Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda jedyna

Nie mam gdzie znalezc faceta. Naprawde!

Polecane posty

Gość prawda jedyna
O tak,z tymi pasazerami busów to tragedia :( zwlaszcza kiedy wraca sie wieczorem, nietrudno o zaczepki :( przewazaja podpici panowie w srednim wieku. Zgodze sie co do jednego - trochę jestem "niegramotna" w tych sprawach :P Ale taka już chyba moja uroda. I niestety, nie pracuję nigdzie dzięki wspaniałemu podziałowi godzin, który rozgrzebuje mi cały dzień, nawet jesli mam tylko 2-3 zajęcia :-o Choć teraz i tak nie jest najgorzej, poprzednie lata, to były prawie studia wieczorowe ;)

Gość brożekZdupyPierożek
Droga Klakierko doceniam Twoje słowa i bardzo mi miło, ale czy nie uważasz, że Twoja prośba jest trochę zbyt bezpośrednia;). Chętnie wszyscy posłuchamy co masz do powiedzenia na temat o którym rozmawialiśmy, ale nikt z nas nie bierze akurat udziału w castingu:). Wybacz ale z zasady nie wysyłam zdjęć nieznajomym, na pewno jesteś super ale po prostu nie mogę. Jeśli ktoś miałby ochotę pogawędzić przez gg albo mailowo to zawsze chętnie podam adres.

Gość brożekZdupyPierożek
Pozdrawiamy studentów kierunków wieczorowych i postulujemy aby uczelnie wyposażyły swoje studentki w paralizatory, albowiem rozpylanie gazu pieprzowego w busie było niehumanitarne:D Mówimy stanowcze nie pijącym piwo w busie! Zbieram podpis pod petycją:D

Gość prawda jedyna
To ja się podpisuję obiema rękami :P

nie czytałam całego topiku napisze Ci co ja uważam ja znalazłam męża na symaptii www.sympatia.pl mój mąz ma 34 lata a więc długo na mnie czekał czasem ktos szuka miesiąc czasem wiele lat więc sie nie zrazaj

Gość prawda jedyna
ja tez obiema :-)

Gość prawda jedyna
Dzieki, diablico 🌼

Gość gdzie masz szukac
bez przesady, ja pare razy widzialam jak kierowcy nie wpuscicli pijanych ludzi, inna sprawa ze wielu wiesniakow i miastowych tez nawet,wyglada jak zule choc to ich normalny stan, maja ich nie wpuszczac? fajnie by bylo, tyle ze szybko by zbankrutowali bo na trasach w jakichs pipidowach brudasy smierdzace to 99% pasazerow

Gość dołączam się do tematu
Ja również w sumie to już nie wiem gdzie można poznać fajnego faceta. W liceum przerobiłam już i koncerty i dyskoteki i puby i poznałam kilku facetów ale to były w sumie takie wieczne dzieci którym tylko i wyłącznie zabawa w głowie........a gdzie Ci dojrzali i odpowiedziali no gdzie oni są?

Gość klakierka
to mozesz podac gg :)

Gość prawda jedyna
o diablica dobrze prawi sympatia dobry portal :-)

Gość jesli dobrze rozumiem
to sa tutaj dwie osoby, ktore maja nick "prawda jedyna", tak???

Gość brożekZdupyPierożek
Szanowna Klakierko z wielką radością wyślę Ci na maila:)

Gość ssdsdssdsss
@brożekZdupyPierożek Nie mam szans u dziewczyn, które mnie pociągają, więc nie zaprzątam sobie głowy kobietami w ogóle. Zgadzam się z tym.. oraz z tym co piszesz Brożku ;P Fakt jest faktem, że uroda urodą.. charakter charakterem.. charakter ważniejszy bo uroda to do 30 a potem trzeba żyć.. ale źle bym się czuł będąc z kobietą która w ogóle mnie nie pociąga.. tak samo jak i Wy kobiety.. kazda mowi ze sie na wyglad nie patrzy tylko wnetrze ale to jest pitolenie.. możecie być z facetami którzy wogóle was nie pociągają? oczywiscie sa wyjatki i niektore z Was sa bezpośrednie i po prostu to napiszą/powiedzą wiele razy zaczynajac rozmowe z kobietami jakos dziwnie na mnie patrzyly i raczej ocenialy poprzez pryzmat mojej urody (tj. tradzik)..

