Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaovilci111

pierś kontra butelka

Polecane posty

Gość mamaovilci111

mam duży problem z odstawieniem jej od pirsi nic tylko pierś i pierś ma 9 miesiecy i nie zamierza z niej rezygnowac ...Mam pytanie w jaki sposob moge ja oduczyc dodam tylko ze jak jej nie dałam przez cały dzien piersi to nic nie jadła i nie piła tylko na wieczór rzuciła się do wodopoju w postaci moich piersi

moze nie rozumie, wiec zapytam - a co oprocz piersi dostawala do tej pory? Ma 9 miesiecy?

Gość no wlaśnie co dostawała
no właśnie, przecież dietę rozszerza się po 6 miesiącu niezaleznie od karmienia piersią dziecku łatwiej zaakceptować butelkę, jeżeli na początku poda ją tata czy babcia, a ty na ten czas wyjdziesz z domu

Gość mamaovilci111
JE PRAKTYCZNIE wszystko tylko w ten dzien kiedy nie dostał zrobiła sobie protest a je zupki ,obiadki jogurty idt.to co dziecko w jej wieku niestety tata nie pomoze bo wychowuje ja sama a od babci tez nie chce

Gość spróbuj tak
spróbuj podać jej w butelce odciągnięty własny pokarm

Gość mamaovilci111
dzieki za link

Gość posmaruj ..........
cyca piochtanina ( kupisz w aptece ) powiedz ze cyc jest chory i jak dziecko sprobuje ssac to poczuje okropny smak i nie bedzie chcialo

Gość mamaovilci111
9 miesieczniakowi mam dac sie najesc jakiegos ohydztwa

Gość piochtanina to lek
na plesniawki , nie martw sie nie otrujesz dziecka ( to lek przeznaczonoy nawet dla noworodow jak maja w buzi plesniawki ) . zreszta wystarczy posmarowac tylko sutek , dziecko nie naje sie tego tylko poczuje niedobry smak i nie bedzie chcialo ssac .

Gość mamaovilci111
ok sprobuje wszystkiego bo mam już srdecznie dość karmienia mleko modyfikowane wylewam z kazdym razem idzie mi cholernie po kosztach