Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ile

Co ile zmieniacie posciel???

Polecane posty

Gość asdfggfhgkj
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość Boskie Buenos
co 10-14 dni:)

Gość do you are nor alone
boże kobieto ale ty jesteś jebnięta! 100 kilowa asystentka w podrzędnej firmie! skąd takie pustaki się biora na tym świecie! pewnie masz ryj krzywy ale pościel raz w tygodniu zmieniasz! pewnie sie pocisz jak świnia! haha!

Gość You are not alone
Dlaczego odrazy jad i frustracja?Czy tak boli prawda?Ludzie zyjemy w 21 wieku i zmiana poscieli ,odziezy nocnej i higiena osobista nie powinna byc niczym zaskakujacym i wywolujacym takie dyskusje!A tu nadal ciemnota...Naprawde radze sie zastanowic i przemyslec wszystko 2 razy...Szczreze nie wyobrazam sobie obcowania z czlowiekiem ktory zmienia posciel raz na miesiac:(((Jezeli w tej dziedzinie jest flejtuchem to i na innych plaszczyznach okaze sie takim popaprancem zyciowym...

Gość asdfggfhgkj
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość You are not alone
do you are nor alone - czyzby zaboalo?:)Wybacz ale z moja twarza wszysko ok a jezeli Ty masz problem ze swoim RYJEM jak to napisalas/es to przykro mi bardzo ale nic na to nie poradze.Pozatym nie jestem ani jebieta ani sie nie poce jak swinia....czlowieczku nie oceniaj wg swojej miary bo sa ludzie i ludziska...ze tobie sie w zyciu nie udalo to przykro mi.

Gość asdfggfhgkj

Gość co tydzien to
pościel zmieniaja jebnięte baby które pocą się w nocy i ich pościel prześmierdnie na wylot! albo nieudacznicy zyciowi którzy nie maja co robic i całymi dniami siedza w chałupie i sprzatają!

Gość You are not alone
Koncze ta dyskusje bo i tak nic nie zmienie...zebrala sie cholota ktora zapewne liczy kazdy grosz stad tak rzadka zmiana poscieli skoro ma sie jeden komplet w domu prawda?Az sie dziwie ze wdalam sie w taka pyskowke z takim plebsem:))Pozdrawiam:)

Gość do you are nor alone
puknij się w łeb idiotko! pewno ci z cipska jedzide wiec zmieniasz pościel co tydzień! zainwestuj w płyn do higieny intymnej!

Gość asdfggfhgkj

Gość aaaaaaaaaaaahhhhhhhhha
raz na 2 tygodnie:) i raz na tydzien zdarza mi sie isc spac na TROLA :P

Co tydzień? Jak dla mnie lekka przesada, ale jestem w stanie zrozumieć... Łatwiej uprać częściej ufajdaną pościel, niż umyć się przed snem.

Gość smieszne towarzystwo
co tydzien to - a ty to jedna z tych co tyraja po 12 godzin w jakis fabrykach co nie?buhahahahahahahahahahhahahahahah

Nie wiem co Was tak dziwi bo ja np takze mam zmienaiana posciel co 7 - 10 dni..:)I mysle ze komenatrze typu latwiej zminic niz sie umyc sa lekko infantylne i naprawde ...proste...bez obrazy ale tak to odbieram

Gość ismncia
Podajcie mi liczbe osob w domu i podajcie mi zuzycie wody na miesiac to napiszę Wam ile razy w m-cu zmieniacie posciel.

Gość dżony_bravo
raz na rok, jak z walenia konia sie krochmali

Gość asdfggfhgkj

Gość ismncia
Czytalam niedawno temat dotyczacy zuzycia wody.Rodziny skąłdajace sie z 4 osob zuzywaja jakos dziwnie malo wody,wiec jak to ma sie do tego,ze wiekszosc osob pisze,ze zmienia posciel nawet co 2 tyg.a nawet i co tydz.

