Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678901234567890

temat dla prawiczków i brzydalów

Polecane posty

"powala mnie twoja filozofia zyciowa. szczerze- naprawde tak z toba zle?" nie jestem przystojny wysoki fajny mam przyjaciół zainteresowania fajną osobowość ciekawe życie perspetkywy na przyszłośc własne mieszkanie :O 🖐️

Gość derdemal
ewelus niestety dla Ciebie taka jest prawda,bo jestem przystojny dobrze zbudowany,mam klase i kase to wystarczy na takie pustaki jak Ty.Gora uzywam takich jak Ty raz jak dobrze ciagnie to dwa razy i kopa w dupe.

Gość alicja 27
Jestes zdrowo kopnięta

bnb- akurat takie rzeczy jak 'ciekawa osobowosc' oceniaja inni , a nie ty. jesli nie masz znajomych jak mozesz powiedziec cos takiego? jestes totalnie nieobiektywny :) do panow- rownie dobrze kobiety moga powiedziec ze prawdziwi mezczyzni wygineli (co w duzej mierze jest prawda). po prostu kazdy z nas chce spotkac partnera marzen a sami nie mamy wiele do zaorefowania soba , ot co :P

Gość
" istnieją normalne,tylko na takie trzeba trafić" Trafić to można ale w totka.

derdemal - co taki przystojny , dobrze zbudowany facet robi na forum kobiecym na topiku dla prawiczkow? ;) nie odpowiadaj prosze, to pytanie retoryczne.

Jasne. Tylko, ze co trzeci człowiek na świecie to chińczyk a ja nie mam zamiaru uczyć się mandaryńskiego i jechać do Szanghaju by jej tam szukać. Nikt Ci nie każe wyjeżdzać.Polki są w większości normalne chyba,że obracasz się w towarzystwie łatwych paniuś. a co wy laski robicie na topiku dla brzydali? ja mam wstęp, bo jestem żeńskim prawiczkiem Żelek, tu najciekawiej ewelus niestety dla Ciebie taka jest prawda,bo jestem przystojny dobrze zbudowany,mam klase i kase to wystarczy na takie pustaki jak Ty.Gora uzywam takich jak Ty raz jak dobrze ciagnie to dwa razy i kopa w d**e. Bo fantazja jest od tego...pora się obudzić.Może i kasę masz,ale nic sobą nie reprezentujesz co swiadczy o twojej wypowiedzi:classic_cool:

Gość derdemal
depeche15 forum jest dla kazdego prawda?:)

nie ma uniwersalnej recepty na ciekawa osobowsc. poza tym kazdy definiuje slowo'ciekawy' na rozny sposob. wydaje mi sie , czytajac twoje posty, ze nie jest z toba tak zle.

Gość derdemal
i tak dalej mysl ewelus:)

ja mam 26 lat i powoli sie poddaje ze nigdy nie bede mial dziewczyny no bo co mam uwiezyc ze taki brzydal jak ja ma prawo znalesc sobie kogos ehh marne szanse :(

derdemal-facet reprezentujący jakiś poziom jednak trochę inaczej wysławia się.Zresztą szkoda gadać:P

Gość derdemal
nie ma brzydkich faceto sa tylko nieudolni:) Depeche15 dlatego Ci wyjasnilem ze dzis znalazlem sie tu z nudow bo mam grype.

Gość
Nie obracam się już w towarzystwie kobiet. Prawdę mówiąc - unikam was jak najgorszej zarazy. Za wiele razy od was po twarzy dostałem by się dłużej z wami zadawać.

bnb- coz.. ciekawe poglady , wlasne zdanie, jakis maly szczegol odrozniajacy cie od reszty.... poszukaj w sobie, na pewno cos znajdziesz :)

Nie obracam się już w towarzystwie kobiet. Prawdę mówiąc - unikam was jak najgorszej zarazy. Za wiele razy od was po twarzy dostałem by się dłużej z wami zadawać. Widocznie zasłużyłeś:D

Gość derdemal
ewelus no coment

panowie, nie bede was oklamywac- kobiety sa dosyc wyrachowane i zazwyczaj ciagna do mezczyzn o wyskoim statusie spolecznym i majatkowym. co niekoniecznie oznacza ze nie macie w ogole szans , jednak jestescie w trudniejszej pozycji.

Gość a mnie zastanawia
co takie dzieci jak depeche15 i ewelus22 robią na kobiecym forum

Gość
To była metafora. Często ich używam. W skrócie; nie mam ochoty kolejny raz usłyszeć pod swoim adresem całej litanii zalet jakie podobno posiadam. Tego, że jestem wspaniały i troskliwy i inteligentny i czuły i opiekuńczy itp, itd ale nie ma tej jednej i możemy zostać przyjaciółmi. Tłumaczenie z kobiecego na ludzki: Spadaj!

Gość przerwa miezy palcamy zaczynal
a siedziec na kafe jak miala lat 12. Ciekawe od jakiego wieku siedzi 15 letnie depeche?