Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 kilo za dużo

Zawzięłam się i schudnę w końcu 20 kg kto ze mną????

Polecane posty

Melduje sie kobitki:)) dziś po spałam troszkę dłużej bo mój **** miał wolne wiec pospiochalismy sobie dłużej:)) śniadanko zaliczone a teraz ide w odwiedziny do mojej starej kumpeli bo dostałam zaproszenie na kawkę:)) tylko kawkę:)) ale mnie bola nogi i brzuch masakra- ( zakwasy) ale nie ma co narzekać tylko dziś tez trzeba ćwiczyć:)) odezwę sie troszkę później:)) 🖐️

Hej kotki:* Pisałam do Was z rana ale net mi szwankował :) i wywaliło mi posta. Właśnie skończyłam robić aerobiczną 6 i kręcić hula :) Został mi rowerek ale maluch się zbudził więc to później. Zjadłam dzisiaj pół makreli , na obiad zjem kabanoska light malutkiego i zupkę pomidorową bo nie mam pomysłu. Wczoraj już nie dałam rady napisać bo maluszek miał kiepski wieczór Na wadze 200 gram mniej :) ale nie byłam w ubikacji na dłuższej posiadówce 2 dni więc rzeczywiści jest pewnie jeszcze mniej ze 100/200 gram :) łącznie już 1600 :D mniej :) Jak Wam idzie moje drogie :) Cosmo widać u Ciebie coś już ? z opalanka u mnie troszkę zaczyna być widac :) pójdę jeszcze jutro , w poniedzialek i srode , zeby na sobotę bylo ladnie widać :) cokolwiek :) dać wam sposób na jędrne pośladki??? :D

Gość dorota23
dziewczynki powiedzcie mi czy jak jestem na diecie(zero slodyczy,wegli,smazonych itp,makarony,maki itd to czy moge np zjesc raz w tygodniu ziemniaczki gotowane lekko posolone z maslanka??czy calkiem mam odrzucic ziemniaki??

Kochanie Ty jesz owoce więc nie masz IG na całkiem niskim poziomie więc spokojnie raz w tygodniu możesz coś takiego zjeść byleby nie codziennie :) tego dnia , którego zjesz ziemniaki zjedz poporostu mniej czegoś innego :)

zaczernij się dorotko nie pisz na pomaranczowo bo ktos za Ciebie moze cos napisac albo zarezerwować Twoj nick :)

czesc dziewuszki:) nasz 4 dzien dietki:P ja pełną parą robie porządki w domku,dostałam takiego powera ze nie moge przestac hihi:) bylam wczoraj na solarium ale znow mam wszystko czerwone,teraz policzki i znow dekolt.mam nadzieje ze do wieczora zniknie:( jeszcze nie wszamalam obiadu bo nie mam pomysłu... dorotko-wydaje mi sie ze jesz ok.tylko nie przesadzaj z ziemniaczkami...tak jak dziunia Ci pisze ze raz tam na tydzien to ok.nic sie nie stanie.ja osobiscie zrezygnowalam z nich a takze z chleba bo uwazam ze sa to jedynie zapychacze żąłądka...:/ ale to ja. no i fakt zaczernij się :):) :* jak skoncze sprzatac to robie 8 min.abs :) jeszcze musze z psem smignąć ale to za pol godzinki narazie siadam,pale papieroska i zrobiłam sobie małą kawkę z 1 słodzikiem i mlekiem 0,5% bo innego nie mam... dzisiaj mi tu cos cicho??? aha i mialam Wam napisac ze wybielam sobie ząbki :) kupiłam te paski blend a med i jestem ciekawa co to bedzie...troche sie boje ale coz ...co sie nie robi zeby sie dobrze czuc...przez te fajki zauwazsylam ostatnio ze mi troche zzolkly a tego nie moge zaakceptowac :( :)

Gość M-A-R-I-KA
Melduje sie po obiadku:)) zjadłam przed chwila rybkew ziołach prowansalskich smazona na kapce oliwy i do tego sterta surówki:)) Musze wam powiedziec kochane ze odkąd zaczełam zdrowo jesc to czuje sie taka lekka, nie mam juz uczucia pełności:D:D:D:D:D Tak fajnie:D dorotko ja równiez uwazam ze ziemniaczki raz w tygodniu mozesz zjesc ale moze ugotuj je w mundurkach ?? slyszałam ze takie sa o wiele zdrowsze - takze polecam🌼

dziewczyny: w tabelce brakuje nam Marceliny??? od wczoraj rana jej nie było ,moze dlatego przeoczylysmy ale tez nie podala danych...:( mam nadzieje ze sie pojawi...

