Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona misia

dlaczego to zrobil?!

Polecane posty

Gość to bajak o kopciuszku
tylko wersja troche felerna a i przecież koleś z własnym biznesem..dajcie spokój kiepskie to a my sie podniecaliśmy wcześniej

Gość pindrzyca
ja robilam jaja, ale pod nia sie nie podszywalam, zalozmy ze cos z prawdy bylo w tym temacie, ale jak panna ciagle to samo upierdliwie normalnie ze qwasimodo itp to szok, ze dobra i czula buuu, no ale piszac na forum sama naraza sie na komenty, a ludzie pisza od razu ze jej zal , itp, masakra a na mnie skok bo jako jedyna jej dowalilam ale tylko to co juz sama opisala ...

możliwe że to prowokacja, chociaż niekoniecznie. myśle że większośc ludzi czasem chce sie przed kimś wygadać, poradzić. ale fakt.. to relacjonowanie troche dziwne..

Gość pindrzyca
gosc chyba jakis masochista, bierze brzydka, biedna mieszka z nia, kocha sie z nia, a on sie mu nie podoba, no ludzie moglibyscie tak, moze miec wszystkie laski mega przystojniak ale nie bo on 4 lata sie biczuje

Gość dobra my tu nie dowiemy
sie jak prawda ale problem z taniego serialu od kiedy to przystojny facet leci na dobre serce i inteligencję kobiety ?? lurde z życia wiem ,że faceci boją się mądrych kobiet ech.... bidna szara myszka ujeła czymś księcia z bajki i to z własnym biznesem i modela z okładki... tylko czemu poszedł do byłej... a może odwróciła role to ją ruchał na boku ..ponoc brzydkie bardziej sie starają "z brzydka laską jest jak z motorrynką...fajnie sie jedzie do póki cie kumple nie przyłapią" pozdr

Gość pindrzyca
jusia ja nie mowie ze tak nie moglo byc, faceci moga byc strasznie wredni itp, sa i takie zwiazki, tylko ze sie ludzie kochaja a jak kochaja to sie nie zdradzaja zalozmy ze to prawda ( no miejscami ubarwiona) i panna sie zdolowala ale nigdy nie mozna brac na serio ludzi wypowiadajacych sie na forum, tak wiec i ona chyba powinna to rozumiec, ze ktos ja skrytykuje, a zycie to zycie net to net i myslicie ze posluchalaby waszych rad??? watpie

Gość pindrzyca
racja nie dowiemy sie, szkoda sie zstanawiac, ale nagle jak zaczela sie motac......poszla spac bo ja glowa rozbolala, dopiero wtedy, wczesniej mowila mu " nie placz, ja przestane na chwilke krzyczec bo ide kliknac sie wyzalic "

Gość jasneee pewnieee
taaa i taka twarda szara myszka ona sie nie ugnie jak jej brzyduli księciunio będzie słodził ,model z okładki reszta kuźwa sika pikny co cud tylko patrzeć podziwiać postawic do oglądania ,nacierać balsamem i pachnidłami

Gość pindrzyca
no i na koniec pindrzyca chyba tez nie taka zla hehe

Gość pindrzyca
tak od razu ze go wyrzuci, itp ze ja przekonali na forum, znajac niektore przypadki zatrzymywalaby go sama na sile, a gosc tez ciekawy , moze wszystkie cudne laski itp ale nie bo jest z jakim parszywcem haha

Gość temat rzeka jakich wiele
ale problem stał się nie prawdziwy... relacje jak z meczu...zakompleksiona szara myszka zawsze się podbuduje jak ma przystojnego faceta..na złość koleżankom i nie pozwoli za chiny odejść do innej..nie koniecznie ładniejszej

Gość pindrzyca
a jakas tam laleczka mi wciska ze jestem pusta, wulgarna i sie jeszcze tym jara..........pisze ze mam 2 dzieci, a potem ze o studiach tak mowila, i jeszcze inzynieria genetyczna, mesna, hehei murem staje za kims kto prowokuje

Gość cóż a mówi sie że to
głownie gwałciciele są megaprzystojni i jak milion dolarów wyglądają pikni co cud..no i właśnie zmotają takie szare myszki dorzucą coś do drinka...piękną kobietę się dłużej zdobywa

Gość pindrzyca
ba, dzisiaj jak panna chce to moze wszystko, fryzjer, makijaz...fitness, no przysiegam ze z kazdej da sie cos wykrzesac, ale nie bo z niej nie, to nie wiem kim byla wilkolakiem?

