Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 kilo za dużo

Zawzięłam się i schudnę w końcu 20 kg kto ze mną????

Polecane posty

Wesołych Świat moje drogie ! Ja miałam urwanie głowy , babcia męża juz nie wstaje w ogóle przed chwilą teściowa zadzwoniła ,żeby kupić pampersy dla dorosłych i przywieźć , cała spłakana :( eh wczoraj tam byliśmy wydawało się ok w miarę!boje się :( eh.. 23 go dowiedziałam się ,że mnie babeczka z Allegro oszukała! obiecala wyslac kalendarze i kubki ze zdjeciami i nie wyslala :/ ja kase szybciorem 10 grudnia wysłałam i napisalam , ze babcia chora , ze mi zalezy a tu proszę :/ 24 go latałam za prezentami :/ Ledwo się wyrobiłam! Dlatego nie miałam czasu zajrzeć , mialam wczoraj dwie Wigilie , jestem napchana taka ,że ledwo się ruszam! Buzka kochane moje milego swiętowania. Od poniedziałku znow ruszamy :)

witajcie kochane:)) i jak tam po swietach???? Ja dzis sie wazyłam z rana nie waze ani o gram mniej ani wieciej:)) i to jest dla mnie pocieszające:)) :)) myslalam ze bedzie gorzej:)) nie jest zle:)) dobra laski, swieta i po swietach a my musimy brac sie ostro do roboty:))

a dzien dobry laseczki:) mariczka 🌼 u mnie po swietach to samo a w zasadzie i tak spadłam z wagi 1 kg. bo dostalam okres w w wigilie i nie moglam nic jesc bo nie mialam apetytu. a szkoda bo pysznosci byly. teraz okropnie boli mnie brzuch i glowa bo znow zaczelam ta antykoncepcje i pewnie od nowych tabletek tak mam. a Wy jak tam po swietach:) dziunka,jeziorko 🌼 a teraz pelna para:) jadymy z tym koksem :p

Cosmo to rzeczywiscie nie w pore dostatłas ten okres! ale przynajmniej duzo nie jadłaś- sa plusy:)) hehehe Dzis caly dzien sie lepnie ze szok:)):))Masakra:)) Mam nadzieje laski ze po nowym roku ruszamy pelna para- ba za 3 dni licząc od jutra sylwek:)) i zabawa do bialego rana :)):)):)) Buziaki kochane🌼

ja jestem :) wlasnie wrocilam z zakupow bo bylismy nakupywac na wyjazd:( wyjezdzam juz 30 i wracam dopiero 4 stycznia :( i nie bedzie mnie tu z Wami tak długooo:(:(:( tylko mnie nie zapominajcie :( ok dosc smutów:D jedyne co mnie ciesz to to ze pojezdze na nartkach:p to tez odchudza:p bede smigac jak szalona:p ale tez pewnie popije:o i to pewnie bedzie mozna zaliczyc do alkoholizmu jak co roku.zawze 5 dni wyciete z zycia:o hehehehe a Wy gdzie spedzacie tego sylwestra?? tzn.mariczko gdzie bo reszta to chyba siedzi jeszcze przy wigilijnym stole:P:P:P:P heh

cosmo super masz:)) zazdroszcze:p ja 2lata temu byłam na sylwku w górach i to byl jeden z najlepszych sylwków w moim zyciu:)) a w tym roku ide na domówke! wiec zadnej rewelacji najwazniejsze ze w gronie przyjaciól!! nie boj sie bede pamietała o tobie:)) jak wrócisz masz sie meldowac zdac relacje:)) heehehhe mam nadzieje ze reszta dziewczyn sie odezwie a jak nie to cosmo zostaniemy razem ale i tak dopniemy swego czyz nie???

mariczka no pewnie ze dotrwamy:) na lato bedziemy lachony :p ale ja juz mam dosc jezdzic w jedno i to samo miejsce:o zawsze to samo,picie picie i jeszcze raz chlanie hehehehe potem wracam jakbym piła przez 6 lat :) co najgorsze tam nie bede dietkowac bo jemy sniadania na miejscu a obiady kupujemy zwykle w restauracji:o a tam oprocz kiełbas , frytów i ziemniorów nima nic:o postaram sie nie przesadzac ale wiem ze bede grzeszyc:p no trudno:) idzie nowy rok i nowe postanowienia wiec licze ze wszystko jest jeszcze mozliwe:):P i oczywiscie nie poddajemy sie :) no i ja bym wolała w sumie w domku zostac wiesz:o dlatego ze wracam 4 czyli w dzien w ktorym wyjezdza moja mama spowrotem za granice i tyle sie z nia bede widziec ze na wejsciu do chaty bede sie z nia zegnać:(:( i to jest w tym wszystkim najgorsze:( ale cieszy mnie fakt ze wraca w lutym wiec szybko zleci:)

dzien dobry:) jak tam sie dzis czujemy? bo ja rewelacyjnie:):) sniadanko wszamałam:) jajeczniczke ale z jedna kromką:p w ogóle rezygnuje z south i przechodze na jakas inna dietke :) na taką gdzie mozna jesc pieczywo bo nie daje rady bez niego a jak juz nie jem to potem sie rzucam na chlebek a to znaczy ze jednak musze go jesc:) przynajmiej 2 kromeczki rano:) mariczko opowiedz cos jak wyglada Twoja dieta?

hey Cosmo:)) Fjnie ze jestes:)) Kochana moja dieta na niczym prawie nie polega! ja jestem na mz! czyli jem wszystko tylko w mniejszych porcjach. oczywiscie nie jem smazonego, tłustego nie pije gazowanego, slodkiego , Staram nie jesc sie slodyczy no i sama wiesz! o pod reszta staram sie nie przekraczac 1000-1200kal. No to rzeczywiscie troszke przykro wyszlo z twoimi rodzicami, ale w koncu byli juz przed swietami! wiem cos o rozłace bo moj ukochany pracowal za granica- 1szy wyjazd nie bylo go 6m-cy!!!!!!!!!!!!jakas masakra :(( potem przyjezdzał co 3 a potem co 2!! takze roztania sa juz za nami , zrezygnował z pracy za granica bo psycha nam siadzała! rozstania nie sa dla nas:)):P Cosmo bede czekała na ciebie po sylwku:))🌼 Jak nikt tu nie bedzie pisał to ja tez sama nie bede pisała:)) 3maj sie kochana i odezwij sie szybciutko:))

no:) samej to raczej nie wypada heheheh takze czekaj na mnie:) ja wrócę:):) i od 4 biore sie za siebie razem z Toba:) no rozłąki są do dupy:o moi juz jezdza 6 lat:( juz jestem przyzwyczajona ale wiesz jak sa a potem nagle znów znikaja to jest strasznie przykre.potem becze przez 2 dni:( a juz nie wyobrazam sobie bez mojego jak Ty.i tak Cie podziwiam ze tyle wytrzymałaś bo ja bym chyba rady nie dała.zwlaszcza ze tutaj mam tylko go. no ale cóż w Polsce niczego nie zyskasz:o to ja też biore taką diete. nie chce mi sie wyczyniać juz cudów zeby cos zjesc pozadnego:o mz i cwiczyc a napewno osiagniemy jakis sukces:p dzisiaj mam na obiad ziemniaczki z kotletem wiec napewno zjem ale nie dużo:p po troszku:) :D

no:) samej to raczej nie wypada heheheh takze czekaj na mnie:) ja wrócę:):) i od 4 biore sie za siebie razem z Toba:) no rozłąki są do dupy:o moi juz jezdza 6 lat:( juz jestem przyzwyczajona ale wiesz jak sa a potem nagle znów znikaja to jest strasznie przykre.potem becze przez 2 dni:( a juz nie wyobrazam sobie bez mojego jak Ty.i tak Cie podziwiam ze tyle wytrzymałaś bo ja bym chyba rady nie dała.zwlaszcza ze tutaj mam tylko go. no ale cóż w Polsce niczego nie zyskasz:o to ja też biore taką diete. nie chce mi sie wyczyniać juz cudów zeby cos zjesc pozadnego:o mz i cwiczyc a napewno osiagniemy jakis sukces:p dzisiaj mam na obiad ziemniaczki z kotletem wiec napewno zjem ale nie dużo:p po troszku:) :D

