Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 23 lata

Dlaczego faceci są tak wybredni i odrzucają puszyste dziewczyny ?

Polecane posty

Gość na wsi to bys mi sie przydala
traktor popchac, pole zaorac. taka zuch dziewa

Gość normalnadziewczynka24
ja niedawno schudlam wazylam bardzo duzo bo az 76kg teraz mam 64... odchudzalam sie na rozne sposoby i nic mi nie pomagalo... dodam ze mam 171cm i jestem troszke koscista tj mam grube kosci. Schudlam bo stosowalam diete 1000kcal, udalo mi sie bo bardzo tego chcialam nie obzeram sie juz i 1000 wystarcza mi w zupelnosci czasem nawet mniej ciagle chudne i jestem bardzo szczesliwa, bo moge ubierac sie w co chce, wszystkie ciuchy z przed 10 lat sa na mnie dobre i w ogole wygladam we wszystkim dobrze. Jestem atrakcyjna i wczesniej mialam powodzenie, teraz mam jeszcze wieksze, bo dopiero teraz tak naprawde widac moja idealna figurke:)

Gość Bylam i mnie juz nie ma
>nie odrozniasz pojec? co ma wspolnego choroba glodowa z otylymi? Rozsmieszylo mnie stwierdzenie, ze w oswiecimiu nie bylo grubych osob. Otylych nie bylo, ale grube owszem:D Otylosc rozumiem jako jednostke chorobowa, bycie grubym jako syndrom danej choroby. Zreszta to juz nie wazne. Podalam swoj przyklad i znikneli zwolennicy teorii, ze nadwaga to lenistwo, a nie choroba.

Gość 64 kg i 171 cm
to wcale nie idealna figura

Gość bo taka jest prawda
spaslactwo wynika z tego ze sie za duzo zre i w ogole dupy nie rusza. najpierw zrecie dupa rosnie potem beczycie ze jestescie spasione i oblesne i znowu zrecie. przypadkow ze ktos jest gruby bo jets chory to jest jeden na milion a i tak da sie cos z tym zrobic.

Gość nadwaga to lenistwo
i niechlujstwo dodatku pretensje do swiata ze odrzuca takie balerony kurwa, gdzies Ty wyczytala o grubasach w oswiecimiu? sama wyskrobalas poemat "pulpet w oswiecimiu"?

no wiesz moze dla zakompleksionych nieidealna dla mnie tak - 94cm w biodrach, 68w talii rozmair biustu 75 D czego chciec wiecej:)

Gość zwolennicy znikneli bo widac
maja lepsze rzeczy do robienia jak gadanie z wieprzem

Gość ja jestem idealna
i zadna przerobiona nwet ps laska mi nie dorowna :) uwielbiam siebie po prostu ;) jak i byc naga przed swoim mezczyzna

>trasznie sie rzucasz...zupelnie niepotrzebnie. masz pretensje do ludzi >ze mowia ze jestes gruba a ty masz do nich ze sa szczupli i w >przeciwienstwie do ciebie nie maja z tym problemu. Przepraszam, zapomnialam ze grubas ma byc mily. Nie mam pretensji oto, ze ludzie mowia ze jestem GRUBA, bo TAKA JESTEM! No i co z tego? Mam pretensje tylko i wylacznie do tego, ze ktos ma CZELNNOSC zarzucac mi, ze wynika to z mojego OBRZARSTWA i LENISTWA. Do szczuplych nic nie mam, pewnie nie zauwazylas, ze wczesniej to wy zaczeliscie sie ze mnie nabijac:) >jego sie czepiasz ze wspomnial ludzi z zawodowki a ty sama zaczelas >mi tlumaczyc jak ksiazka wyglada....co juz jest w ogole zenujace bo >pojecia nie masz na kogo trafiasz... Ale wczesniejsze smianie sie z dowcipu o mojej wadze bylo jak najbardziej na miejscu i okej? Nienawidze hipokrytow. >zwale to na kompleksy i na ten twoj uraz. lepiej dla ciebie >ale rozmawiac juz z toba nie bede bo to jest takas jalowa rozmowa >milego dnia Klasyk! Brak argumentow, a smianie sie z czyjegos wypadku jest ponizej wszelkiej krytyki. Pamietaj tylko, ze Bog jest nierychliwy ale sprawiedliwi. Jesli kiedykolwiek jakas z tych chorb czy urazow przytrafi sie tobie albo komus z twojej rodziny mam nadzieje, ze powiesz im to samo co mi.

Gość w pasie 63 cm w biuscie i
biodrach po 95. jak nie moge ubrac sie w cos obcislego, bo nie wypada, szlag mnie trafia.

Gość bo taka jest prawda
nie ona znalazla ksiazke nt diety ludzi w oswiecimiu bo to niemozliwe zeby oni tacy wychudzeni byli tylko dlatego ze nie jedli i zapierdalali :D

Naprawde zycze wam, abyscie byli tak leni i niechlujni jak ja:)

Gość jesli przytrafi sie mi to
sie za siebie wezme i nie bede biadolic na kafe jaka to jestem gruba a ludzie niedoksztalceni. bo oczywiscie wszystkie schorowane spasle wyjatki siedza na kafe.

>nie ona znalazla ksiazke nt diety ludzi w oswiecimiu bo to niemozliwe >zeby oni tacy wychudzeni byli tylko dlatego ze nie jedli i zapie**alali Jesli tak bardzo pragniecie xrodel to polecam ksiazke " Medycyna w Oswiecimiu". Tak na pewno po kryjomu wpierdalam ciastka, aby za godzine wyladowac w szpitalu. Zalosne.

Gość dziekuje za zyczenia
ale nie skorzystam, zanudzilabym sie :P

normalnadziewczynka24 no wiesz moze dla zakompleksionych nieidealna dla mnie tak - 94cm w biodrach, 68w talii rozmair biustu 75 D czego chciec wiecej Jak dla mnie mniam:) sam mam 80 niby tam w pasie

czasem waga jest nieadekwatna do wygladu. Jak mnie ktos pyta ile waze i gdy odpowiadam to kazdy wytrzeszcza oczy i mowi ze nie wierzy, bo jestem grubej kosci i u mnie same kosci b duzo waza, nie mam np zadnych zwal na brzuchu, moj tylek jest plaski i szczuply... na wyrzezbienie ladnej sylwetki dobra jest joga i aerobik - rozciaganie ladnie modeluje sylwetke zycze kazdej dziewczynie by nie miala kompleksow z powodu wagi, by uwierzyla w siebie, bo wszystko da sie osiagnac jesli sie tego naprawde chce i gdy zacznie sie nad tym NAPRAWDE pracowac

>sie za siebie wezme i nie bede biadolic na kafe jaka to jestem gruba a >ludzie niedoksztalceni. bo oczywiscie wszystkie schorowane spasle >wyjatki siedza na kafe. Hahahahaahahahahahaahah hipoglikemie i niedorozowj cialek wlosowatych mozna wyleczyc wzieciem sie za siebie hahahaahahahahahahaahahahahaahhahahaahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah Nobla za to dostaniesz:D I kolejna, ktora gdzies widzi moje biadolenie hahahahaahahah I gratuluje dopowiedzenia, ze musze pewnie wazyc ponad 100 kg :D

> ale nie skorzystam, zanudzilabym sie To zjedz jakies ciacho. Podobno to jest dobre, nie wiem nigdy nie probowalam.

To nie jest tak że ja wybieram szczuplutkie dlatego że jestem wybredny, złośliwy czy dlatego że chcę zrobic na złość grubszym dziewczynom. Mnie poprostu puszyste kompletnie nie podniecaja i nawet najwspanialszy charakter świata u takiej dziewczyny nic tu nie zmieni. Chyba najgorsze to jest sie do kogos zmuszać a w przypadku puszystej tak by było. Lubie zgrabne i szczuplutkie laski tak jak wiekszośc facetów.

Gość nie chorobe a wage
nie choroba, a skutki. umiesz Ty czytac czy zgadujesz? nie ma zadnej choroby ktora oznaczala by na 100% otylosc czy nadwage, tylko moga spowalniac metabolizm, zwiększać apetyt, zmniejszać przyswajalność itd. czyli zwiekszac ryzyko. i pisze to osoba kiedys gruba, ktora teraz spozywa ok 600-700 kcal dziennie, by nie przytyc. ale chce i moge.

Gość a ciacha lubie
ostry seks i meczarnie na silowni tez:)

cHarakter ponad wszystko a ogroglosci swoja droga przeciez jest sie z kims dla jego piekna psychicznego a nie dlatego ze wyglada jak barbie

Gość tylko piekno wewnetrzne nie
podnieca

oczywiście że tak ale jest tyle kobiet że bez problemu można znaleźc taką która spełnia obydwa kryteria - a takich jest dużo tylko trzeba szukać a nie brac pierwsza lepszą która ma piękny charakter

Gość a wlasnie kto chce ciasto
dzisiaj upieklam ? tiramisu