Gość klakierka
to ty podaj maila to napisze do ciebie :)

Gość prawda jedyna
Nie, jest tylko jedna a druga się podyszwa - pozdrawiam! :P

Gość kwktnktjk
do ssds...- ale trądzik to nie jest cała twoja "uroda" - to tylko mankament w dodatku można go wyleczyć albo przynajmniej na tyle zadbać że staje sie prawie niewidoczny- lekki tradzik nikomu fajnemu jeszcze urody nie odebrał

Gość brożekZdupyPierożek
Szanowny kolego zgadzam się z Twoją opinią zwłaszcza, że nie widzę potrzeby rozwijania i tłumaczenia tej myśli skoro najlepiej rozumieć to dosłownie. Mówisz, że czułbyś się niekomfortowo, gdybyś się związał z dziewczyną która Cię nie pociąga, ale zasadniczy błąd popełniłbyś dając jej nadzieję, że jest inaczej. Tak samo jak Ty nie chciałbyś być oszukiwany, tak samo jak wolałbyś znać nawet najbardziej bolesną prawdę, tak i ona czułaby się poniżona w takiej sytuacji. To świetnie że możemy sobie w tej kwestii podać rękę:). Mam nadzieję, że mnei dobrze zrozumiałeś ja nie mam absolutnie żalu do kobiet, że zwracają uwagę na wygląd facetów, którzy zabiegają o ich względy. Dlaczego miałby niby nie wymagać szacunku chociażby w kwestii schludnej odzieży i higieny takiego adoratora. Nie dziwię się także temu, że kobieta pragnie mieć przystojnego faceta, kto by się nie chciał chwalić tym że jego wybranek/wybranka jest atrakcyjny. Mnie dziwi jednak strasznie to że w imię jakiś głupich skrupułów panie udają, że jest inaczej, albo z litości pozwalają się wciągać w głupi układ który jest dla nich uciązliwy i wstydliwy. Mój mail. brambor21@o2.pl

Gość ssdsdssdsss
@kwk problem tkwi w tym, ze jak nie jestes przystojny.. to dziewczyna nie zwraca na Ciebie uwagi.. jezeli sa inni faceci ktorzy im sie podobaja to po prostu z nimi rozmawiaja i wysylaja rozne podteksty... @brożek zrozumiałem Cię dobrze :) moze i jest to okrutne.. ale taka jest prawda.. oczywiscie fakt jest faktem.. ze jezeli dziewczyna jest atrakcyjna a ma puściutko w głowie.. to ta opcja też odpada. Tak wiem.., jestem wymagający, ale przepraszam.. nie mam zamiaru związywać się z kobietą która kompletnie mi się nie podoba. jednemu Ona będzie się podoba, drugiemu też.. a przecież mi nie musi.. Każdy ma jakieś wymagania.. mam i ja ;-P

Gość maaaaarijaaaa
Ktoś napisał, że nie można znaleźć nikogo wartościowego w klubach. Co za uogólnianie?? Zależy do jakiego klubu idziesz, a studenci to niby gdzie bywają, żeby się rozerwać? Też chodzą do klubów.. Ja osobiście sporo się uczę, uważam, że inteligencją nie grzeszę, a lubię tańczyć, jak i odreagować na imprezach. Bardzo lubię, jak również wiele moich znajomych, którzy są wartościowymi ludźmi. Co za teorie macie ludzie;/

Gość prawda jedyna
Czemu tak surowo sie oceniasz? :P

Gość brożekZdupyPierożek
To bardzo dobrze że sę chłop surowo ocenia! Brawo stary ja też jestem do bani:D

Gość prawda jedyna
Chodziło mi raczej i maaarijeeee -> napisała, że nie grzeszy inteligencją :P

Gość maaaarijaaaaa
Jezdem pienkna i zdolna.

Gość i dobrze ze napisala prawde
ze inteigencja nie grzeszy, przynajmniej jedna szczera na kafe bo tu to wszystkie taaaaakie piekne i madre, ze ho ho! i kazda bez faceta :P

Gość ha haaaaaaaa
Bardzo dobrze :D

Do prawda jedyna. Pomysł ze stanięciem na środku korytarza jest niezły.Musisz tylko przedtem zdjąć wszystko, na pewno od razu zrobisz furrorę i zleci się cały tłum facetów. Będziesz mogła przebierać do woli. Aha, nie musisz mi dziękować za udoskonalenie twojego pomysłu.

Gość gienka
obawiam sie ze autorka jest zbyt niesmiala na taki krok :classic_cool:

Gość dołączam się do tematu
To ja napisałam, że nie można poznać nikogo w klubach, bo takie mam doświadczenia w tym temacie.........