Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ile

Co ile zmieniacie posciel???

Polecane posty

Ja pier.... Co tydzien? Kurwa, zebym chociaz sprzataczke miala. No ale zeby co tydzien zmieniac posciel? Ja pier.... Radze Wam zmieniac czyscioszki czesciej! Taaaaaaaaaa... Codziennie! Zeby Wam sie kurwa robale nie zalegly z tego brudu!

Gość gość
Ja zmieniam co 2 tyg i uważam, że to nie jest przesada. Ja używam pościeli bawełnianej ale przy każdej trzeba zmieniac bo ciało sie poci, więc to logiczne, że pościel sie przepaca tak samo jak podkoszulek. Mogę za to polecić dobrej jakości pościele http://www.elway.biz/35-posciel-3d-200x220 właśnie bawełniane i dobrej jakości.

Gość gość
posciel co miesiac a pizame co 2 tygodnie,ale biore prysznic 2 razy dziennie.niektorzy to sie chyba nie myja albo poca,skoro posciel czy koszukla do spania codziennie zmieniana:O

Gość gość
owszem ludzie sie pocą, ale zimą w nocy? po prysznicu? chyba jakies debilki pedantyczne zmieniają co tydzień pościel. Albo brudaski co im z kzadego otworu wylatują rożnego rodzaju ciecze. żałosne... a jak juz czytam jak jadą po ludziach co zmieniają raz na tydzien piżamę i raz na miesiąc pościel to az mi sie smiac chce a ja was zaskoczę. pościel zmieniam tylko na święta grudniowe :D:D

Gość kawai
rodzice zmniejaja raz na rok a jak ja chce czesciej to mi nie pozwalaja