Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaloncia2

dlaczeo faceci wola sztuczne lale?

Polecane posty

dobranoc cieslik 🖐️ a ja jeszcze zostane na cafe, piwko sobie pije w tewn piekny piatkowy wieczor :)

hahah 16 to bym chciala miec, ale ciesze sie ze mi tyle nie daja ile mam, ja bym sie bla ? nieee:P po prostu ja z daleka od maniakow...

Dobrej Cieslik. Quicksand - gdyby nie choroba to teraz bym sie bawil :( oczywiscie nie moja choroba ale sporej liczbie znajomych. No ale moze cos sie jeszcze wymysli.. idziesz ?

czy idziesz sie zabawic ze mna.. :> (moze brzmiec dwuznacznie - ale nie taki byl cel tego przekazu) Dziewicomaniak - tez chodz. Trzeba wyrwac sprawnych ludzi i poszalec :>

cieslik>> a ja dzisiaj wstalam o 5 rano ponocnej zmianie, potem poszlam spac pol dnia i dopiero jakby wstalam ogolnie co mam na mysli dasz rade:) nie takie rzeczy sie robilo :p

Gość Romano Sexmacher
Cieślik to nie jesteś sanitariuszką w psychiatryku?

ostatnio z kumpelami i kolegami okupywalismy stacje. Kompletnie wygryzlismy meneli i karkow. Ale pozniej przyszli niebiescy i wygrali przetarg na wylacznosc do stacji :D Zeby sie pobawic nie potrzeba wiele... dobre pomieszczenie i cos do odtwarzania muzyki - jest gicior :P Kompletnie nie trawie niektorych dyskotek w ktorych to lazienki sa do oddawania sie milosnym uniesieniom.

Gość Romano Sexmacher
Cieślik w psychiatryku?

dziewicomaniak>>>>>>>>>>> spalilam no nie :) ale ja tak specjalnie zeby sie te wszystkie seksualne romany ode mnie odczepily :)