Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
guzikowa

pomocy! prosze! list po francusku.

Polecane posty

witam wszystich. chcialabym poprosic was o pomoc..musze pilnie napisac list po francusku..niestety moje próby..nie są zbyt udane..byk na byku..(znajmosc jezyka leży)..jeżeli ktoś mógłby mi przetłumaczyc bede bardzoo wdzięczna.. kochana ophelie! Co tam u ciebie?...jak ci idzie w szkole?..tęsknisz?. U mnie wszystko dobrze..mam bardzo dużo nauki. mam nadzieje ,że sie cieszysz z przyjazdu do Polski. W naszej szkole przygotowania do waszego przyjazdu trwaja już od poczatku roku. Cieszę się ,że przyjedziesz.. Bedziesz miała własny pokój..który jest obok mojego. obiecuje ,że skosztujesz naszych polskich dań..ale nie martw sie..nikt cię nie bedzie zmuszal jeżeli coś wyda ci się dziwne. Rozmawiałam z moimi koleżankami i na pewno bedziesz mogla sie spotykac ze swoimi przyjaciółkami.. Często bedziemy też na boisku szkolnym a tam ich na pewno nie zabraknie..(miajsce popołudniowych spotkan). Przygotuj sie na niezapomniana wycieczke..:) Ja do końca życia bede pamietac moja wizyte w twoim domu.. Byłabym zapomniala..zaczełaś grac na gitarze?...bo pamietam ze bardzo chcialas..a wtedy mialbysmy o czym rozmawiac (od paru miesiecy ucze sie grac)..musze już kończyć.. pa! buziaki agnieszka!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować