i to rocznie. ja zawsze mieszkałam w domu i w domu chce mieszkac tylko teraz nie z rodzicami a w swoim. mi to sie tylko ogródu nie bedzie chciało dbać.. ehhhh ale ile przestrzeni i prywatności. ja tam same uroki widze. ok ide spac bo jutro do pracy niestety :( życie. ide nynu.pappapap

ogródu- ogrodu,.ide spac bo zaczynam juz strasznie przekrecac.papapap

Gość ja zmieniam pościel co 3-4 tyg
piżamkę raz na tydzień lub nawet 2 tygodnie, stanik co 3 dni, gacie 1 lub 2 razy dziennie, myję się rano i wieczorem

dokladnie tak Nie wiem co Was tak dziwi bo ja np takze mam zmienaiana posciel co 7 - 10 dni.. I mysle ze komenatrze typu latwiej zminic niz sie umyc sa lekko infantylne i naprawde ...proste...bez obrazy ale tak to odbieram Proste? Co mamy powiedzieć o Tobie? Zaczęłaś dyskusję jak dama, skończyłaś w stylu praczki. 🖐️

Dobrze ze ktos mi dal namiar na ten topik . Dokladnie tak --kobieto Ty sie powinnas leczyc , jeszcze niedawno biedzilas na topiku " Finanse domowe - ludzie jak oszczedzacie ile wydajecie" a terazx grasz wielka szlachcianke ktora ma pomoc domowa :D :D :D ty naprawde masz cos niepokolei z glowa, albo zmyslasz. Brak Ci tu kolka wzajemnej adoracji w osobach sensitive , slawnej freydis i innych madrali. Ale to jest najlepsze dokladnie tak ma pomoc i kupuje w biedronce i lidlu , oraz udziela sie na topiku o oszczedzaniu gdzie ludzie zyja za 500zl miesiecznie (bez pomocy domowej ) :D :D :D Zenada.....

Teraz dopiero przeczytalam 4 strone i widze ze dokladnie tak kazdy atak na jej osobe upatruje we mnie. hahahahaha Co ty bredzisz ze pisalas na topiku o finansach domowych ... rok temu jak przestalysmy pisac w maju albo czerwcu tego roku . Teraz wszyscy widza jak klamiesz i zmyslasz . No no no , widze teraz jaka dokladnie tak jest dama , nie ma co.... :P

i jeszcze jedno- dokladnie tak- nie choduje kur na balkonie , nie wiem gdzuie ty taki sposob chodowli kur widzialas , mam mala zagrode i choduje sobie kurki teraz mam 8 gesi na zime jak znalazl na rosol i miesko. Gdzie ty to wyczytalas o tym balkonie??? A sorki pewnie jak takie glupoty o sobie wymyslasz to pewnie to tez zmyslilas . Nie wiem czy wszyscy wiedza ale we czerwcu urodzilam synka i dokladnie tak mi pisze ze moge stracic pokarm czy cos takiego (nie chce mi sie juz nawt czytac tych jej postow , bo to ona jest crazy. Otoz dokladnie tak nie starce pokarmu bo karmie butelkaa matka polka tez nie jestem a jezeli bym byla to nic ci do tego. Dokladnie tak jaka ty glupia baba jestes ....

Zmieniam co miesiąc :) a jeśli chodzi o zużycie wody to przez ostatnie 3 miesiące zużyłam (sama w mieszkaniu) zimnej 5, ciepłej 7 :) oszczędzałam strasznie bo nie tak dawno (gdy się sprowadziłam na nową stancję) zapłaciłam kosmiczny rachunek prawie 200 zł! i tylko ja zuzywałam wodę... postanowiłam więc na maxa oszczędzac, szybkie prysznice zamiast kąpieli itd.

Gość jujujujujuyty
podnosze :)

Gość dokładnie tak zmyła się
niepyszna , ale jestem pewna ze odezwie sie pod innym nickiem dobre sobie rachunki płaci pomoc domowa, a dokładnie tak popyla po biedronie i lidlu z kartką w dłoni:D

Gość yosdtgghhhhjnhuh
Dopóki nie ujebie się spermą lub krwią.