cosmo mam nadzieje ze jutro sie odezwiesz tak jak obiecałas! dziewczyny chyba zrezygnowały bo juz dlugo sie nie odzywały! czekam na ciebie! :)) od jutra walimy z grubej rury:))🌼

Oczywiscie ze nie zrezygnowałam!!!!!!! ;P Witam was moje drogie 🖐️ Jak tam bo sylwku i swetach.? od jutra sie biore ostro za siebie bo czuje sie taka ociezała...

Heloooooołłłłl🖐️ Jeziorko fajnie ze sie odezwałas... myślalam ze zrezygnowałas juz z dziurulka bo sie nic nie odzywałyscie ( dlatego tak napisałam) własnie wciognelam obiadek 3placuszki z płatków owcianych i 4 łyzki jogurtu natu+ 1lyzeczka miodu:)) Cosmo a ty niezle porzadziłas mialas sie odezwac dzis a tu nic... ani slychu ani widu:)) heheehe czekam na wiadomosc:)):)) dziurulka a ty kochana gdzie sie podziewasz??? czyzbys nas opusciła na stałe???:(( topik nam umierrraaaa- cosmo wracaj:)):)):))

witojcie!!!!!!!!!!!!!!1 :D:D wróciłam dopiero o 12 i siedzialam jeszcze z rodzicami bo wyjazd im sie opoznil i cieszylam sie ze moge jeszcze z nimi pobyć wiec nie wchodzilam dzis nawet na kompa :) forgive me :p było piekkknnnieeee!!! wybawilam sie chyba za wszystkie czasy! no bomba mowie Wam:) ale niestety kac jest ogromny:o tyle nie wypiłam przez cały rok 2009 :p:p ale przezyje i dam rade:) co najgorsza nie miałam tam za grosz apetytu:( kazdy i to praktyczie kazdy tak miał.chyba sie tam zatrulismy bóg wie czym? moze tamta woda nas zalatwila. nie wiem ale tak koszmarnie mnie brzuch bolał:( to byla masakra. juz jest lepiej bo zjadlam bigos ale dalej mnie mdli tak troszku. do jutra powinnam dojsc do siebie :) jedyne co mnie smuci to fakt ze jestem dzis sama na noc a nie nawidze byc sama na noc:( moj tez zle sie czuje u niego kazdy tez zatruty wiec nie ma opcji nie ide tam:P poza tym maly odpoczynek sie przyda bo troche mialam zgrzyty z moim love :o ale przeszlo. w kazdym badz razie samotnosci troche sie przyda:) nie no bylo zajebiscie i jak bede miala foty to wysle na maila :) zobaczycie jakiego widzialam konika eheheheheh :D:D jeziorko ciesze sie z Twojego powrotu:):) mariczko i teraz nie ma to tamto zapinamy pasy i sru :P dzisiaj bede tu dlugo bo sama jestem wiec piszcie dziewczynki jak wasz sylwester:) czekam czekam buziaki w tym nowym roku dla Was wszystkiego naj naj naj :)

no to widze Cosmo ze sie działo u ciebie:))fajnie, najwazniejsza jest ekipa z jaka sie jest:)) u mnie sylwek tez udany :)) zapowiadał sie nie najlepiej ale wszystko sie zakonczyło gitessssss:)) co prawda nie wszystko pamietam ale co tam :P w Nowy Rok nie piłam wódy bo nie moglam na nia patrzec -zawsze tak mam na 2 dzien picia ale za to wypilam calego szampanika:p uffff ile to cal... ale to bylo dawno ( rok temu:p) takze sie nie liczy:))heeheheh no to czekamy na zdjecia kochana:))

a co najgorsze siedze teraz nad książkami tzn od niedzieli bo mam egzamin w sobote wiec trzeba tym bardziej ze jest to statystyka:((masakra jakas:((ale daje rade:)) mam nadzieje ze ogarnę do piatku wszystkie zadania a jest ich ponad 100 w kazdym ok 8-10 podpunktów:(( wiec jest tego od cholerrrrrrrryyy i jeszcze troche:((

no to pieknie pieknie....nowy rok i sie zaczyna:o ja tez od lutego zaczynam szkole:( nareszcie ostatni semestr zalicze i dalej juz chyba nie ide bo sie zrazilam do nauki:o ja bede trzymac mocno kciuki:) no fajnie ze udany:) wiesz zawsze jak ma być kiepsko to sie okazuje ze jest najlepiej :) zjadłam teraz rosół bo tak mi sie chce pić a juz wypiłam wszystko co mozliwe w domu :o zrobie sobie herbatke z cytrynką i bede zamulać:)

ja zaocznie ale ze oblałam 6 semestr z powodu no takiej w sumie smiesznej mozna nazwać choroby to musze powtórzyć teraz od lutego:( tak bym juz moze konczyla ale ze nie bylo mojego kierunku w pazdzierniku to zaczynam teraz dopiero :o a tak mi sie nie chce juz....

to teraz rozumiem:)) Dasz rade nie jest az tak zle, najgorsze to sa egzaminy... trzeba wtedy sie przyłożyc a tak to luzik:)) mi jeszcze został rok, teraz jestem na 2:))łudze sie ze mi jakos pojdzie statystyka i rach finansowa.... to wtedy reszte na bank dam rade!:))przynajmniej tak myśłe:P hhehehe:p

no ja nie miło wspominam jedynie ten 6 semestr:o jakas paranoja to była . wszystko zleciało mi sie na łeb. ta praca i ogólnie miałam chyba jakas depreche bo w ogóle unikałam szkoły:( poprostu jak miałam jechac to odechciewało mi sie wszystkiego. nawet mój rozkładał już rece...nie wiedział o co chodzi , no ale dzieki niemu wlasnie wróciłam szybko do normalnosci i troche zaluje ale widocznie tak miało być. świat sie nie zawalił a jedynie żal mi siana :/ no napewno dasz rade bo ambitna jesteś :D zobaczysz!!!! ja bede trzymac kciuki nawet u stóp hehehhe a ja teraz zamulam strasznie:( nic mi sie nie chce a nawet sie nie rozpakowałam jeszcze i jak widze ten bajzel to wole zostac tu przy kompie hehehe :p wieczór mam pełen energii :p

no ja nie miło wspominam jedynie ten 6 semestr:o jakas paranoja to była . wszystko zleciało mi sie na łeb. ta praca i ogólnie miałam chyba jakas depreche bo w ogóle unikałam szkoły:( poprostu jak miałam jechac to odechciewało mi sie wszystkiego. nawet mój rozkładał już rece...nie wiedział o co chodzi , no ale dzieki niemu wlasnie wróciłam szybko do normalnosci i troche zaluje ale widocznie tak miało być. świat sie nie zawalił a jedynie żal mi siana :/ no napewno dasz rade bo ambitna jesteś :D zobaczysz!!!! ja bede trzymac kciuki nawet u stóp hehehhe a ja teraz zamulam strasznie:( nic mi sie nie chce a nawet sie nie rozpakowałam jeszcze i jak widze ten bajzel to wole zostac tu przy kompie hehehe :p wieczór mam pełen energii :p

cosmo nie lam sie tez mam czasem takiego lenia ze szokkk:)) jestes sama w domku takze odpocznij sobie, nie musisz dzis sie rozpakowac jutro tez jest dzien:p po co sie spieszyc?? powiedz mi kochana cwiczyłac dzis?? zaczynyamy 8- minutówki razem?:)) mam teraz chwilke zeby popisac bo moj lezy i oglada jakis program o autach:P