Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678901234567890

temat dla prawiczków i brzydalów

Polecane posty

Gość 12345678901234567890

Zdradzę wam pewien sekret jak wyjść z uciążliwej samotności. Nie rozglądajcie się tylko za pięknymi dziewczynami. Zainteresujcie się tymi normalnymi! Ja też nie należę do zbyt urodziwych, zawsze brałem sobie na cel piękne dziewczyny jak koledzy i nic z tego nie wychodziło. Potem zainteresowałem się normalną, jedną, drugą i następnymi i okazało się że dziewczyny (szczególnie te normalne) chcą być kochane i to wszystko a w zamian można dupczyć ile wlezie :D wkońcu każda z nich ma cipkę i cycusie :P oczywiście odradzam pasztety i grubaski. trzeba tylko wykonać pierwszy krok i od razu skreślić te piękne. wygląd naprawdę nie jest aż tak ważny dla dziewczyn, trzeba się przekonać że to prawda! mówię wam na własnym przykładzie. a kasy też nie mam zbyt wiele :) trzeba znać swoje miejsce w szeregu

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dzieki stary:) to czy sa tu jakies nieladne dziewczyny samotne??:)

Gość
Miejsce w szeregu to niech znają tacy jak ty: przeciętni ludzie z przeciętnymi oczekiwaniami od życia. Niektórzy tutaj mają jeszcze marzenia i nie przehandlują ich za bezpieczną stabilizację.

Rozczaruję Cię- wygląd ma znaczenie i to niebagatelne a ja nigdy nie umówiłabym się z brzydalem z prostego powodu- jak z takim do łóżka? jakoś perspektywa robienia tego przy zgaszonym świetle nie satysfakcjonuje mnie więc nie łudź się:)

Gość
Poza tym widać, że lecisz na wygląd tylko nie w smak Ci, ze to co najlepsze jest poza Twoim zasięgiem.

Gość ewelus a poza wygladem
pewnie hajs?

Gość
Nie mówimy tu o kimś kto wygląda jak ofiara karambolu. Zadbać o siebie można.

Gość
Hajs musi być. Bo z czym do dziewczyny? Bez hajsu?! :D

hm...myślałam,że dyskutujecie o normalnych kobietach a nie tych pretendujących do miana utrzymanki. Kobiety po to studiują żeby nie potrzebować waszego hajsu :O

Gość
Nie ma normalnych kobiet. A co do pieniędzy to wy nazywacie to "zapewnieniem bezpieczeństwa".

Gość ewelus a ty taka piekna
?

:D nie ma to jak jeden zakompleksiony facet doradzajacy drugiemu zakompleksionemu ( na forum kobiecym)

Gość
Nie powiedziałbym, że "zdziry". Ale normalnych nie ma. Wymarły lub na wymarciu.

Gość derdemal
dzieki takim jak Ty ewelus mam mieso do dupcenia

mapeourge- nie wymarly, ale sa na wymarciu. wiec szansa na spotkanie takiej jest znikoma :P

Gość
To było do mnie? Nie pisałem nigdy, że jestem za beznadziejny, za brzydki, za niski, za wysoki, za głupi itp. a zatem młoda pannico wskaż mi kompleks.

Gość
A po co się z kimkolwiek spotykać?

mialam na mysli ogolnie, bo zakladam ze mezczyzna ktory wchodzi na ten topik to tytulowy ' prawiczek i brzydal'. bnb- powala mnie twoja filozofia zyciowa. szczerze- naprawde tak z toba zle? :)

ja nie mam szans u normalnej a nawet u brzydiej bo one oczekuja od faceta czegos wiecej i tyle

Gość
" istnieją normalne,tylko na takie trzeba trafić" Jasne. Tylko, ze co trzeci człowiek na świecie to chińczyk a ja nie mam zamiaru uczyć się mandaryńskiego i jechać do Szanghaju by jej tam szukać.