Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ładnie...

odpryskiwanie lakieru w kuchni-reklamacja???

Polecane posty

Gość no to ładnie...

hej użytkuję kuchnie od 3 miesięcy. Mam lakierowane fronty w połysku na płycie mdf. Zaczyna odpryskiwać lakier na krawędziach i rogach szafek. Jestem wkurwiona i nie wiem czy mam to reklamować. Zawsze może mi powiedzieć stolarz,że czymś uderzyłam. No dobra moża uderzyć raz ale lakier zaczyna schodzić na krawedziach nawet na górnych szafkach, gdzie niezbyt czesto do nich zagladam. Zauważyłam ten defekt podczas przecierania frontów ściereczką. Co mi radzicie?

Gość end
zadzwon do stolarza niech przyjedzie i oceni czy to popawi czy nie :) bo jak to byl jakis partacz to nie zabierze a jak bedzie mu zalezalo na oponi to to poprawi :)

Gość no to ładnie...
dzięki:) Nigdy nie miałam kuchni z lakierowanej płyty mdf i w zasadzie nie wiem czy tak może się dziać, ale w sumie nie powinno,bo bardzo dbam ote meble i trudno obarczyć mnie winą za to,że tak uzytkuje szafki,że prawie wszystkie mają odpryski lakieru na kantach i krawędziach. To wyglada,jakby na krawedzi był taki pęcherzyk, jakby podniesiony lakier i jak wytarłam sciereczką to on odpadł.ehhh porażka;(

Gość no to ładnie...
up. Nie wiem co robić;(

Gość no to ładnie...
up