Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaloncia2

dlaczeo faceci wola sztuczne lale?

Polecane posty

Gość hadwao
quicksand, mowisz powaznie?! a ja myslalam, ze masz ok 20 lat :O i czemu stracilas dziewictwo tak pozno, skoro jestes taka ladna???

Hej!Ktoś dobrze wcześniej napisał - lale dla dresów. Pamiętam czasy gdy zadawałam się z taką pustą panną.Miałam zerowe powodzenie wśród jej znajomych-drechów. Gdy się od niej odcięłam momentalnie moje powodzenie wzrosło.I to działa na odwrót-inteligencja nie zwraca na nią uwagi.Nie podoba się mojemu facetowi , a ja mu się spodobałam , więc jak widać każdego ciągnie do swojego :)

Gość hadwao
nie wierze, ze masz 27lat. pewnie specjalnie sie postarzasz, zeby inni mysleli, ze mlodo wygladasz :P 🖐️

no sorki ale metryki ci nie bede pikazywac, ale dzieki za wieik ktory mi dajesz:) 🖐️ Szejku >>>>>>>>>>>>> jestes tam czy juz na impre wywiales?

jestem jestem proboje ocenic kolor swoich patrzalek ale jako facet odrozniam tylko 3 kolory i 3 rodzaje uczuc wiec jest mi ciezko :>

ciekawa sprawa takie oburzenie autorki jak tak się oburza to znaczy, że te lale zwijają jej sprzed nosa tych facetów których ona też by chciała... a jak uważa, że na takie lecą pustaki to sama widać w nich gustuje dobrze myślę?

hehe blokers>>>>>>>>>>>> tak jak mowiles calsberg to rozlewnae siki bleee pije bo szkoda mi wylac teraz

Gość mamma mia...
cieślik ja mam 35 dbam o siebie maluje się lekko i delikatnie i czasem jak stoje obok dziewczyny w osrym makijarzu to mi jej żal Mnie to jest żal Ciebie, żeś stara i głupia. Te "puste lale", których się tak uczepiłaś (wiem, zazdrość), być może nie stanęły w kolejce za inteligencją, bo stały za urodą, ale do cholery, co robiłaś Ty w tym czasie?! Zapewne ani urodą nie grzeszysz, ani inteligencją (wnioskuję to z Twoich debilnych i mocno okraszonych "bykami", wpisów) :o I takie malutkie pytanko do Ciebie; skoro miałaś tyyyyyyyyyyle czasu (bo przecież nie marnowałaś go na "upiększanie się"), to dlaczego nie poświęciłas go choć troszkę na język polski? Na ortografię, na umiejętność napisania prawidłowo choć jednego zdania? :o Nie czepiałabym się, gdybyś napisała, że jesteś nastolatką, ale ponieważ jesteś starym babskiem, które wypisuje takie głupoty, że się w pale nie mieści...musiałam...🖐️

a to w lublinie czy w wawie?:) bo ja wole lublin przynajmniej rodzinne katy odwiedze:) teraz tak serio, dostaje wolne albo w swieta albo w nowy rok tak wiec w jedno z nich moglabym przyjechac , tylko jak tam dziewczyny?bb11 anouk..

dziewicomaniak>>> ty nie boj zaby piwko jest tez dla kobiet :P i o brzuch spokojnie nie urosnie