Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678901234567890

temat dla prawiczków i brzydalów

Polecane posty

Gość Ja tez chce zobaczyc BNB
Zobaczymy czy BNB przebuje stawke aby jego nagich fotow nie wystawiac.... GDZIE JEST BARON ????? Baronie, gdzie jestes, tesknie za Toba ogromnie. /Sczera prawde pisze... /

22-letni - ziemniak bedzie bo obiecałam. Tylko musze poczekac az bede sama w domu bo nie chce wyjsc na jeszcze wiekszą wariatkę niz jestem ;) A o fotke nie wypada mi prosić bo sama swojej nie wyśle :P

"a ile jest warte zdjecie starego 22-letniego prawiczka ?" A co chcesz przelicytowac swoje?

jestem jestem otóż foty są bnb nie jest piękny ale też nie jest tak kuriozalny jak daje do zrozumienia więc można się nieco zawieść jeśli ktoś spodziewa się czegoś z kategorii kobiety z brodą czy małpy ze skrzydłami mogę śmiało pohandlować jego fotami bo i tak się nie przyzna, że to on do prokuratora nie pójdzie :D mam 3 fotki powiedzmy że najsłabsza ale w pełni rozbierana jest za 15 zł - cena wywoławcza oczywiście średnia - 35 najlepsza - 75 bo to jest coś ekstra :D

Gość Za tara na dziewicę
"ale nie dostałam nic w zamian" A kto Ci kazał wysyłać :P A tak na poważnie to bardzo ładna jesteś Żelisławo. Mówie powaznie. :)

jeju przecież to tylko wywoławcza na zachętę jak to sobie wyobrażasz dam ogłoszenie takiej treści nagie foty bnb z kafeterii tyle a tyle pixeli wykonane takim a takim aparatem plus jakaś próbka :D

Baronie - nawet nie wiesz jak wielka radosc sprawilo mi pojawienie sie Twoich uroczych postow znowu tu na lamach kafe.... Zelka nie czytaj. Ona chciala mnie odstraszyc i sama zabrac zdjecia BNB. UWAGA UWAGA Zdjecia BNB dostepne na kafe za odpowiednia opøata. To jak BNB - Ile przelicytujesz aby Twoch nagich zdjec nie wystawiac?