Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuullllllllllllllllaaaaaaa

22 lata i wciąż sama

Polecane posty

Gość uuuuuuullllllllllllllllaaaaaaa

jestem po 20. a wciąż jestem sama, a w dodatku żadnych perspektyw na poprawę tej sytuacji nie widac. miałam dopiero 1 chłopaka, ale to było 2 lata temu. masakra!!! Ma ktoś podobnie?????

Gość hjhjhjj
gdzie mieszkasz?

Gość poka fote xD

Gość Danabanana
Jesteś jeszcze młoda i masz czas na miłośc, narazie zajmij się pracą, czy tam szkołą a miłośc sama przyjdzie. Swoją drogą to dlaczego jak chłopak ma np. 25 lat i jest sam to nikt nie uważa tego za złe a jak dziewczyna do 24/25 lat jest sama to zaczynają uważac ją za inną:(

Gość uuuullllllaaaaaa
mieszkam w małej miejscowości i dlatego to jest problem, w szczegolnosci ze moi wszyscy znajomi maja pary. masakra

Gość Danabanana
A ja ci napiszę tak. Chcesz koniecznie z kimś byc i czujesz się bardzo źle będąc sama, bo wszyscy twoi znajomi mają kogoś, i ty poprostu ulegasz presji otoczenia a to błąd, nie patrz na innych, że inni mają partnerów to ty też musisz, na ciebie też przyjdzie kolej, czujesz się poprostu gorsza w społeczeństwie, może jest jakaś twoja rówieśniczka która też nie ma chłopaka, porozmawiaj z nią, wybierzcie się na jakąś imprę albo same zorganizujcie i może poznacie kogoś fajnego:)

Gość uuuulllllllllllllllllllaaaaaaa
dzięki