Szczrze to nawet gdybym chciala to nie jestem w stanie powiedziec Ci ile u nas na 3 osobowa rodzine zuzywa sie wody bo nie ja sie zajmuje oplatami:)A szczerze malo mnie to interesuje mam wazniejsze rzeczy na glowie niz zuzycie wody w moim domu przez moja rodzinke:)

Gość aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbaa
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Pozatym z tego co wiem pralka "chodzi" codziennie , suszkarka zmywarka , prysznic rano i wieczorem - dwie dorosle osoby - dziecko jak zqwsze kapiel....moze sobie policzysz:)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość lulululuuuuuuuuuuuuuuu

Gość ismncia
dokladnie tak--no i co z tego,ze piszesz,ze pralka chodzi codziennie ,suszarka,zmywarka,prysznic...podaj mi całkowite zuzycie wody na Waszą 3 osobowa rodzine na m-c

Forum - strona główna » Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat » | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat » Co ile zmieniacie posciel??? « poprz. | 1 2 19:54 [zgłoś do usunięcia] kądor KRÓLOWA LANSU (iwannabeastar@onet.pl) nigdy. http://images21.fotosik.pl/123/ed1c228f82b37 5c1med.jpg moje posty dodajo +5 do lansu 19:54 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19:54 [zgłoś do usunięcia] Boskie Buenos co 10-14 dni 19:55 [zgłoś do usunięcia] do you are nor alone boże kobieto ale ty jesteś j**nięta! 100 kilowa asystentka w podrzędnej firmie! skąd takie pustaki się biora na tym świecie! pewnie masz ryj krzywy ale pościel raz w tygodniu zmieniasz! pewnie sie pocisz jak świnia! haha! 19:55 [zgłoś do usunięcia] You are not alone Dlaczego odrazy jad i frustracja?Czy tak boli prawda?Ludzie zyjemy w 21 wieku i zmiana poscieli ,odziezy nocnej i higiena osobista nie powinna byc niczym zaskakujacym i wywolujacym takie dyskusje!A tu nadal ciemnota...Naprawde radze sie zastanowic i przemyslec wszystko 2 razy...Szczreze nie wyobrazam sobie obcowania z czlowiekiem ktory zmienia posciel raz na miesiac Jezeli w tej dziedzinie jest flejtuchem to i na innych plaszczyznach okaze sie takim popaprancem zyciowym... 19:55 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19:57 [zgłoś do usunięcia] You are not alone do you are nor alone - czyzby zaboalo? Wybacz ale z moja twarza wszysko ok a jezeli Ty masz problem ze swoim RYJEM jak to napisalas/es to przykro mi bardzo ale nic na to nie poradze.Pozatym nie jestem ani j**ieta ani sie nie poce jak swinia....czlowieczku nie oceniaj wg swojej miary bo sa ludzie i ludziska...ze tobie sie w zyciu nie udalo to przykro mi. 19:57 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19:58 [zgłoś do usunięcia] co tydzien to pościel zmieniaja j**nięte baby które pocą się w nocy i ich pościel prześmierdnie na wylot! albo nieudacznicy zyciowi którzy nie maja co robic i całymi dniami siedza w chałupie i sprzatają! 19:58 [zgłoś do usunięcia] bazienka (po_prostu_ja@go2.pl) co "az-mi-sie-zasyfi" ;p ok 2-3 tyg http://oswiadczeniewoli.com.pl/index2.php?pl ik=sumus.inc&kat=1 -------------------------------------------------------- --------------- i'm F.I.N.E. Fucked up, Insecure, Neurotic and Emotional. Just F.I.N.E. ... how are you? "nie idź tą drogą, szeroką drogą/nie idź tą drogą, którą idą wszyscy/nie idź tą drogą, szeroką drogą/popatrz jak oni na tym wyszli..." "najpierw cię ignorują, później się z ciebie śmieją, potem cie zwalczają. PÓŹNIEJ WYGRYWASZ" "Jeżeli coś dotyka cię,znaczy- dotyczy cię. Gdyby nie dotyczyłoby cię, nie dotykałoby cię, nie kłuło, nie raniło. Jeżeli bronisz się, znaczy- czujesz się