Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 23 lata

Dlaczego faceci są tak wybredni i odrzucają puszyste dziewczyny ?

Polecane posty

Gość mnie roztyte nie podniecaja
Niestety jaka by nie była jak jest gruba to mi nawet nie dygnie a seksu z taką otylja sobie nie wyobrażam. Niestety pontoniny nie sa dla mnie. Moja laska jest zajebiście zgrabna i szczuplutka i oby jak najdlużej taka została. Jak kiedys nabierze kilogramów to będę ja kochał tak samo bo wiadomo czasu sie nie odwróci ale nie wyobrażam sobie od razu wiązać sie z kimś tłustym na starcie narra pontony

Gość to fakt ze wiecej jest
facetów z nadwagą niż kobiet...szkoda tylko, ze nacisk kladzie sie wlasnie na kobiety by cos zrobily ze swoją tuszą a nie na wszystkich bo u facetów brzuch jak bęben wyglada o wiele bardziej oblesnie.

Gość dorosla1111
Oczywiscie , ja nie jestem za chorobliwie grubymi, sama jestem w miare szczupla i lubie szczuplych ludzi . Ale jak dziewczyna ma pare kg nadwagi to przeciez nie tragedia. Tylko jak podkreslilam czy Wy panowie z ta szczuploscia jestescie w porzadku. Bo jak juz wczesniej powiedzialam to jakos wiecej widze par gdzie dziewczyna jest szczupla.

Gość brzuch jak beben wyglada tak
samo oblesnie jak u kobiet, a baby do tego maja wielkie dupy, ogromne galaretowate uda i wiszace cyce

Gość kazdy grubas jest oblesny
bez wzgledu na plec, ale faceci maja faktycznie latwiej. sama jak widze gruba babe idaca z riwnie grubymi dziecmi to mam chote zamknac ich bez jedzenia i dozowac posilki. ktos tutaj pisal o calej grubej rodzinie- no wlasnie, jak jest sie gruba to i swoje dzieci sie tuczy, a pozniej chodzi cala rodzina oblesnych baleronow.

Gość pusia to znowu ty albo zielony
to juz 1000 000 razy był zakładany temat prosze litości pusiu

Gość wiadomo ze pusia
ale przynajmniej co niektorzy ulzyc sobie tutaj mogą:P

Gość a ponadto jak sie przedrzeć
do cipki przez awały tłuszczu - aspekt praktyczny decyduje o wyborze szczupłych

A ja tam duza bym dal zeby miec taka dziewczyne misia. One zawsze mi sie kojarza z pogoda ducha i fajnym charakterem:)

Gość miki chodz
przytule ;) 😘

A ja tam duza bym dal zeby miec taka dziewczyne misia. One zawsze mi sie kojarza z pogoda ducha i fajnym charakterem:)

Gość Bylam i mnie juz nie ma
Oczywiście jak dziewczyna jest gruba to na pewno cale popoludnia spedza w Macu. Gratuluje refleksji badz doboru znajomych. I na pewno wejscie po schodach bedzie konczylo sie dla nich hektolitrami potu. Jestem gruba, ale: 1. Choruje, wobec tego mam rygorystyczna diete. Nie moge jesc: slodyczy, bialego pieczywa, makaronow, ryzu, owocow. Male posilki o okreslonych porach. 2. Sport. Trenuje szermierke, mam swietna kondycje. Szczuplusienkim kolezanka trzymalam drzwi od autobusu, bo jakos dobiec nie mogly. Naprawde wyjatkowo piekne, sa te wasze teorie o obzeraniu sie i zlych nawykach zywieniowych.

Gość traktelun
od każdej teorii piękniejsze jest zgrabne, piękne jędrne ciało ;) dlaczego porównujesz wysportowanego grubasa do niewysportowanego normalnego? a to sport uwarunkowany jest wagą? w oświęcimiu grubasów nie było, więc skończcie te marne tłumaczenia o chorobach, je się mniej i się ćwiczy, nad wszystkim można zapanować, ale trzeba chcieć

Gość nahcvIYHDWGCiuwkdbg
Szczuplusienkim kolezanka trzymalam drzwi od autobusu, bo jakos dobiec nie mogly. no nawet autobus moglabys trzymac i holowac

Gość fanka jimmy choo
traktelun- dokladnie zawsze to samo powtarzam, nie ma co zwalac na chorobe i geny. I tez za przyklad oswiecim podaje :p nahcvIYHDWGCiuwkdbg- wredne to niesamowice :p ale strasznie sie usmialam hehe

Och uwielbiam ta nienawisc i zgryzote szczuplutkich, cos wam nie pasuje we wlasnej, radosnej teorii:D? >w oświęcimiu grubasów nie było, więc skończcie te marne tłumaczenia o >chorobach, je się mniej i się ćwiczy > nad wszystkim można zapanować, ale trzeba chcieć Chyba problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Trenuje i dziennie nie moge przekroczyc 1000 kcal, bo konczy sie to dla mnie szpitalem. Jesli mialabym jesc mniej to musialabym jesc cwiartke pumpernikielu z polowa plasterka pamidorem na sniadanko. A co do oswiecimia to radze poogladac zdjecia i co nieco poczytac:> >no nawet autobus moglabys trzymac i holowac Gratuluje wyrafinowanej inteligencji, jezeli drzwi od autobusu to caly autobus:D Mimo wszystko wole przytrzymac drzwi niz sapac i pocic sie po przebiegnieciu 20 metrow.

