Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona misia

dlaczego to zrobil?!

Polecane posty

Gość zimna jak lód laleczka...
23 lata, studia ( inzynieria genetyczna) przynaleznośc do mensy :) ale masz racje poziom IQ nie jest wazny :) jesli jest sie zwyczajnym zyciowym prostakiem to nawet 5 dyplomów nie pomize matka dwojga dzieci z takim slownictwem ? no prosze inna niz na forum w rzeczywistosi ? to ciekawe więc Twoje rady możemy między bajki wlozyc bo wygląda nato ze masz swego rodzaju rozdwojenie jazni :P choc ten termin juz w psychologi nie funkcjonuje... możesz być ciekawym przypadkiem klinicznym jak jeszcze troche Ci sie pogosrzy :p ale humor mi poprawiłas to musze ci przyznac :P a twój nick "pindrzyca" sugeruje raczej próznośc, nie glupote ... tak na "chłopski rozum" :P

Gość pindrzyca
mialo byc radze jej acha a moze ja jestem jeszcze kims na tym forum ale tymrazem milusim i zalujacym ckliwie? moze jestem zimna jak lod laleczka, jestescie pewni?? moge tez byc autorka i bawic sie z wami

Gość pindrzyca
kurcze a gdzie ja nspisalam ze mam 2 dzieci ????? no gdzie czlonkini mensy ??? no porazka w czytaniu ze zrozumieniem a tak dla twojej informacji moj pierwszy nik brzmial " glupia pindrzyca" i mial byc skierowany do autorki ze ona nia jest ale potem juz go powielalam a wy co?? czy kazdy nik jest prawda

Gość daję słowo że to prowo
to jak jest w końcu naprawdę ?? czy autorka nie ma co robić i po prostu znalazła sobie temat do pogadania? głupie mi się to wydaje ale ludzie mają często bujną wyobraźnię jak np zimna jak lód laleczka :P jaka jest prawda??

Gość pindrzyca
a dlaczego nie mam sie oderwac od rzeczywistosci i powkurzac was na forum ????? ty jestes biedna jesli wierzysz w wirtualny szczery swiat, nie wiesz ze tu kazdy podaje sie za kogos kim tak naprawde nie jest, nie mowie ze wszyscy ale wiekszosc jakos ta inteligencja twoja to dla mnie tez jest ciekawym przypadkiem klinicznym

Gość nik to najwyższa izba kontroli
a na necie pisze sie nick :P a jaki problem sie zaczernić taka trudna sztuka dla osób należących do mensy???

Gość pindrzyca
laleczko no i jesli oceniasz mni epo niku .......hmmm jak na kogos tak madrego to twoj nik tez nie jest jakis wyszukany hehe oj myslisz sie i miotasz

Gość pindrzyca
ja jestem zielony i wiem że faceci wolą szczupłe ładne i zadbane laski :P

moja droga jak juz wiemy GŁUPI pindrzyco :) "dwoje dzieci " bylo cynizmem kierowanym na twoje dwa kierunki studiów bo mowilas o tym w tak idiotycznym kontekscie jakby miało to jakies znaczenie i:) więc sprowadziłam to do absurdu którego jak sądzilam nie zrozumiesz :P nie myliłam się )

Gość pindrzyca
no i dlaczego autorka nagle zniknela a pojawila sie wredna pindrzyca hmm????? i wkurza biedne laleczki macie problem no nie

Gość pindrzyca
jestem tempa małpa i sie nie umiem zaczernić :P

Gość Najwyższa Izba Kontroli to nik
to skrót nik a nick to pseudo na forach internetowych internauci szanowni i forumowicze

daję słowo że to prowo to jak jest w końcu naprawdę ?? czy autorka nie ma co robić i po prostu znalazła sobie temat do pogadania? głupie mi się to wydaje ale ludzie mają często bujną wyobraźnię jak np zimna jak lód laleczka jaka jest prawda?? A jak myślisz? Przeczytaj od początku... Dowiedziała się o zdradzie, a on wyszedł, ale za chwilę wrócił, awantura... wyszedł, napisał smsa, wrócił... rozmowa... poszedł do pokoju obok...płakał... na koniec powiedział... śpij dobrze księżniczko... a laska siedzi i to wszystko opisuje na forum... 🖐️