atakowany. Jeżeli czujesz się atakowany, znaczy- jesteś celnie trafiony. Miej to na uwadze..." -------------------------------------------------------- ------------------ macie wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to 19:59 [zgłoś do usunięcia] You are not alone Koncze ta dyskusje bo i tak nic nie zmienie...zebrala sie cholota ktora zapewne liczy kazdy grosz stad tak rzadka zmiana poscieli skoro ma sie jeden komplet w domu prawda?Az sie dziwie ze wdalam sie w taka pyskowke z takim plebsem Pozdrawiam 19:59 [zgłoś do usunięcia] do you are nor alone puknij się w łeb idiotko! pewno ci z cipska jedzide wiec zmieniasz pościel co tydzień! zainwestuj w płyn do higieny intymnej! 19:59 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20:00 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaaahhhhhhhhha raz na 2 tygodnie i raz na tydzien zdarza mi sie isc spac na TROLA 20:00 [zgłoś do usunięcia] musztarda Co tydzień? Jak dla mnie lekka przesada, ale jestem w stanie zrozumieć... Łatwiej uprać częściej ufajdaną pościel, niż umyć się przed snem. 20:00 [zgłoś do usunięcia] smieszne towarzystwo co tydzien to - a ty to jedna z tych co tyraja po 12 godzin w jakis fabrykach co nie?buhahahahahahahahahahhahahahahah 20:02 [zgłoś do usunięcia] dokladnie tak Nie wiem co Was tak dziwi bo ja np takze mam zmienaiana posciel co 7 - 10 dni.. I mysle ze komenatrze typu latwiej zminic niz sie umyc sa lekko infantylne i naprawde ...proste...bez obrazy ale tak to odbieram 20:02 [zgłoś do usunięcia] ismncia Podajcie mi liczbe osob w domu i podajcie mi zuzycie wody na miesiac to napiszę Wam ile razy w m-cu zmieniacie posciel. 20:03 [zgłoś do usunięcia] dżony_bravo raz na rok, jak z walenia konia sie krochmali 20:04 [zgłoś do usunięcia] dokladnie tak Moze jeszcze chcesz wydruk oplat? Komedia z Wami ludzie 20:04 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20:05 [zgłoś do usunięcia] ismncia Czytalam niedawno temat dotyczacy zuzycia wody.Rodziny skąłdajace sie z 4 osob zuzywaja jakos dziwnie malo wody,wiec jak to ma sie do tego,ze wiekszosc osob pisze,ze zmienia posciel nawet co 2 tyg.a nawet i co tydz. 20:07 [zgłoś do usunięcia] dokladnie tak Szczrze to nawet gdybym chciala to nie jestem w stanie powiedziec Ci ile u nas na 3 osobowa rodzine zuzywa sie wody bo nie ja sie zajmuje oplatami A szczerze malo mnie to interesuje mam wazniejsze rzeczy na glowie niz zuzycie wody w moim domu przez moja rodzinke 20:07 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbaa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20:08 [zgłoś do usunięcia] dokladnie tak Pozatym z tego co wiem pralka "chodzi" codziennie , suszkarka zmywarka , prysznic rano i wieczorem - dwie dorosle osoby - dziecko jak zqwsze kapiel....moze sobie policzysz 20:09 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbaa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Forum - strona główna » Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat » | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat » Co ile zmieniacie posciel??? « poprz. | 1 2 19:54 [zgłoś do usunięcia] kądor KRÓLOWA LANSU (iwannabeastar@onet.pl) nigdy. http://images21.fotosik.pl/123/ed1c228f82b37 5c1med.jpg moje posty dodajo +5 do lansu 19:54 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19:54 [zgłoś do usunięcia] Boskie Buenos co 10-14 dni 19:55 [zgłoś do usunięcia] do you are nor alone boże kobieto ale ty jesteś j**nięta! 