>traktelun- dokladnie zawsze to samo powtarzam, nie ma co zwalac na >chorobe i geny. I tez za przyklad oswiecim podaje >nahcvIYHDWGCiuwkdbg- wredne to niesamowice ale strasznie sie >usmialam hehe Zamiast smiechu proponuje edukacje. Wtedy wiedzialabys, ze przy drugim stopniu choroby glodowej sie TYJE :D

Gość a serio jimmy choo
tyje sie?? no ciekawe...skad ta wiedza?

Gość a serio jimmy choo
a tak na marginesie to co ci niby jest ze gruba jestes choc taaak malutko jesz? nie wiem daczego niktorzy nie potrafia pojac ze woda i powietzre nie maja kalorii...;/

>tyje sie?? no ciekawe...skad ta wiedza Z książek. Takie dziwne coś z kartkami. Wiem, że przedarcie się przez literki może być wyjątkowo trudne, ale idealna alternatywa mogą być zdjęcia dzieci z Afryki z jakimiś wielkimi wydętymi brzuszkami. Coś świta?

Gość sama sie doucz kobiecie wysta
rcza 1500-1600 kcal dziennie, wiec wcale nie glodujesz. ale jak ktos jest spasiony to nawet obiad 700kcal to drobna przekaska. w owiecimiu nie bylo- jak i w zadnym innym obozie. najpierw doczytaj, poczytaj - ze zrozumieniem moze. wydety brzuch [dur brzuszny najczesciej w afryce, siwatowcu z koiej wolki i naukowcu z zawodowki] przy chudziutkich raczkach i szpadelkowatych nozkach to nie tycie,anie nadwaga. chyba komus tkanka tluszczowa zaczela szare komorki obrastac.

>a tak na marginesie to co ci niby jest ze gruba jestes choc taaak malutko jesz? Hipoglikemia, niedoczynnosc tarczycy + genetyczny niedorozwoj cialek wlosowatych, ktore nie potrafia przyswajac wartosci odzywczych z pozywienia( 3 x dziennie kroploweczka) + powypadkowy uraz mozgu, ktory nie potrafii obecnie organizowac pewnych funkcji zyciowych ( m.in metabolizmu)

Gość a serio jimmy choo
oo widze probujesz byc zosliwa a za nic ci to nie wychodzi ciekawe w ogole jakie ty ksiazki czytasz ze takie teorie tam pisza... wydete brzuszki....? owszem, tylko ze to nie jest tycie z głodu??/ boze..widzisz i nie grzmisz..

>rcza 1500-1600 kcal dziennie, wiec wcale nie glodujesz. Gdzie napisalam, ze gloduje? Chyba, za bardzo mozg Ci schudl i nie widzisz jakies urojone literki:D >ale jak ktos jest spasiony to nawet obiad 700kcal to drobna przekaska. Ekstra, ale gdybym zjadla na raz 700 kcal to bym rzygala szybciej niz student po imprezie. >w owiecimiu nie bylo- jak i w zadnym innym obozie. najpierw >doczytaj, poczytaj - ze zrozumieniem moze. wydety brzuch [dur >brzuszny najczesciej w afryce, siwatowcu z koiej wolki i naukowcu z >zawodowki] Nie odrozniasz duru brzusznego od choroby glodowej, wiec moge ci powiedziec tylko siarczyste nara:D I ta pogarda dla mieszkancow wsi, absolwentow zawodowek idealnie potwierdza twoje wychowanie:D Ale co wymagac od osoby dla ktorej duzy brzuch to od razu wzdecie i dur brzuszny:D

>oo widze probujesz byc zosliwa a za nic ci to nie wychodzi >ciekawe w ogole jakie ty ksiazki czytasz ze takie teorie tam pisza... >wydete brzuszki....? owszem, tylko ze to nie jest tycie z głodu??/ >boze..widzisz i nie grzmisz.. Kolejna, ktora myli dur brzuszny z choroba glodowa. Okej dobra, bez sensu jest ten off top, widze ze lepiej skupic sie na innym temacie skoro nie ma sie ZADNYCH argumentow na poparcie swojej tezy o tym, ze nadwaga NIE WYNIKA z zadnych chorob, tylko z lenistwa:D Tonacy brzytwy sie chwyta.

I pamietajcie, WYDĘTY brzuch to nie to samo co WZDĘTY!!!!

Gość najczesciej to nie zawsze
nie odrozniasz pojec? co ma wspolnego choroba glodowa z otylymi?

Gość a serio jimmy choo
strasznie sie rzucasz...zupelnie niepotrzebnie. masz pretensje do ludzi ze mowia ze jestes gruba a ty masz do nich ze sa szczupli i w przeciwienstwie do ciebie nie maja z tym problemu. jego sie czepiasz ze wspomnial ludzi z zawodowki a ty sama zaczelas mi tlumaczyc jak ksiazka wyglada....co juz jest w ogole zenujace bo pojecia nie masz na kogo trafiasz... zwale to na kompleksy i na ten twoj uraz. lepiej dla ciebie ale rozmawiac juz z toba nie bede bo to jest takas jalowa rozmowa milego dnia