Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hallotatar

jakie słowa was denerwuja????

Polecane posty

Gość fuuuuj
Lipa- nienawidze

Gość LadyMorgana**33**
nie lubię słów-znakomity,znamienity,kapitalny i generalnie-

sama nie wiedzialam ze tyle jest slow ktore mnie denerwuja:) dobrze ze nie tylko mnie:) niby stara nie jestem ale jak slysze rozmowe malolatek z gim np to mnie krew zalewa.straszne to jest..

siemasz(elo) lalka! chyba najbardziej denerwujacy tekst ktory moge uslyszec od dresiarzy na "miejscowce" czyt. pod blokiem ;)

Gość
psiapsiółka brechtać

Gość a mnie wkurza
a mnie wkurza slowo masakra - ludzie wszyscy teraz tylko masakra i masakra - dla mnie totalna wiocha drugie - zenada, zenua - po prostu mna trzesie jak to slysze... trzecie - porazka - nie macie wrazenia, ze ostatnio te trzy slowa to jakies 50% wypowiedzi? wszyscy tylko masakrycznie sie zzenuowali i poniesli porazke -----porazka jakas, albo zenua, nie wspomne juz, ze masakra makabryczna....ochydaaaaaaaaaaa albo ohydaaaaaaaaaaaa

W jednym odłamie mojej rodziny ( :P ) dzieci zamiast 'nie ruszaj' mówią 'nie ruchaj' a ze słów denerwuje mnie pisane i mówione-dzisiej :O

Gość a mniiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee
a mnie denerwuje zal.pl :/ co do zenada masakra -zgadzxam sie wiekszosc ludzi taki mowi teraz:/ a moja babcia mowi zawsze nie ruchaj tego!!! czyli nie ruszaj:) ale zawsze mnie to smieszy heh

Gość gość
moj wykładowca ostatnio użył słowa KUKAĆ na określenie podglądania, zagładania myslalam ze mu cos zrobie, dzisiaj mi sie ten koszmar przypomniał ;/

Gość gość
słowo " standardowo"