Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie...........

skąd tyle ZŁA w kobietach bywających na forum dla matek i ciężarnych??

Polecane posty

Jestem przerażona. Czytam tematy na kafe i wypowiadam się od dwóch miesięcy i nie mogę po prostu uwierzyć w to co nie raz widzę. Niezależnie od tego jaki temat założy dziewczyna/kobieta dostaje nie raz tak chamskie, bezduszne komenatrze że mi by to przez gardło nie przeszło. Przykład: * kobieta zakłada temat że jej dziecko jest niegrzeczne i że juz nie wie jak sobie z nim radzić. zaraz pojawiają się komenatrze typu: - narobiłaś sobie bachorów idiotko to teraz się męcz albo zdziel gówniarza w ryj raz a porządnie * zmartwiona matka zakłada temat że przedszkolanka uderzyła prawdopodobnie jej dziecko...dostaje komenatrze: -pewnie sobie bachor zasłużył to dostał w pysk. jebane paniusie wychowują dzieci na penerstwo a później ryczą na forum *kobieta o nicku gosia35 zakłada temat że martwi ja że podczas usg wyszło jej że przezierność karkowa dziecka jest ponad norme 2,5. juz się jakas pomarancza wypowiada że: - dzieciak na pewno ma downa:o tak to jest jak się taka stara pizda bierze do robienia dzieci a później wielce zdziwiona że dziecko zdałnione:o *dziewczyna martwi się że bolą ją szwy po porodzie sn. Już ludzie piszą: - zachciało ci się robić dzieci idotko to teraz nie rycz że masz pizde jak wiadro:o Nie pamiętam dokładnie jak brzmiały te komenatrze ale sen mniej więcej zachowałam, słownictwo też. Zastabnawiam się jakie dziewczyny na takim forum mogą tak pisać? Przecież to jakaś patologią!!! Czy tu bywają jakieś nastolatki czy te wszytskie posty pochodzą od jednej patologicznej wariatki????

Gość a wiecie co jest najgorsze
to, że czesto w slowach nie przebierają matki:O potrafią zrobicx awanturę o takie sprawy jak rodzaj karmienia czy porodu! i jaki one przyklad daja wlasnym dizeciom?:o

Niestety mało inteligentni którzy zamiast doradzić szukają topików żeby tylko komuś dowalić brak kultury i taktu.

to sie nazywa zycie :classic_cool:......masz miekkie serce, to musisz miec twarda dupe. Ale fakt, poziom niektorych wypowiedzi jest tragiczny :classic_cool:

tylko że to nawet nie jest głupota tylko czasami dosłownie okrucieństwo:o Jak można tak dowalać kobiecie z problemem i jak trzeba mieć krzywą psychikę żeby bez mrugnięcia okiem pisać matce że jej dziecko to niedorobiony bachor, że ma downa, że ona sama ma pizde jak wiadro?? Czy to możliwe że naprawdę piszą to kobiety które też są matkami????? Aż żal tych dzieci, których matki to takie bezduszne "penery" ze słownictwem 15letniej kurewki spod jakiegoś klubu:( Kilka razy czytałam nawet jak taka zdesperowana matka błagała wrecz te okrutne pomarańcze żeby przestały pisać takie rzeczy, to wtedy zaczynają sie pod nią podszywać rzucać teksty typu "jebie mnie w dupe pies :classic_cool:" (dosłownie!!!!!!!!!) Co ci ludzie mają w głowach za syf!!!!!!!:o

Piszesz o kobietach, ale tak samo zachowują się mężczyźni, pseudo mężczyźni, bo to nawet facetami nie są ;)

Mnie się wydaje, że wiekszośc beznadziejnych komentarzy jest autorstwa mężczyzn... P.S. Ja jestem miła;)

To wiem:) Ale mnie nie dziwi OGOLNIE że ludzie pisza takie rzeczy tylko to skąd się biorą takie kobiety na forum o ciązy i macierzyństwie???? Jak druga matka innej matce może pisać że jej dziecko ma downa, głupi ryj, że to rozwydrzony bachor którego należałoby lać w pysk?????

naprawdę myślisz spacja że zaglądają tu mężczyźni??

Gość Abortena
to nie są ludzie tylko potwory:O

Jestem o tym przekonana! Generalnie wielu mężczyzn siedzi na kafeterii, więc i tej części nie pomijają;)

Gość katakoba
to sa kobiety o niskiej kulturze osobistej i pewnie z niskim poziomem intelihencji. przeciez kazda kobieta wychowana w normalnej atmosferze rodzinnej,w normalnych warunkach nie ma takiego zasobu slownictwa i tyle jadu w sobie by obrazac innych ...ja bym sie sama przed soba wstydzila gdybym tak brzydko obrazala innych ludzi.

Gość katakomba
moze nie mezczyzni tylko tu zagladaja...a raczej mlodzi gniewni dojzewajacy-malolaci

Racja dla autorki Pamietam temat cos w stulu czy matki karmia dzieci ze sloiczkow czy robia same domowe obiadki Matki klucily sie jak walniete jedna drugiej wciskala swoje racje :O

zgadzam sie calkowicie z katakoba :classic_cool: kobieta z klasa i kultura osobista nie uzyje wulgaryzmow :classic_cool:

Gość gththh
"* zmartwiona matka zakłada temat że przedszkolanka uderzyła prawdopodobnie jej dziecko...dostaje komenatrze: -pewnie sobie bachor zasłużył to dostał w pysk. j**ane paniusie wychowują dzieci na penerstwo a później ryczą na forum" To akurat jest kłamstwem więc komentarze słuszne.

Gość bedffff
znasz to, bo na głupie pytania można tylko otrzymać głupią odpowiedź

Gość w kazdym temacie tak jest kobi
etki!np kacik kobiet zgwalconych?to samo!teksty w stylu sama chcialas i inne tego typu...az przykro wejsc na takie topiki.albo te o niepelnosprawnych...ktos niedawno zalozyl temat ze niepelnosprawnych nalezy utylizowac bo to na dobre wyjdzie dla kraju...horror!

niestety na chamstwo głopotę i prostactwo nie ma lekarstwa i normalne społeczeństwo musi żyć z tym obrzydliwym pospólstwem... pozostaje to ignorowac i życzyc im, zeby nie dosięgła ich kiedys ręka sprawidliwosci i kiedy one beda miec jakikolwiek problem to zostaną potraktowane w identyczny lub podobny sposob.

Gość wscieklizna macicy
od kiedy ciężarne "sa normalne" ;)