100 kilowa asystentka w podrzędnej firmie! skąd takie pustaki się biora na tym świecie! pewnie masz ryj krzywy ale pościel raz w tygodniu zmieniasz! pewnie sie pocisz jak świnia! haha! 19:55 [zgłoś do usunięcia] You are not alone Dlaczego odrazy jad i frustracja?Czy tak boli prawda?Ludzie zyjemy w 21 wieku i zmiana poscieli ,odziezy nocnej i higiena osobista nie powinna byc niczym zaskakujacym i wywolujacym takie dyskusje!A tu nadal ciemnota...Naprawde radze sie zastanowic i przemyslec wszystko 2 razy...Szczreze nie wyobrazam sobie obcowania z czlowiekiem ktory zmienia posciel raz na miesiac Jezeli w tej dziedzinie jest flejtuchem to i na innych plaszczyznach okaze sie takim popaprancem zyciowym... 19:55 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19:57 [zgłoś do usunięcia] You are not alone do you are nor alone - czyzby zaboalo? Wybacz ale z moja twarza wszysko ok a jezeli Ty masz problem ze swoim RYJEM jak to napisalas/es to przykro mi bardzo ale nic na to nie poradze.Pozatym nie jestem ani j**ieta ani sie nie poce jak swinia....czlowieczku nie oceniaj wg swojej miary bo sa ludzie i ludziska...ze tobie sie w zyciu nie udalo to przykro mi. 19:57 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19:58 [zgłoś do usunięcia] co tydzien to pościel zmieniaja j**nięte baby które pocą się w nocy i ich pościel prześmierdnie na wylot! albo nieudacznicy zyciowi którzy nie maja co robic i całymi dniami siedza w chałupie i sprzatają! 19:58 [zgłoś do usunięcia] bazienka (po_prostu_ja@go2.pl) co "az-mi-sie-zasyfi" ;p ok 2-3 tyg http://oswiadczeniewoli.com.pl/index2.php?pl ik=sumus.inc&kat=1 -------------------------------------------------------- --------------- i'm F.I.N.E. Fucked up, Insecure, Neurotic and Emotional. Just F.I.N.E. ... how are you? "nie idź tą drogą, szeroką drogą/nie idź tą drogą, którą idą wszyscy/nie idź tą drogą, szeroką drogą/popatrz jak oni na tym wyszli..." "najpierw cię ignorują, później się z ciebie śmieją, potem cie zwalczają. PÓŹNIEJ WYGRYWASZ" "Jeżeli coś dotyka cię,znaczy- dotyczy cię. Gdyby nie dotyczyłoby cię, nie dotykałoby cię, nie kłuło, nie raniło. Jeżeli bronisz się, znaczy- czujesz się atakowany. Jeżeli czujesz się atakowany, znaczy- jesteś celnie trafiony. Miej to na uwadze..." -------------------------------------------------------- ------------------ macie wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to 19:59 [zgłoś do usunięcia] You are not alone Koncze ta dyskusje bo i tak nic nie zmienie...zebrala sie cholota ktora zapewne liczy kazdy grosz stad tak rzadka zmiana poscieli skoro ma sie jeden komplet w domu prawda?Az sie dziwie ze wdalam sie w taka pyskowke z takim plebsem Pozdrawiam 19:59 [zgłoś do usunięcia] do you are nor alone puknij się w łeb idiotko! pewno ci z cipska jedzide wiec zmieniasz pościel co tydzień! zainwestuj w płyn do higieny intymnej! 19:59 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20:00 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaaahhhhhhhhha raz na 2 tygodnie i raz na tydzien zdarza mi sie isc spac na TROLA 20:00 [zgłoś do usunięcia] musztarda Co tydzień? Jak dla mnie lekka przesada, ale jestem w stanie zrozumieć... Łatwiej uprać częściej ufajdaną pościel, niż umyć się przed snem. 20:00 [zgłoś do usunięcia] smieszne towarzystwo co tydzien to - a ty to jedna z tych co tyraja po 12 godzin w jakis fabrykach co nie?buhahahahahahahahahahhahahahahah 20:02 [zgłoś do usunięcia] dokladnie tak Nie wiem co Was tak dziwi bo ja np takze mam zmienaiana posciel co 7 - 10 dni.. I mysle ze komenatrze typu latwiej zminic niz sie umyc sa lekko infantylne i naprawde ...proste...bez obrazy ale tak to odbieram 20:02 [zgłoś do usunięcia] ismncia Podajcie mi liczbe osob w domu i podajcie mi zuzycie wody na miesiac to napiszę Wam ile razy w m-cu zmieniacie posciel. 