Gość pindrzyca
nie no prosze laleczko jakos tak namotalas, okreslilas mnie ze mam gora 19 lat jestem prosta i wulgarna, wiec napisalam cie ze sie myslisz, nie jestem prosta, a wulranosc to teraz nawet powiedzialabym niezla karta przetargowa ech no a ty odpisujac piszesz "matka dwojga dzieci" o studiach ? nie no teraz to ja sie zastanawiam czy sie zawstydzilias swoja glupota

jaka jesteś pindrzyco ??widać masz jakiś problem cóż powinnaś się zaczernić aby nikt pod twój nick się nie podszył :) widocznie kogoś wkurzyłaś

Gość pindrzyca
od poczatku wam tlumacze abstrachujac od tego czy jestem glupia madra itp ze jeslibym byla w takiej sytuacji to sorry nie mialabym sily kompa odpalic a jeszcze tak cklwie opisywac no sorry a takie glupole jak laleczka to dopiero sie nudza jak czytaja takie bzdety i radza pannie, ktora zamiast wyc i plakca no bo takie jest zycie , opisuje minuta po minucie akcje

Gość pindrzyca
sorki mam straszne kompleksy wyszłam z izolatki z psychiatryka cichaczem dorwałam się do kompa i mam kontakt z normalnym światem acha laleczko racja jestem głupia jak but

Gość pindrzyca
no bo ja nie jestem taka aktywna forumkowiczka i nie bawie sie w zaczernianie nikow tylko co chwile wymyslam inne i podaje sie za kogos innego zeby sie posmiac, a ty sama sie fdziwie ze sie nie zaczrenisz , normalnie to nie jest moim szczytem marzen zeby sie ktos nie podszywal pode mnie hehe , bo to dzieciniada,

heheh chyba sobie kpisz ? zła ? ja mam z Ciebie ubaw :p cieszysz sie jak glupia ze niby takie zamieszane ze niby nas irytujesz :) ty naprawde kobieto masz nudne życie :P hee baw sie baw dalej ja ide spac dobranoc wszystkim :* hehe

Gość pindrzyca
o kurcze kogos wciagnelam w zabawe, sama nieraz tak rozwalalam forum hehe, niezle pobawny sie a moze to ty laleczko ????????? no a gdzie nasza misia.......hmmm??

Gość pindrzyca
a lubicie tęczowy portal...na marginesie jestem gejem i zapisuję się do młodzieży wszechpolskiej :P pozdr laleczka KOCHAM CIE

lubisz tooo suuko...żartowałam spać nie ide

Gość pindrzyca
hej hej laleczko no wiesz co????????? znowu sie pomylilas mam ciekawe zycie widac bo chce mi sie pozartowac a ty to chyba jestes nudziara, no i tez nie napisalam nigdzie o zlosci ? o czym ty znowu myslisz no ale jak ty bierzesz wszystko tak smiertelnie powaznie to troszke to podejrzane, ze w ierzysz we wszystko co ci napisza, a ja mam ubaw racja, a nawet wielki bo wiem ze jednak cie to zainteresowalo

Gość zdradzona misia
ale mam ubaw to prowokacja była hahahaha a wy daliście się wkręcić i wy do mensy..ech żenada

Gość pindrzyca
laleczko ty uzywasz slowo "suko" ??? oj oj ale ja wiem jak to sie kreci ktos sie bawi , widac tez ma radoche, bo i ktos sie podszyl pod ciebie

Gość pindrzyca
no to pozamiatane koniec zabawy a ja głupiaaa aj jak strasznie głupia dałam się wciągnąć

Gość pindrzyca
szczerze......................przysiegam !!! to nie tylko ja sie podszywam hahaha nie to nie tylko ja, ale jaja, juz nikt niew ie o co kaman?? nawet jakby to byla prawda to juz nie jest dobre

Gość pindrzyca
zdradzona misia to ty laleczko hehe

Gość pindrzyca
no wiecie nie spodziewalam sie tego po was :D nieraz to ja nibijala posty jeden p drugim jako pare innych osob a tu prosze hehe

Gość lubisz to sukoooo
no właśnie widze jak sie wkręcacie ..pindrzyca zboczona babo jaką bieliznę nosisz ..zerżnąłbym cię od zaraz...ale po ciemku i pod nakryciem jeszcze co bym Ciebie nie widzioł bo bym sie boł :P