Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

West..red.100

Czy ktoś z was jest Skorpionem..?

Polecane posty

Gość lilith666
jesteśmy wredni i mścimy się za zadane nam krzywdy

Gość skorpiony sa zdradzieckie
lubia seks i zawsze zdradzają kobieta skorpion to nimfomanka która podrywa wszystko wkoło co nosi spodnie - od lat 12 do 60...stare skorpionic szczególnie lubią nieletnich chłopaków a stare skorpiony niewinne dziwice skorpiony chodza tez na dziwki i nie mają wyrzutów sumienia

Gość Sorshha
To prawda. Jestem msciwa, pamiętliwa, uparta... Jak mi ktoś za skórę zalezie, to bój się Boga. To chyba najgorsze wady, ktory nie umiem się pozbyć...

Gość ghyju
ja jestem skorpionem i nigdy nie zdradzilam. Jak sie skorpion zakocha to juz na zaboj.

Gość skorpionica00000666
a ja jestem dziewicą

Gość teestem skorpionica
cosmopolitan 25 moja mama jest skorpionem...i jest taka ze by ci wszystko oddala ale jak jej ktos zajdzie za skore to o k**wa spie**alać... zgadzam sie tez taka jestem , skorpion wady: msciwy, pamietliwy , jesli zajdziesz za skore biada biada, zalety: za dobry da sie wykorzystywac ludzia (niestety) pomoze w potrzebie :) wiec to takie na 2 babka wrozyla ;)

daje sie wykorzystywac zwlaszcza ze pozycza pieniadze osoba takim ze jej nie oddaja...ale ona ciagle zyje w swiecie złudzeń ze przeciez oddadza...mhm juz to widze.

Olbrzymie zasoby cierpliwości pozwalają Skorpionom czekać nawet latami na realizację pragnień. Marzenia ich nigdy nie są przeciętne. Cenią Skorpiony luksus, znają wartość pieniądza. Pociągają je tajemnice i ukryte sprawy. Szybko się uczą, a czasem bez skrupułów wykorzystują słabości innych.