20:03 [zgłoś do usunięcia] dżony_bravo raz na rok, jak z walenia konia sie krochmali 20:04 [zgłoś do usunięcia] dokladnie tak Moze jeszcze chcesz wydruk oplat? Komedia z Wami ludzie 20:04 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20:05 [zgłoś do usunięcia] ismncia Czytalam niedawno temat dotyczacy zuzycia wody.Rodziny skąłdajace sie z 4 osob zuzywaja jakos dziwnie malo wody,wiec jak to ma sie do tego,ze wiekszosc osob pisze,ze zmienia posciel nawet co 2 tyg.a nawet i co tydz. 20:07 [zgłoś do usunięcia] dokladnie tak Szczrze to nawet gdybym chciala to nie jestem w stanie powiedziec Ci ile u nas na 3 osobowa rodzine zuzywa sie wody bo nie ja sie zajmuje oplatami A szczerze malo mnie to interesuje mam wazniejsze rzeczy na glowie niz zuzycie wody w moim domu przez moja rodzinke 20:07 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbaa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20:08 [zgłoś do usunięcia] dokladnie tak Pozatym z tego co wiem pralka "chodzi" codziennie , suszkarka zmywarka , prysznic rano i wieczorem - dwie dorosle osoby - dziecko jak zqwsze kapiel....moze sobie policzysz 20:09 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbaa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Forum - strona główna » Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat » | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat » Co ile zmieniacie posciel??? « poprz. | 1 2 19:54 [zgłoś do usunięcia] kądor KRÓLOWA LANSU (iwannabeastar@onet.pl) nigdy. http://images21.fotosik.pl/123/ed1c228f82b37 5c1med.jpg moje posty dodajo +5 do lansu 19:54 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19:54 [zgłoś do usunięcia] Boskie Buenos co 10-14 dni 19:55 [zgłoś do usunięcia] do you are nor alone boże kobieto ale ty jesteś j**nięta! 100 kilowa asystentka w podrzędnej firmie! skąd takie pustaki się biora na tym świecie! pewnie masz ryj krzywy ale pościel raz w tygodniu zmieniasz! pewnie sie pocisz jak świnia! haha! 19:55 [zgłoś do usunięcia] You are not alone Dlaczego odrazy jad i frustracja?Czy tak boli prawda?Ludzie zyjemy w 21 wieku i zmiana poscieli ,odziezy nocnej i higiena osobista nie powinna byc niczym zaskakujacym i wywolujacym takie dyskusje!A tu nadal ciemnota...Naprawde radze sie zastanowic i przemyslec wszystko 2 razy...Szczreze nie wyobrazam sobie obcowania z czlowiekiem ktory zmienia posciel raz na miesiac Jezeli w tej dziedzinie jest flejtuchem to i na innych plaszczyznach okaze sie takim popaprancem zyciowym... 19:55 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19:57 [zgłoś do usunięcia] You are not alone do you are nor alone - czyzby zaboalo? Wybacz ale z moja twarza wszysko ok a jezeli Ty masz problem ze swoim RYJEM jak to napisalas/es to przykro mi bardzo ale nic na to nie poradze.Pozatym nie jestem ani j**ieta ani sie nie poce jak swinia....czlowieczku nie oceniaj wg swojej miary bo sa ludzie i ludziska...ze tobie sie w zyciu nie udalo to przykro mi. 19:57 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19:58 [zgłoś do usunięcia] co tydzien to pościel zmieniaja j**nięte baby które pocą się w nocy i ich pościel prześmierdnie na wylot! albo nieudacznicy zyciowi którzy nie maja co robic i całymi dniami siedza w chałupie i sprzatają! 