Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona misia

dlaczego to zrobil?!

Polecane posty

Gość no i co z tymi skami
tzn smsami pomotac sie można ...nie wierze m,że jak laske koleś pukał od roku to ta nic nie wiedziała .....a tym bardziej ,że była o a ciekawe ile to oni mają lat pewnie dzieci w wekend siedzą przed kompem i marzą

Gość musztarda bierzesz w kakao
będę się walił jak mi potrzymasz :) tu cie mam zboczku jeden

Gość pindrzyca
musztarda od poczatku pisalam zeby ja zjechac, ze ja wylabym z rozpaczy itp, i to pisalam na powaznie, te posty na poczatku faktycznie wulgarne itp,weszyscy oburzeni, ale potem sie wkrecilam i koniec koncow sie haham do teraz,

Gość pindrzyca
to ja tomek od pajaców

pindrzyca teraz zrobmy cos wielkiego............ujawnijmy sie kto jest kim Ok. Ernesto Rafael Guevara de la Serna.

Gość dziwne jak ze sobą mieszkali
a ona nic nie wiedziała :| dziwne

Gość pindrzyca
no jasne bo najpierw pisze ze odczytala on wychodzi ( na spotkanie biznesowe jak w filmach) i ze ona jest brzydka on piekny (fanka brzyduli chyba), potem wraca klotnia afera, ona pisze, klika, znowu klotnia lzy wszystko tak szybko, gosc za wczesnie wyszedl i w rocil z tego spotkania, i rabal panne przez rok potem placze

Gość pindrzyca
smiech, gos akurat nie skasowalby tych smsow, jak sie zdradza ( z teorii wiem) to sie zabrania 2 osobie pisac takie smsy itp ,

Gość jasne bo jej uwierzymy
prawdziwa pindrzyco dasz sie zerżnąć mam same kudłate myśli ..jejuśku staje mi na samą myśl ... ty suczkoooo zlej mnie pasem

Gość pindrzyca I love you
mniam słodziudka

Gość pindrzyca
no jak teraz ktos mysli ze sie ciesze z tego ze mnie i love you i mnie sprawdza to zonk myli sie, chcecie mi udowodnic ze wierze tez w to wszytsko, niestety

Gość kużwa no nas misia
zmotała ja pierdziele racja czy koleś by faktycznie tak żałował i by beczał a te smsy ..ciekawe czy sprawdzała w wysłanych

Gość pindrzyca
jejuś..........suczkooo to pisze kobieta :) moze laleczka nwet :) podro hehe

Gość wątpie żeby temat był
prawdziwy prowokacja albo debilka

Gość smaczek wiejski
aby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek zerżnąłbym cie suko pindrzyco ..piszę lewą ręką bo prawą mam zajęta :P

Gość pindrzyca
a i dokladnie go "kopiowala na forum" takie teksty tygrysku itp..jestes dobry w lozku, jakby nie mowili sobie tego osobiscie, ludzie pisza szyframi itp a nie takie teksty jak zdradzaja

Gość cza iśc nyny
jeśli to prawda to z tej misi straszna debilka bo nie wierze żeby ktoś był aż tak naiwny ...przykro mi to mówić

Gość pindrzyca
ja tez lubie cyberek, haha

Gość ta co przeszła podobnie
ale naprawdę .....a ja sie dałam wkręcić ludzie przecież to jak z jakiejś mody na sukces jak z taniego serialu problem też nie wierze ,żeby kuźwa dorośli ludzie którzy maja kogos na boku pisaliby takie teksty i do tego nie pilnowali komórki

Gość kto w dobie komunikatrorów
lub tanich telefonów na karte pisze z tego samego te;efonu do 2ch bab dobra nie wymądrzam się bo ktoś jeszcze pomysły podchwyci

ta co przeszła podobnie ale naprawdę .....a ja sie dałam wkręcić ludzie przecież to jak z jakiejś mody na sukces jak z taniego serialu problem też nie wierze ,żeby kuźwa dorośli ludzie którzy maja kogos na boku pisaliby takie teksty i do tego nie pilnowali komórki Różne rzeczy się zdarzają i różne wpadki, ale... nie takie idiotyczne sytuacje, że lasce wali się życie, a ona minuta po minucie, "na żywca" relacjonuje... rzeczowo, składnie, bez emocji...

kto w dobie komunikatrorów lub tanich telefonów na karte pisze z tego samego te;efonu do 2ch bab dobra nie wymądrzam się bo ktoś jeszcze pomysły podchwyci Daj spokój... wszyscy wiemy jak jest...

Gość no w sumie racja
relacje jak z meczu... pic na wode a dali sie złapać

Gość taka jedna sobie wredna
musztardo ale znam osobiście przypadki jak zdradzający mieli wyłączne telefony albo karty ujak tak tak czy heyah osobno jako osobny numer i znała go tylko jedna osoba np laska do nauczyciela z w-fu a i tak bzykali sie po kontach albo gdzieś tam ..facet zonaty

Gość pindrzyca
od poczatku wiedzialam , powaga, to smieszne bylo

taka jedna sobie wredna musztardo ale znam osobiście przypadki jak zdradzający mieli wyłączne telefony albo karty ujak tak tak czy heyah osobno jako osobny numer i znała go tylko jedna osoba np laska do nauczyciela z w-fu a i tak bzykali sie po kontach albo gdzieś tam ..facet zonaty Nie tłumacz mi takich rzeczy, ja naprawdę znam życie... Chodzi tylko o tę sytuację, kiedy "dramat rozgrywa się na naszych oczach, on płacze, ona rozmawia z nami na forum". Koniec tematu, pa. 🖐️

Gość pindrzyca
ale jak mnie wszyscy atakowali na pewno jej ludzi mowili ze jest brzydka, jasne nikt yakich rzeczy nie mowi,

Gość a jeśli okaże się że to prawda
a pod laskę się ktoś podszywał czasem tzn pod autorke? to co ?

Gość pindrzyco racje masz
przecież nikt takich rzeczy nie mówi no ew dziecko 2letnie do rodzica albo wredna młodsza siotra 5letnia ew pijana matka alkocholiczka zbyt głupi problem i jego przebieg żeby sie ludzie nie skapneli

Gość pindrzyca
i jej teksty ze z niej sie nie da ladnej zrobic........... brzydka , skormna, biedna i nagle ksiaze z bajki , niby jak go poznala, jak sie do niej przekonal sorry ze taka brzydka ( kto tak ciagle o sobie to powtarza)? ze az jej ludzie wytykaja , i nagle on sie zjawia czym go ujela