Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaloncia2

dlaczeo faceci wola sztuczne lale?

Polecane posty

Gość to proste jak słońce
sztuczne lale manifestują swoją sztucznośc, przezto sa bardziej prawdziwe, niz maskujące swoja głupotę wykształciuchy

aaa! juz wiem z czym ten temat mi sie kojarzy... ogladacie czasem MTV ? tam jest taki program... sweet 16-teen i tam rozpuszczone bachory polowe programu wybieraja samochod (jak najdrozszy) a druga polowe narzekaja na wszystko i nie mowia jakie to nie sa super

Wyglada na 20-30... Kompletnie nie moj typ. I wcale z tego powodu nie jest mi przykro :)

Gość pol zortem pol serio
ja w jej wieku nie miałam ani biustu, ani owłosionej pipki szok nie dziwota, ze 20 latki wygladaja jak parchy, skoro tak wczesniej zaczynaja ciesze sie ze jestem piekna 20 letnia i w jej wieku bawilam sie jeszcze lalkami :P

Gość nie wiem mam lepszy gust
ja wolę ładne i oryginalne a nie wiochę z tandety

Gość szaloncia2
widze zostalam zaatakowana....;D nie zazdroszcze panom pustych panienek bo tez maja siano w glowie;D

nie zakladam ze dziewczyna wytapetowana, na blond utleniona i w wyzywających ciuchach jest glupia. znam dziewczyny ktore wygladaja "normalnie" a są glupie jak but. ale, wkurzaja mnie faceci ktorzy mowie jak by to oni patykiem takich lalek nie dotkneli, ze blachary. ze glupie.;/ pierdolicie chlopcy az glowa boli. zaloze sie ze 80 % z was gdyby zobaczylo, 2 laski, jedna opalona, kurewsko ubrana, wymalowana dlugie blond wlosy i duze cycki, a druga ladna ale skromna i nie rzucajaca sie w oczy , to wybralibyscie ta pierwsza. i nie mowcie ze nie. bo ta regule potwierdzaja fakty. znam takich chodzacych "faktow" wiele. tyle odemnie.

Gość szaloncia2
kazdy ma swoj gust...nie ma co za ogol odpowiadac;)