19:58 [zgłoś do usunięcia] bazienka (po_prostu_ja@go2.pl) co "az-mi-sie-zasyfi" ;p ok 2-3 tyg http://oswiadczeniewoli.com.pl/index2.php?pl ik=sumus.inc&kat=1 -------------------------------------------------------- --------------- i'm F.I.N.E. Fucked up, Insecure, Neurotic and Emotional. Just F.I.N.E. ... how are you? "nie idź tą drogą, szeroką drogą/nie idź tą drogą, którą idą wszyscy/nie idź tą drogą, szeroką drogą/popatrz jak oni na tym wyszli..." "najpierw cię ignorują, później się z ciebie śmieją, potem cie zwalczają. PÓŹNIEJ WYGRYWASZ" "Jeżeli coś dotyka cię,znaczy- dotyczy cię. Gdyby nie dotyczyłoby cię, nie dotykałoby cię, nie kłuło, nie raniło. Jeżeli bronisz się, znaczy- czujesz się atakowany. Jeżeli czujesz się atakowany, znaczy- jesteś celnie trafiony. Miej to na uwadze..." -------------------------------------------------------- ------------------ macie wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to 19:59 [zgłoś do usunięcia] You are not alone Koncze ta dyskusje bo i tak nic nie zmienie...zebrala sie cholota ktora zapewne liczy kazdy grosz stad tak rzadka zmiana poscieli skoro ma sie jeden komplet w domu prawda?Az sie dziwie ze wdalam sie w taka pyskowke z takim plebsem Pozdrawiam 19:59 [zgłoś do usunięcia] do you are nor alone puknij się w łeb idiotko! pewno ci z cipska jedzide wiec zmieniasz pościel co tydzień! zainwestuj w płyn do higieny intymnej! 19:59 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20:00 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaaahhhhhhhhha raz na 2 tygodnie i raz na tydzien zdarza mi sie isc spac na TROLA 20:00 [zgłoś do usunięcia] musztarda Co tydzień? Jak dla mnie lekka przesada, ale jestem w stanie zrozumieć... Łatwiej uprać częściej ufajdaną pościel, niż umyć się przed snem. 20:00 [zgłoś do usunięcia] smieszne towarzystwo co tydzien to - a ty to jedna z tych co tyraja po 12 godzin w jakis fabrykach co nie?buhahahahahahahahahahhahahahahah 20:02 [zgłoś do usunięcia] dokladnie tak Nie wiem co Was tak dziwi bo ja np takze mam zmienaiana posciel co 7 - 10 dni.. I mysle ze komenatrze typu latwiej zminic niz sie umyc sa lekko infantylne i naprawde ...proste...bez obrazy ale tak to odbieram 20:02 [zgłoś do usunięcia] ismncia Podajcie mi liczbe osob w domu i podajcie mi zuzycie wody na miesiac to napiszę Wam ile razy w m-cu zmieniacie posciel. 20:03 [zgłoś do usunięcia] dżony_bravo raz na rok, jak z walenia konia sie krochmali 20:04 [zgłoś do usunięcia] dokladnie tak Moze jeszcze chcesz wydruk oplat? Komedia z Wami ludzie 20:04 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20:05 [zgłoś do usunięcia] ismncia Czytalam niedawno temat dotyczacy zuzycia wody.Rodziny skąłdajace sie z 4 osob zuzywaja jakos dziwnie malo wody,wiec jak to ma sie do tego,ze wiekszosc osob pisze,ze zmienia posciel nawet co 2 tyg.a nawet i co tydz. 20:07 [zgłoś do usunięcia] dokladnie tak Szczrze to nawet gdybym chciala to nie jestem w stanie powiedziec Ci ile u nas na 3 osobowa rodzine zuzywa sie wody bo nie ja sie zajmuje oplatami A szczerze malo mnie to interesuje mam wazniejsze rzeczy na glowie niz zuzycie wody w moim domu przez moja rodzinke 20:07 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbaa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20:08 [zgłoś do usunięcia] dokladnie tak Pozatym z tego co wiem pralka "chodzi" codziennie , suszkarka zmywarka , prysznic rano i wieczorem - dwie dorosle osoby - dziecko jak zqwsze kapiel....moze sobie policzysz 20:09 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbaa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Forum - strona główna » Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat » | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat » Co ile zmieniacie posciel??? « poprz. | 1 2 19:54 [zgłoś do usunięcia] kądor KRÓLOWA LANSU (iwannabeastar@onet.pl) nigdy. http://images21.fotosik.pl/123/ed1c228f82b37 5c1med.jpg moje posty dodajo +5 do lansu 19:54 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19:54 [zgłoś do usunięcia] Boskie Buenos co 10-14 dni 19:55 [zgłoś do usunięcia] do you are nor alone boże kobieto ale ty jesteś j**nięta! 