Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulinka 23 lata

Dlaczego faceci są tak wybredni i odrzucają puszyste dziewczyny ?

Polecane posty

Gość wuzel
zrzucenie wagi naprawde duzo nie kosztuje- wystarczy przestac jadac w fast foodach, przestac jesli slodycze,jesc DUZE sniadanie i zrezygnowac z kolacji no i przede wszystkim asertywnosc- nie dac sie namowic na chociaz jeden kawalek ciasta, bo pozniej beda nastepne :) do tego jakis sport ktory daje satysfakcje :) nie dosc ze oszczedzicie kase na jedzeniu (7 zl za glupia bulke) to lepiej sie poczujecie bez otłuszczonych narzadow wewnetrzych :)

Gość brożekZdupyPierożek
Puszyste dziewczyny mają w sobie coś pociągającego i chyba tylko ich kompleksy odstraszają facetów. Skoro macie ładną buzię i jesteście kobiece to nie myślcie że wasze dodatkowe 5-10 kg kogoś od razu odrzuca . Ja nie lubię chudzielców i nie jestem w tym jakis odosobniony.

Gość wuzel
najbardziej pociagajace sa grube uda,tylek jak czolg i znieksztalcona cipka heeh dobre

Gość oj naturalna jak dla ciebie t
ylko gruba moze miec ladne cycki to wspolczuc pokracznej figury, nie sztuka byc salcesonem i miec cyc i poslady i brzuch falisty. zgrabne cialo to zgrabne cialo, nie patyk i nie tluszcz. zreszta dupcie mozna sobie wyrobic, bo tam jest miesien, wiesz paczusiu?

Gość IZUŚ 24
...Ja jestem szczupła, zgrabna,wysportowana,a i tak nie mam powodzenia u facetów.

Gość gość
Wszędzie tylko chcą szczupłej i szczupłej smutas.gif Ale na Boga !! Nie każda może być szczupła !! Te pozostałe także chcą być kochane wielbione i pożądane. Dlaczego faceci są tak ograniczeni i przy wyborze dziewczyny kierują się wyglądem ? To niesprawiedliwe pechowiec.gif Jest roznica między Chciec a móc. Tucznika nikt nie będzie wielbił , bo za co ? Ty hipokrytko wzięłabyś faceta paszteta ? Nie licząc momentów,w których jesteś tak zdesperowana i załamana i żądna uwielbienia że nawet roochałabys sie ze sloniem gdyby okazał ci przychylnosc ;) Niestety ale brzydale maja przechlapane :D