Gość pindrzyca
ok lece spac do synka :)

Gość był tu jeden wpis
jakaś babka napisała ,że mimo tego ,że się starała i byli ładną parą ...też jej nie wyszło ciekawa jestem co by było gdyby nasz autor prowokator napisał o sobie właśnie jako ładnej mądrej i bogatej czemu więc zdradzanej..jakos jeden post obszedł sie bez echa pindrzyca ma racje jakby laska napisał ,że jest ładna to by zjebe dostała....a tak sie wszyscy użalaja

Gość widać nie ma zainteresowania
tak nagłe zniknięcie autorki a to był mój podszyw ,ze to prowokacja hahahahaha

Gość 222222
i jak tam autorko? zrobił ci śniadanie? mam nadzieję że wywaliłaś faceta za drzwi... pozdrawiam :)

Gość illoooona
misia jak tam? :)

Gość wy sie dalej podniecacie
prowokacja przecież laska się wcale nie pojawiła może przynajmniej zobaczy ,że nie sami idioci czytają i zaraz mają polewkę albo z serialowego problemu który jest wyimaginowany albo ze schodzenia na perwersyjne tematy

Gość jeśli prowokacja
autorce gratuluję pomysłowości i wkręcania innych ja tak nie potrafię ;) kobitka albo facet może pisać książki i scenariusze aczkolwiek przebieg problemu w pewnym momencie się zdradził jako wyimaginowany ,ta osoba zbyt trzeźwo podchodziła i pisałą na zbyt składnie no i młody bóg za ściana wyje po niej twardej nie ugiętej brzyduli

Gość jaka jest prawda
mam racje czy nie? prowokacja prawdziwa czy sie kto podszył i napisał ,że prowokacja?

Gość ggosia
jestem ciekawa jak to się wszystko potoczyło?? tak, tak, to prowokacja...... :-) ale mimo wszystko chcę wiedzieć wyniusł sie w końcu dzisiaj czy nie?? wybaczyłaś, czy walizki spakowałaś?? wczoraj pół nicy śledziłam ten wątek i jestem ciekawa???? autorko, odezwij sie

Gość misia jestes tam

Gość zdradzona misia
jestem :)

Gość no i jak tam
spakowalas go??

Gość zdradzona misia
nie :) postanowilismy sprobowac w trojkacie :)

Gość zdradzona misia
Jestem.. nie przeczytalam wszystkicg postow bo strasznie zal mi sie zrobilo i smutno.. jakies podszywy jakie sniedowierzenia ze pisze na "trzezwo" w takijej sytuacji ze racjonalna osoba by nie weszla na forum i by sie nie spowiadala ALE OWSZEM ja weszlam bo bylui tu ludzie ktorzy mnie podtrzymywali na duchu i doradzali! co nie mam takich na real~!!! nie bylo mnie wczoraj poniewaz mialam duzo spraw do zalatwienia. Sprawa sie wyjasnila! To koniec pomimo ze to boli KIEedy sie pakowal plakal i blagal chcialam wybaczyc ale rozum mowil co innego i w glowie o DZIWO mialam wasze slowa!!!! wiec pomogliscie mi (do tych zyczliwych) DZIEKUJE P.s bardzo cierpie ;(

Gość do zdradzonej misi
jakoś nie przemawia do mnie że to prawdziwy problem:( sorki ale jakoś niechce mi sie wierzyć ,że twój młody bóg wtedy płakał za ścianą a ty z nami pisałaś jakby nigdy nic..że niby wtedy komórke zostawił a ty se ski poczytałaś...w takich przypadkach to sie pilnuje jak oka w głowie komórki i kasuje ski od razu :P