100 kilowa asystentka w podrzędnej firmie! skąd takie pustaki się biora na tym świecie! pewnie masz ryj krzywy ale pościel raz w tygodniu zmieniasz! pewnie sie pocisz jak świnia! haha! 19:55 [zgłoś do usunięcia] You are not alone Dlaczego odrazy jad i frustracja?Czy tak boli prawda?Ludzie zyjemy w 21 wieku i zmiana poscieli ,odziezy nocnej i higiena osobista nie powinna byc niczym zaskakujacym i wywolujacym takie dyskusje!A tu nadal ciemnota...Naprawde radze sie zastanowic i przemyslec wszystko 2 razy...Szczreze nie wyobrazam sobie obcowania z czlowiekiem ktory zmienia posciel raz na miesiac Jezeli w tej dziedzinie jest flejtuchem to i na innych plaszczyznach okaze sie takim popaprancem zyciowym... 19:55 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19:57 [zgłoś do usunięcia] You are not alone do you are nor alone - czyzby zaboalo? Wybacz ale z moja twarza wszysko ok a jezeli Ty masz problem ze swoim RYJEM jak to napisalas/es to przykro mi bardzo ale nic na to nie poradze.Pozatym nie jestem ani j**ieta ani sie nie poce jak swinia....czlowieczku nie oceniaj wg swojej miary bo sa ludzie i ludziska...ze tobie sie w zyciu nie udalo to przykro mi. 19:57 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19:58 [zgłoś do usunięcia] co tydzien to pościel zmieniaja j**nięte baby które pocą się w nocy i ich pościel prześmierdnie na wylot! albo nieudacznicy zyciowi którzy nie maja co robic i całymi dniami siedza w chałupie i sprzatają! 19:58 [zgłoś do usunięcia] bazienka (po_prostu_ja@go2.pl) co "az-mi-sie-zasyfi" ;p ok 2-3 tyg http://oswiadczeniewoli.com.pl/index2.php?pl ik=sumus.inc&kat=1 -------------------------------------------------------- --------------- i'm F.I.N.E. Fucked up, Insecure, Neurotic and Emotional. Just F.I.N.E. ... how are you? "nie idź tą drogą, szeroką drogą/nie idź tą drogą, którą idą wszyscy/nie idź tą drogą, szeroką drogą/popatrz jak oni na tym wyszli..." "najpierw cię ignorują, później się z ciebie śmieją, potem cie zwalczają. PÓŹNIEJ WYGRYWASZ" "Jeżeli coś dotyka cię,znaczy- dotyczy cię. Gdyby nie dotyczyłoby cię, nie dotykałoby cię, nie kłuło, nie raniło. Jeżeli bronisz się, znaczy- czujesz się atakowany. Jeżeli czujesz się atakowany, znaczy- jesteś celnie trafiony. Miej to na uwadze..." -------------------------------------------------------- ------------------ macie wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to 19:59 [zgłoś do usunięcia] You are not alone Koncze ta dyskusje bo i tak nic nie zmienie...zebrala sie cholota ktora zapewne liczy kazdy grosz stad tak rzadka zmiana poscieli skoro ma sie jeden komplet w domu prawda?Az sie dziwie ze wdalam sie w taka pyskowke z takim plebsem Pozdrawiam 19:59 [zgłoś do usunięcia] do you are nor alone puknij się w łeb idiotko! pewno ci z cipska jedzide wiec zmieniasz pościel co tydzień! zainwestuj w płyn do higieny intymnej! 19:59 [zgłoś do usunięcia] asdfggfhgkj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20:00 [zgło

Gość lulululuuuuuuuuuuuuuuu

Gość dfgjhlkl
:classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .