Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678901234567890

temat dla prawiczków i brzydalów

Polecane posty

BNB, dwa razy ta sama wspaniała porada :D to aluzja do przerwy? :classic_cool::> a Ty ile razy byłeś zauroczony? :>

BNB, tak :classic_cool: moglibyście chociaż zrobić szopkę dla mnie i biura :P nikt nie karze wam się spotykać :)

"uż nie będzie Ci potrzebna więc się tym nie przejmuj chyba nie jesteś kochliwy" nie lubię zmian i dramatycznych zwrotów akcji to nei na moją psychikę 🖐️ a to by pewnie było traumatyczne " nikt nie karze wam się spotykać" same kilometry nie każą bo jak kojarzę przerwa jest albo z krakowa albo z wrocławia.. .czy źle pamietam?

Gość derdemal
tylko dupacipapapa i spust na was kurwiszony

derdemal, super, zayebiście :classic_cool: BNB, a Ty skąd jesteś? :> bilety ofc na samolot :):classic_cool:

Gość derdemal
hinatka jestes chetna na dupcenie,bo mi juz stoi

"a Ty skąd jesteś? " z druhiej strony kabla :classic_cool: "ty ofc na samolot" to chyba pół kafe musiało by zrzutę robić :D "mieszka w komunie pod Kopenhagą" to trzeba by być rodowitym duńczykiem z klasy średniej a wtedy żyć nie umierać :P

". ja mam czasem odmienne zdanie i jeszcze mi nic nie zrobił." bo to zdanie pewnie nie dotyczy wychowania dzieci, aborcji , atrakcyjności brzydali czy podobnych istotnych kwestii w jakich offerma reaguje agresywnie. jak pwidać na forum