Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oli21

wypadanie wlosow po porodzie

Polecane posty

wim ze wypadanie wlosow po porodzie jest normalne ale w moim przypadku chyba mija sie to z wszelkimi normami! przy kazdym myciu gllowy zbieram z wanny cala garsc wlosow.... tyle samo wychodzi mi przy czesaniu pomocy!!

Oli Mnie została na głowie 1/3 włosów. :O Byłam przerażona bo przy każdym myciu i czesaniu wyciągałam włosy garściami. Aż wannę zatykało. Opierałam się o kanapę i fotel a po wstaniu zostawiałam za sobą całe oparcie we włosach. MASAKRA! Nie zliczę ile tabletek zjadałam. Ile wzmacniaczy i serum od wypadania wtarłam w skórę głowy. Jestem 7,5 miesiąca po porodzie. Włosy nadal mi idą ale już o połowę mniej niż wcześniej. Na całej głowie przy samej skórze głowy mam puch 2 centymetrowy. Odrastam. ;)

no mi tez wylatywały włosy strasznie z bardzo dlugich musiałam sciac do ramion bo strasznie wygladały teraz juz ok :) jestem 2 ;ta po porodzie i poprawa była po roku jadłam HUmawit skrzyp i drożdze

Gość a jak mowie ze boje sie
zdecydowac na dziecko, bo boje sie rozstepow (mam duzo po okresie dojrzewania, boje sie kolejnych :( ), wypadania wlosow wlasnie, zebow, problemow z kregoslupem, z oczami, z cera... to wszyscy mowia, ze to mit. A co ktos urodzil to mowi, ze to i tamto. To jaki mit ja sie pytam :O