Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda jedyna

Nie mam gdzie znalezc faceta. Naprawde!

Polecane posty

Gość Pierożku dlaczego
Nie mówiłam o jakichś siermiężncyh zasadach i regułach, według których trzeba żyć. Chodzi mi o pewne zasady, których się trzymasz- np to, że nie szukasz nikogo na imprezach z pijanymi studentkami i małolatami, że prędzej spodoba Ci się kobieta, która zrobi dobre naleśniki niż taka, która poza ładną buzią nie ma wiele do zaoferowania. Tak może niezbyt dobrze wytłumaczyłam, ale to własnie o to chodz.

Gość prawda jedyna
Welcome back 🖐️ Pierozek mnie wyreczyl i napisal dokladnie to, co chcialam :) Nie widzę realnych szans na poznanie kogos wartościowego w klubie na dyskotece. Przepraszam, ale naprawdę tak jest. I trochę mnie rozbrajają takie rady : " Jak to nie masz nikogo? Jak to nie masz go gdzie poznać? A dyskoteka, a klub?? " Dziękuję, postoję :)

Gość brożekZdupyPierożek
No tak teraz rozumiem lepiej o co Ci chodziło:) Nie mam nic przeciwko urodziwym osobom i szczerze gratuluję osobom, które w pełni akceptują swój wygląd i różne braki. To są naprawdę szczęśliwi ludzie i to przyjemność takimi się otaczać. Ja jestem dziwadło może, ale serio nie lubię bywalców dyskotek, kobiet które się upijają i są wyzywające. To z jednej strony kwestia moich osobistych upodobań, z drugiej boję się takich ludzi. Prostota i skromność też może być urzekająca i powtarzam po raz setny to moje odczucie i nie twierdzę, że mam uniwersalny gust. A kto by nie chciał przyjaźnić się z dziewczyną która robi dobre naleśniki:D

Gość brożekZdupyPierożek
Pierożek służy pomocą:D

Gość prawda jedyna
i napisz ze jeszcze dziewica jestes ? ;) ile masz lat?(ilesie ma na ostatnim roku studiow)

Gość prawda jedyna
Wybacz, ale nie czuje się w obowiązku spowiadać publicznie z tak osobistych rzeczy :) A lat mam 23 :)

Gość prawda jedyna
Dzięki, dzięki Pierożku 🌼 :D

Gość prawda jedyna
czyli jestes ;) a co to choroba jakas jest ? i czego sie wstydzic nie trafilas na tego jedynego i juz :-)

Gość brożekZdupyPierożek
Potwierdzam na ostatnim roku człowiek ma 23 lub 24 lata i nie ma obowiązku otrzymania wpisu ze straty dziewictwa aby otrzymać absolutorium. To jakaś paranoja, która być może zapanowała w Twoim gimnazjum i jest skutkiem burzy hormonalnej. Porozmawiaj o tym z mamą, albo kimś komu ufasz, na pewno będzie Ci łatwiej zrozumieć, że są kwestie których nie porusza się publicznie z czystej przyzwoitości.

Gość gdzie masz spotkac
"w busie?" o tak, niektorzy kierowcy sa "so hot" :D :D

Gość prawda jedyna
Pierożek mnie rozśmieszył, dobre :D A odnośnie tych kierowców, jakoś nie miałam przyjemności spotkać takiego, chociaż regularnie jeżdżę już 5 rok :P Jak pech, to pech :D

Gość prawda jedyna
pierozku Ciebie to tylko zjesc ;) taki jestes "dobry" :o :-D

Gość brożekZdupyPierożek
Potwierdzam w busie do mojej miejscowości kierowcy są bardzo hot i ich niesamowitość podkreśla fakt że nie umieją wydawać reszty i pół drogi rozmawiają przez komórkę i smrodzą fajkami:)

Gość gdzie masz spotkac
dziwne, ja spotkalam naprawde zajebistego po niecalych 2 miesiacach jak zaczelam jezdzic za miasto, potem widzialam kilku fajnych tez nie wspominajac o meskich pasazerach, niektorzy byli naprawde interesujacy, oj cos ty chyba wybredna jestes :P

Gość prawda jedyna
Prosze się pode mnie nie podszywać

Gość prawda jedyna
Średnia wieku moich kierowców to 40+, więc faktycznie - moja culpa, jestem wybredna :P

Gość całkiem ciekawy
prawda jedyna chcesz poznać ciekawego faceta to napisz do mnie na email ankietasocjologia@gmail.com może ci spasuje kiedyś miałem temat o sobie więc nie będę siebie teraz opisywał ewentualnie jak będziesz ciekawa to ci na email odpisze pozdrawiam i się nie poddawaj :)

Gość brożekZdupyPierożek
Oj zawstydzasz mnie zwykły jestem pierożek nadziewany czymś tam. No chyba że już szczególnie lubisz polską kuchnię to rozumiem:) Widzę że zaczęliśmy nowy wątek odnośnie kierowców busów. Ja też przez ponad 4 lata jeżdżę do Krakowa regularnie busami i mam wiele spostrzeżeń na temat zachowań busiarzy, ale kiedyś jeden mi odwiózł komórkę do domu jak zgubiłem w busie i nie powiem o nich złego słowa:D

Gość prawda jedyna
a kto sie pod Ciebie podszywa ? :o ostatecznie jak Ci sie cos nie podoba to mozesz sobie zastrzec nick :-)

Gość prawda jedyna
No Ty powyżej właśnie :)

Gość prawda jedyna
a przeszkadza Ci to ?

Gość brożekZdupyPierożek
A ja mam do Ani maila i nie muszę się wami przejmować!!!!!!!

Gość gdzie masz spotkac
no u mnie tez wiekszosc kierowcow stara i brzydka jednak zdarzaja sie ciasteczka :P tak samo jak gdzie indziej, autorko, a w sklepie? w barze? np jakbys pracowala w barze to bys mogla wiecej miec okazji

Gość prawda jedyna
Nie przeszkadza, jeśli Ci to sprawia radość to podszywaj się do woli :D U mnie jednak przeważają w busach starsi panowie, a młodsi lub ci przystojniejsi są już zaobrączkowani ( zauważam, kiedy zmieniają biegi :P ). A praca w barze? Hmmm :) pewnie, że więcej ludzi przez takie miejsce się przewija, ale mam ambicje raczej związane z moim zawodem, gdzie jak na ironię, jeszcze ciężej o faceta :P

Gość brożekZdupyPierożek
moja siostra ma teorię, że busy nie są przyjazną dla kobiety formą transportu, bowiem przemieszcza się nim masa pospólstwa nierzadko podpitego, które traktuje młode i atrakcyjne kobiety dość nachalnie. A weź tu w busie ucieknij albo się oddal... Dlatego apelujemy do kierowców busów... nie wpuszczajcie pijanych ludzi, tych którzy kaszlą mi na plecy, brzydko pachną, ciumkają cukierki i piją piwo co mnie strasznie obrzydza, bo każdy może sobie w domu wypić jak lubi.

Gość prawda jedyna
a to ty pyszny pierozku jestes dziewczynka :-)

Gość gdzie masz spotkac
ale na 5 roku chyba gdzies pracujesz? a bar czy sklep to takie typowo studenckie miejsce bo maja elastyczne grafiki dostosowane do zajec, nie mowie ze masz w barze spedzic cale zycie, ja tez chce docelowo pracowac w moim zawodzie ale na studiach pracowalam w barze bo wlasnie mial elastyczny grafik no i niektorzy klienci, przyznaje byli calkiem calkiem :) albo no jak robisz zakupy, w wielu sklepach pracuja fajni panowie, kurde, autorko ty jakas mocno niegramotna widze jestes :O toz sa stada facetow przeciez :O

Gość brożekZdupyPierożek
Nie jestem chłopcem i póki co nie zamierzam tego zmieniać, odnosiłem się do doświadczeń mojej siostry i własnych obserwacji;)

Gość brożekZdupyPierożek
w naszym stadzie nie brakuje baranów :D

Gość klakierka
przeczytałam pobieżnie temat i przyznaje całkowitą racje bozekzdupy pierozek,mysle podobnie do ciebie.Tez studiuje w krakowie i zastanawia mnie jak wygladasz,moze wyslesz swoje zdjecie ???