Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chipsy bananowe

Potrzebuje silnych leków nasennych po których się juz nie obudze

Polecane posty

Gość Chipsy bananowe

mógłby ktoś podac nazwe? Moga byc takie na recepte to przez internet kupie.

Gość żartujesz......

Gość Chipsy bananowe
Nie nie... serio się pytam.

a najlepiej jedno i drugie- obniżą ciśnienie i skurcz serca że w końcu musi stanąć. p.s.- wiele prób za mną... wszystkie nieudane, teraz sie boję ryzykować

Gość Chipsy bananowe
Na nadciśnienie.... ok... a jak wtedy to bedzie wyglądało?

Gość dlaczego dlaczego dlaczego

Gość Chipsy bananowe
Nie powiem dlaczego. Co was obchodzi że jakaś szara jednostka chce zrobic cos co wam wydaje sie zł czy niewyobrażalne. Chce i tyle. Prosze was tylko o rade przy wyborze tabletek. Czy to aby nie bedzie bolało z tymi na cisnienie? Myslałam ze jak wezme dużo nasennych to juz sie nie obudze.

czy wy normalni jesteście?!! Znam przypadek z pracy - dziewucha nałykała się jakichś psychotropów , nie umarła, ale ma uszkodzony centralny układ nerwowy - czyli jest upośledzona. Rodzina oddała ją do domu opieki. I tam dożyje swoich dni. Chcesz też tak? A ile masz lat? Chętnie się z tobą zamienię... Choruję od lat, mam problemy z poruszaniem, czasem ból nie pozwala mi nawet po d. się podrapać. Ale nie zamierzam się dobijać. Masz doła. Przejdzie.

Blokers nie rób mi tego Wcale taki nie jesteś i tak nie myślisz:)I wcale nie chcesz zeby ta dziewczyna to zrobiła :)A autorka tego postu zamiast kupowac na necie tabletki niech sobie moze troche rozumu kupi I tak ją odratuja a szpitale psychiatryczne są pełne takich desperatów .WSTAŃ I WALCZ!ładnie napisane

a dlaczego MUSISZ SIę ZABIć? Moja mama powiadała, że człowiek musi - oddychać, jeść i wydalać. Reszta to kwestia woli.

savana, myślę, że jeśli ktoś naprawdę chce się zabić, to nie szuka na necie instrukcji bo samobójstwo jest dość proste. Wystarczy położyć się nocą wzdłuż jednej szyny kolejowej :) Dla prawdziwego potencjalnego samobójcy nie liczą się wrażenia estetyczne, nie boi się krótkotrwałego bólu... "Bo nie sztuką jest umrzeć ale sztuką jest żyć a prawdziwym arcydziełem- zyć i nie zejść na psy" (Liroy- "I co dalej").

Blokers a jednak sie nie myliłam co do Ciebie :)I za to cie lubię :)

Blokers nie mogę narazac Cię na zakochanie dlatego nie wyslę foty Wiem wiem Nie ma foty nie ma gadki :))))Ale i tak Cie lubie :)

Gość gość
"Rozejrzyj się za lekami na nadciśnienie jeśli nie chcesz obudzić się po zażyciu" poje****?! o.O Jezu, po takich tabletkach wcale się nie zasypia, tylko przez jakiś czas jeszcze jest się przytomnym i się normalnie rozmawia, dopiero później człowiek zaczyna się źle czuć i umiera powoli, będąc wszystkiego świadomym. To jest psychiczna męczarnia. IDIOTO, JAK NIE MASZ O CZYMŚ POJĘCIA, TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ! o.O

Gość gość
leki nasenne + leki na uspokojenie+ alkohol + jakieś narkotyki + 10 g paracetamolu 100% zgon

Gość gość
Przedawkowalam silne leki nasenne ok 60 tabl. I trochę leków na nadciśnienie . Nic nie dalo , obudziłam się w nocy mając dreszcze , obraną zimnym potem ,wyczuwLam wolną pracę serca a jak wstałam czułam się jakbym wybiła z litre wódki , nie mogłam utrzymać się na nogach . Budzilam się co chwilę a biorąc leki myslalam ze zasne na amen.. Rano wstałam z mniejszymi zaweotami ale nadal czułam się jak na haju . Nie wyraźnie mówiłam i widziałam. Byłam cala żółta (wątroba dała i sobie znać) z zaparcia krążeniowo PoszłAm do szkoły i żeby jako taki funkcjonować musiałam dojść do siebie z 5 dni.. Nikt z mojej rodziny nie wiedziAł i nigdy się nie dowie ze taką sytuacją miala miejsce. Z dziewczyny z aspiracjami została dziewczyna która nie wie po co tu jest. JESLI OSOBA KTORA CHOCIAŻ RAZ CHCIALA POPELNIC SAMOBOJSTWO BEDZIE CHCIALA ZROBIC TO PODOBNIE. Ludzi słabych psychicznie nie uniknie to . mówię to na własnym doświadczeniu ... bo ja myślę o nim caly czas i zrobię to

Gość martyna 33
Nie myśl o samobójstwie. Bo wtedy pójdziesz do piekła. Tm zacznie się dla ciebie koszmar, który będzie trwać całą wieczność

Gość gość
Ja mam tez wielki problem,ktory jest praktycznei nie do rozwiazania i to glownym winowajca tej tragedi byl pseudo lekarz. Bylam w duzej depresji z myslami samobojczymi. Teraz po 3 latach nadal sie mecze. Po mimo ciezkiego stanu psychicznego nei maialm odwagi sie powiesic,utopic, czy zucic pod pociag. Nie wiem ile moja psychika jeszcze to udzwignie. Chyba najlepiej Maja w krajach gdzie jest legalna eutanazja. Ostatnio ogladalam film jak lekarz,ktory byl chory popelnil samobojstwo wstrzykujac sobie w kroplowke cos po czym usnal i sie nie obudzil.

Gość gość
nie kupisz takich leków przez internet bo ci co sie oferują to tylko oszuści ja sie naciołem bo sam ma m taki problem

Gość gość
sam chce umrzec biarąc leki nasenne ale są one tylko na recepte i nigdzie poza apteką ich nie można dostac

Gość gość
Czy da sie je zjeść i zasnąć bezpośrednie i juz sie nie obudzić. ??

Gość gość
Chłopak mnie zostawił dla innego po 9 latach chce umrzeć

Gość gość
to poda wkoncu ktos nazwe tych proszkow\???

Gość zdz
Dornicum połączone z alkocholem . Efekt mórowany . Wieczny sen. Bez bólu. Czeba tylko wziąść pod uwagę nie które żeczy z swojego życia . Wyjaśniam na swoim przykładzie. 30 tabletek i ćwiartka wódki. Działanie po ok 5min. Zjadłem poiłem pamiętam że doszedłem do kuchni z pokoju jakieś 7m . Obudziłem się w szpitalu lekarz powiedział że miałem szczęście dawka zabiła by konia. Więc co poszło nie tak 1. Natyhmiastowa reakcja mojej byłej (pogotowie) -Planujesz wieczny sen zadbaj by nikt w tym nie przeszkodził ! 2. Byłem degustatorem anfetaminy , mety, kryształu. Prawie 15 lat i prawie dziennie . - Nie truj się czymś co jest w twoim dziennym menu (chemia) . Tak więc powodzenia wszyskim tym którzy mają tak silną wolę i tyle odwagi . Dozobaczenia w piekle.