Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345678901234567890

temat dla prawiczków i brzydalów

Polecane posty

Gość ja jestem masza
to prawda, że zboczeniec, mnie obiecał foty z pielgrzymki a przysłał zdjęcia jakiegoś starca w pantoflach i z obnażonym kroczem :O

Gość Ja tez chce zobaczyc BNB
Baron do pomaranczy : droga pomarańczo przyślij mi swoje fotki na początku nie muszą być rozbierane a ja zrewanżuję się fotą bnb blackisblack@interia.p l Pomarancza do barona Najdrozszy Baronie, sloneczna poswiato kafeterii A po jakiego grzyba Ci moje foty i do tego rozbierane ? Przeciez ja nikomu nieznana pomarancza nie mam co sie rownac z BNB. A moze BNB zechce przebic Twoja oferte i sam zaproponuje przyslanie swoich fot w drodze wymiany? Wtedy wypadniesz z rynku?

Poza tym Ty, bnb, pisałeś, że kiedyś specjalnie sie przyglądałeś dziewczynom i stwierdziłeś, ze nie widzisz brzydkich. Czyli Ty tez wychodzisz i nie jesteś AŻ tak szkaradny jak piszesz.

Raczej nie wypada aby szef biura sam latał do klientów z dokumentami. A woli juz sam sam tyłek ruszyć niz mnie wysyłać. Kryzys jest, o klientów trzeba dbać a moja przepiękna facjata działałaby wybitnie na korzyć... konkurencji.

Najdrozszy baronie , poswiato nocy i ozdobo dnia To przeciez na moje pomaranczowe foty i tak nikt nie bedzie sie chcial wymieniac. Gdzie mi do takich znakomitosci jak BNB ?

Dobry pomyśł żelku. W ogóle kawalerka to moje niespełnione mażenie juz od lat. Ale na razie mnie na kawalerke nie stać. Musiałaby na jej opłacenie chyba zarabiać obsługą tych kawalerów. A wątpie aby się az tylu turpistów znalazło.

Baronie najdrozszy Na jakich to pewnych i niewzruszalnych zasadach opierasz sie w swoim kantorze ?

"oferowałam kandydata, ale Ty wybrzydzasz" Nie wybrzydzam. kandydat całkiem OK :) Ale nie wiem czy jest sens zawracać głowę facetowi podczas gdy ja sama nie wiem czego tak na prawde chce. skompromitujesz sie przeze mnie jeszcze :(

pewnie w marcu jak już będzie nowa kasa :P ""bierz żelkowego kawalera" mówisz? " pewnie jest z tego samego miasta albo okolicy i jest wolny + rekomendacja ciebie przez żelka to już coś przecież jak ona się sparzy to nie twoja wina :classic_cool: