Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaloncia2

dlaczeo faceci wola sztuczne lale?

Polecane posty

wiekszosc takich lal ktore raczej inteligencja nie grzesza chca sie tym wszystkim dowartosciowac bo maja niskie poczucie wlasnmej wartosci, to ze czuja spojrzenia innych sprawia ze czuja sie lepiej ze samym soba i sa bardziej pewne siebie, haha to taka dla nich terapia na zwalczenie niesmialosci:) no ale sa rowniez takie ktorym taki styl odpowiada bo sa prozne i zapatrzone w siebie

Cieślik - ja taki jestem z czego jestem strasznie nie zadowolony. Bo jak wiadomo, po skonczonym wyzwaniu trzeba przejsc "na wyzszy" poziom. No chyba ze znajde taka ktora rzeczywiscie mnie uziemi i bede chcial przy niej byc :)

Cieślik... Ty w końcu Jesteś kobietą, czy Jesteś naturalny.... bo z tego bełkotu trudno wnioskować...

Gość szaloncia2
kazda lubi czuc spojrzenia facetow na sobie;d

szaloncia2>>>>>>>>>>>>> tak kazda to lubi ale niekotre sa przy tym p[owsciagliwe, a niektore maja swoje atuty na wierzchu... no i o to sie rozchodzi :)

Masz racje Quicksand - niektore te dekolty by wywalily na wierzch :D

szejku nie jest taki latwy jak niektore lale:P maila ooo ciezko by bylo ci wziasc od niego

cieślik musztarda a kobieta nie moze być umalowana i naturalny? Może być, jeśli oczywiście jest wyjąDkiem. 🖐️

szejku>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> czy to aby nie byla sugestia do czegos??? :) sorry ale ja nie mam nic z tym wspolnego

zadna sugestia. Mowie tylko to co obserwuje na ulicach ALE - jest postep. Coraz wiecej kobiet chodzi bardzo ladnie i elegancko ubranych. Ahh... serce sie raduje na ten widok, a krew splywa z mozgu gdzies nizej.. :P A i Quicksand - Co do Ciebie to bardzo fajnie sie ubierasz (przynajmniej na tej fotce) wiec szacuneczek. A co do dawania.. mojego meila moze miec kazda ale na fote trzeba zapracowac :P

szejku brawo a z tą fota to przegięcie poco komu zdjęcie mozna dać obojętnie czyje