Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaRzeszow

czy faceci nie rozumią czy są tępi!!!

Polecane posty

Gość mamuskaRzeszow

Mam dziecko 3 miesięczne, zmieniło sie życie seksualne i wiem że w każdym małżenstwie na początku tak sie dzieje,ale nierozumiem dlaczego faceci mówią głośno o tym swoim kolegom że zobaczysz że juz ci nie bedzie dawać jak sie dziecko urodzi.Przywykłam do takich gadek,ale czy oni nie rozumieją że na kobiete spada obowiązek,nieprzespane noce,kobieta jest zmęczona i ostatnią rzeczą o której myśli to seks!!! ale dla nich to sie nie liczy!! wielka obraza i tyle.ciekawe jakby oni mieli dzieci rodzić !!

Gość hjfhjhjh
ostatnią rzeczą o której myśli to seks? a to od kiedy takie nowinki? nie wrzucaj wszystckich do jednego worka bo nie każdy żyje tylko dzieckiem.

Gość anitaAA
A dlaczego diable ma znalezc kogpś innego? autorka ma racje,tracy są juz mężczyzni. U mnie życie seksualne tez sie zmieniło,kiedys uprawialismy seks prawie codziennie,odkąd mamy dziecko juz 1,5 roczne uprawiamy seks 3 razy w tygodniu.Mąz czesto wspomina tamte czasy,ale on dobrze wie ze uwielbiam moment położenia sie do łózka i wie kiedy jestem zmęczona,bo wychowanie dziecka to nie jest takie proste.

Gość niewiem po co to piszesz
Przeciweż zadna tutaj sie nie p[rzyzna ze jej sie po prostu nie chce!!!! Kazda bedzie sie smiala z ciebie,a w rzeczywistosci niestety jest tak że one wiedza ze masz racje. Wejdz w google i wpisz sobie cos zwiazane z twoim tematem to zobaczycie ze to prawda,niestety.Ale głowa do góry,twoje dziecko jest jeszcze male,zobaczysz ze z jakies czas zapomnisz o tym i wszystko wroci do nnormy.

Gość wakansooooleiiiii
Wręcz przeciwnie, po urodzeniu dziecka nie mogłam o niczym innym myśleć jak o seksie. Myslałam że zwariuję a tu nie było mozna ;)

Gość llpp
rozumia?? do slownika glupia analfabetko:O

Gość nie miała czasu skończyć
podstawówki bo ma tyyyyle obowiązków :D

Gość grochem o ścianice
ostatnia rzeczo o ktorej myslisz jak widac tez jest edukacja trefil tepa na tepaka

Gość Wróżka z przyszłości
14.11.2009 "(...) ostatnią rzeczą o której myśli to seks !!!" 14.11.2013 "(...) faceci to świnie, właśnie się dowiedziałam, że on od 2 lat ma kochankę"