Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona misia

dlaczego to zrobil?!

Polecane posty

No naprawdę Misiu, tylko tyle???? Tak się rozwijałaś, mimo, że on płakał za ścianą, a teraz nic? Pomyśl o tych osobach, które tak cierpliwie wspierały Cię na tym topiku, wypada chyba, żebyś napisała coś więcej....

Gość zdradzona misia
tak dobrze maskowal sie przez rok moze teraz zapomnial nie wiem nie interesuje mnie on jest skreslony z mojego zycia! nie wiecie co przezywam! a tych co pisza z ironia nie odpisuje - nie ma sensu!!!!!!!! nie musicie wchodzic skoro nie wierzycie

Gość ok jak sobie chcesz
dla mnie to problem jak z taniego serialu....przez rok sie nie zorientowałaś(jeszcze jak mieszkałaś z nim pod jednym dachem) ,że cie w ciula robi....taa jasne ,bo ci ktoś uwierzy ,że facet znalazł bidulke szarą myszkę był z nią 4ry lata pomagał i wszystko i nagle mu sie odmieniło i młody bóg poszedł do innej na dodatek do byłej i tak przez rok....a potem mu sie znowu odmieniło i prosił o wybaczenie bez sens totalny wybacz

Gość ok znowu ja pomarańczka
Nie jestem zadna pieknoscia..on mega przystoojny dziwilam sie ze chcial byc ze mna ... zreszta kazdy sie dziwil.. to zdanie autorko mówi wszystko za siebie jak i skąd dowiedziałaś się ,że każdy sie dziwił....gratuluję w takim razie znajomych i rodziny dzis jak nigdy w zyciu kiedy sie kapal wzielam jego tel i zobaczylam smsy.. a tam smsy tresci "czekam na ciebie w lozku moj tygrysie" " jestes taki mega przystojny a w lozku taki wspanialy" i najgorsze " tez cie kocham i nie moge sie doczekac jak bedziemy razem juz niedlugo odliczam dni" taaa a potem beczał za ścianą i błagał o wybaczenie ..przecież kocha swoją byłą i ma gdzie iść bo ona przecież odlicza dni.... jestem na prawde dobra dziewczyna wszystko robie w domu gotuje sprzatam zarabiam zebysmy mieli dobrze nawet planowalismy dziecko a on na boku ma inna!! jak rozumieć powyższe zdanie?? wlasnie ja mam chyba za dobry charakter.. bo nie potrafie sie na niego wkurzyc i wyzwac nigdy tego nie zrobilam moze dlatego ze jestem taka szara myszka jest ze mna bo jestem dobrym materialem na zone.. ja mam 27lat on 29 zawsze mial sliczne dziewczyny miss po prostu dlatego bylam zdziwiona ze chce byc ze mna pozniej pomyslalam ze moze jestem piekna dla niego ALE przez 4lata nie uslyszalam od niego ze jestem piekna wyobrazacie to sobie? Wychodzi ,że facet masochista albo maniak dobrego obiadku i ogniska domowego żałosne To byla jego byla ktora go kocha i on ma do niej slabosc ale mnie niby bardzo kocha i chce ze mna byc ale jej nie moze sie oprzec bo jest strasznie namietna Rozumiecie? Powiedzial ze jest ze mna szczery ze nie klamie mnie bo nie ma sensu ze nie jestem dla niego pieknoscia ale mnie kocha non stop to powtarzal ze zalezy mu i w ogole w koncu powiedzialam zeby sie wynosil ze nie chce go widziec .. Wyszedl.. facet takich rzeczy nie mówi i sie nigdy nie przyzna ;) weź sie dziewczynko za lekcje bo ci sie wybujała wyobraźnia z rzeczywistościa miesza...jak nie masz urody to się przynajmniej poucz żeby wstydu nie było ...

Gość pindrzyca
o MISIA sie pojawila................tak prze kilka stron topiku emanowala cierpiniem i bolem.................zeby teraz napisac na odwal sie 2 zdania hehe, masakra ze w to brniesz dalej brzydulo

Gość jotka42
Dziewczyny, czytam Wasze wpisy z radością. Jestem nie z tego pokolenia.I tu wystawienie walizek nie wchodzilo w rachubę. BO CO LUDZIE POWIEDZĄ. Ale jak się mają Wasze wppisy do serialu "Usta,Usta"? Pieprzyć sie z każdym to jest norma. To może ja jestem nienormalna a mój mąż jest bardzo, mimo wieku, nowoczsny?