NICK..................WZROST.......WAGA.........CEL.......KG -... cosmopolitan........161.............56.............48... ..... dorota23.............167.............70.............63.. ...... dziurulka.............169.............73,5..........55.. ...... Mariczka.............167.............67.............55.. ..... Jezioro łabędzie....176.............94.............64.. ..... Marcelina.............160.............??..............??........

dziewczyki ja juz dzis jestem po cwiczeniach oolnych no i oczywiscie po 6 W no i codzienne obowiazki-tez pala kalorie:):)

Słuchajcie...ZAWALIŁAM!!!!!!!!!!!!!!! :O Nie chodzi o to ze nie mogłam sie powstrzymac, juz wam mówie : A wiec byłam w szkole czułam sie okropnie słabo i byłam bardzo głodna, poszłam wiec zjesc zupe była zalewajka, jadłam jadłam ale dopiero w połowie skapnełam sie ze jem ziemniaki (zalewajka była z ziemniakami) kurde..no..byłam poprotu jakas nie przytomna jadłam ta zupe i niezwróciłam uwagi na te ziemniaki, hmm :( No nie wiem co teraz roic, chciałabym dalej kontunuowac ta diete, no bo w koncu nie było tych ziemniaków nie wiadomo ile... Zreszta cos tam dziewczyny mówiłyscie ze naiłyscie sie fanty co tez jest nie dozwolone :P Jak myslicie co mam robić.?

jeziorko- slonce ja tez pije browary chociaz sa zabronione,ugryzłam raz ciastko a tez jest zabronione...jedna wpadka nie oznaczqa koniec walki...zapomnij o tym i jedziesz dalej:):) nic sie nie przejmuj!!!! dorotka- ja jem 4 posiłki tzn.rano sniadanie,obiad,po obiedzie tylko np.1 pomidor i kolacja ok.18 czy 19...ale to nie zawsze.zalezy od dnia.raz jem 4 a raz 2 a raz 1...:p a napewno nie jem regularnie o stalych porach. :)

Odchudzanie słuszna sprawa ale wszystko trzeba robić z głową! Najważniejsze to rozsądne rozplanowanie zrzucenia nadwagi. A więc dużo ruchu i selektywne podchodzenie do jedzenia- tylko najlepsza, ekologiczna żywność. Do dzieła!

kobitki jestem juz po abs i zdycham!!!!!!!!!!!! wszystko mnie boli od głowy do pasa:(:( ja juz uciekam bo zaraz przyjdzie siostra i jedziemy do niej na mieszkanie takze bede rano.. mam nadzieje ze bedziecie bardziej rozmowne :P:P:P hehe oki.uciekam :) buziaki:*

tonx ja np nie mam nadwagi tylko chce wyglądać idealnie z wysportowanym jędrnym ciałem gbybym siebie akceptowała mogłabym ważyć tyle ile waże bo moje BMI jest w miarę poprostu chcę być FIT!!!! , zdrowe odzywianie ok..ale nie chcemy też popaść w ortoreksję- obsesję na pukcie zdrowego odzywiania! Dajemy radę ćwiczymy i nie ejsteśmy na diecie kopenhaskiej czy norweskiej wiec jest ok.

Jeziorko nic się nie stało :) i tak bedziesz dluzej na 1 fazie niz 2 tyg :) wiec zaraz cukier się wyrówna..a czy zupki , które jesz w szkole nie są zabielanę mąką?? i tłusta smietana wczoraj jadłaś jaką zupke w szkole?? Ja pamietam zupy szkolne byly takie az , ze lyzka stała :P w nich Moim zdaniem musisz bardziej urozmaicić SB co dzisiaj jadłaś oprócz tej zupki? Musisz sobie brać do szkoły orzeszki lub czekoladę bez cukru , migdaly albo np surowe warzywa pokrojone w paseczki/plasterki - ogorki , rzodkiewke , marcheweczke , paprykę :) Jade teraz do mieszkanka odezwe się pozniej :) buzka U mnie 4 dzień GIT :)

Jeziorko kup sobie jogurt naturalny słodzik i kakao wymieszaj , zwykłe kakao tez możesz kup sobie aromat waniliowy w takim malutkim flakoniku :) i dolej kapkę do jogurtu naturalnego i dodaj slodzik bedziesz miala serek waniliowy :D

Ja pije wodę z cytryną i lodem :) jak mam ochotę na loda mrożę sobie herbatę z dużą ilością cytryny w kubeczku po jogurcie :) Kup sobie słodzik Jeziorko :) przyda Ci się 3000 tabletek za 6 zł :P

Dziewczynki ja też zawaliłam newermajd co zrobiłam...ale już odpokutowałam biegałam pół godziny i zrobiłam 150 brzuszków...Jutro pójdę też biegać

hallo hallo :) nie wyspałam się.dopiero wróciłam od moego i mam jeszcze śpiochy w oczach hehe :P cos mi sie dzis spac chcialo... na sniadanko zjadlam jajeczniczke z szynka i pomidorkiem i tez wypiłam herbatke z cukrem:( bo mój nie uzywa słodzika , a nawet go nie pytałam bo nie mialam siły.. jutro ide na urodziny znaomego i kurde zaś bedzie alkohol :/ ale to nic...i tak czuje sie lzejsza mimo tego ze czeka mnie wiecie co:p a Wy gdzie??? buziak i czekam na Was...co dzis macie na obiad? i jakie plany na weekend :):) ???

Melduje sie🖐️ Dzis musialam wstac wczeniej:(( Sniadanko płatki na mleku odtłuszczonym.... Na obiadek mam rybke ze sterta surówki to co wczoraj bo mi zasmakowało:)) Cosmo moje plany na weekend to niestety ale uczelnia od rana do wieczora:)) dlatego pisalam wczesniej ze w weekendy nie bede cwiczyła bo nawet jak bym chciala to nie bede miala sily ani czasu:(( 3majcie sie dzielnie:)) w weekend ze wzgl. na szkole bede rzadziej:((juz nad tym ubolewam:((:))