Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojj ciężko ciężko

Nieodparta chęć uprawiania sexu

Polecane posty

Gość Ojj ciężko ciężko

Jestem głodna sexu :/ czuje ,że moja frustracja rośnie z powodu braku życia sexualnego... Faceta nie mam ok pół roku , toteż tyle już trwam w celibacie...i coraz gorzj mi z tym :/ Nie chce kochać się z kimś przypadkowym . Chcę żeby to był odpowiedni facet . Nie chodzi mi o jeden numerek, tylko o coś głębszego...z uczuciem... A jak Wy sobie radzicie z popędem sexualnym gdy nie macie partnera ?

Gość Ojj ciężko ciężko
też korzystacie z redtube?

Gość NobertDeRiro
Z tymi nie idzie sobie poradzic, im bardziej pragniesz zapomniec, tym mocniej to powraca ;) Ja bezsexowy od wakacji ... oj naprawde ciezko ;) A nie myslalas o ukladzie czysto "seksualnym"? - facet atrakcyjny, zadbany, inteligentny, na poziomie, ale nie chce sie wiazac?

Gość Ojjj ciężko ciężko
Byłoby to dla mni poniżające gdybym się zgodziła na taki układ . Szukam raczej uczucia...nie samego sexu . Czym jest sex bez uczucia ? Dla mnie coś takiego nie istnieje...ale krew nie woda :)

Gość NobertDeRiro
Ja tylko sonduje, nie proponuje ;) Ja mialem wlasnie taki uklad w wakacje ... szybko sie znudzilo i od tamtej pory postanowilem, ze bez zadnego uczucia sie nie oddam ... i sie, choinka, nie oddaje :( ;) A Ty moze tak naprawde jestes glodna uczucia, a seks bylby tylko dopelnieniem?

Gość Ojj cieżko ciężko
Ze niby neurotyczka ?:P Możliwe ,ze coś w tym jest...przyzwyczajona jestem do "bycia z kimś" a tu nagle od pół roku jestem sama... ...chyba masz rację : brakuje mi silnego ,męskiego ramienia...ale jak go nie ma to myśli się o sexie :] Jestem wrażliwa i nawet gdybym sie zgodziła na taki układ to żałowałabym !!! Więc nie pakuje się w nic takiego bo nie chce sobie robić krzywdy...

Gość drente
skad jestes,bo ja tez szukam uczucia.

Gość NobertDeRiro
drente zawsze mozesz isc do kuchni i zaspokoic uczucie glodu ;) Ojj ... to jak jest meskie ramie to o seksie nie myslisz? ;)

Gość drente
co kolego poczules sie zagrozony?

Gość Ojj ciężko ciężko
Wtedy mam je na wyciągnięcie ręki więc nie ma paniki :D Gorzej jak go nie ma...w końcu zawsze pragniemy tego czego nie możemy dostać na daną chwilę :] taka mentalność ludzka...

Gość NobertDeRiro
Dokladnie, wiem, ze jestes wspanialym i wielkim (nie chodzi o wzrost) czlowiekiem :) Normalna moja reakcja, wybacz. A tak na serio to chcialem byc pomocny :)

Gość drente
ja tez chce pomoc kolezance

Gość dzidzetta
Ja od sierpnia nie moge uprawiac seksu gdyz jestem w ciazy. poniewaz od czasu do czasu lapia mnie bole lelarz odradzil uprawianie seksu. tez cierpie z tego powodu:((

Gość Ojj ciężko ciężko
dzidzetta - moim zdaniem powinnaś sie cieszyć z błogosławionego stanu :) Myśl o dzidzi a nie o sexie...i pomyśl jak będzie smakował gdy już będziesz mogła go uprawiać :] Twój maż/chłopak/partner powinien być cierpliwy :D chyba ze truje Ci z tego powodu to się go lepiej pozbądż :P

Gość Ojj ciężko ciężko
drente - ciekawe jak Ty chcesz mi pomóc :P

Gość drente
zgadnij:P

Gość NobertDeRiro
To ja Wam podpowiem, drente jakie uczucia chcesz zaspokajac?

Gość dzidzetta
Ja sie ze mojego stanu bardzo ciesze, ale nie bede ukrywac ze ochote na seks mimo wszystko mam i choc nie praktykuje to coz brakuje mi... moj maz znosi to dzielnie choc widac ze tez mu brakuje. staramy sie to zastapic jakimis drobniejszymi pieszczotami, ale podniecenie jest. coz musimy wytrzymac do marca a przynajmniej do konca roku (po nowym roku wejde juz w okres kiedy ewentualny wczesniejszy porod nie bedzie wiazal sie z komplikacjami dla dzidzi).

Gość Ojj ciężko ciężko
dzidzetta- trzymam kciuki za Ciebie...na pewno łatwiej Ci jest bo masz ukochanege mężczyznę przy sobie :)

Gość NobertDeRiro
i w sobie ;)

Gość dzidzetta
w sobie to bede mogla mioec gdzies w kwietniu:)) na razie musze sie zadowolic nim "przy sobie".

Gość Ojj ciężko ciężko
Eee Kochana tak też jest fajnie :D:D:D Wyobraź sobie ,ze jesteś w mojej sytuacji...ani dzidzi ani faceta hehehe :D i co ? Która z Nas ma gorzej ? Nosisz maleństwo pod serduszkiem i masz kochanego męża więc czekaj cierpliwie a czas szybko minie i ani się obejżysz a znów będziecie się mogli sobą cieszyć :)

Gość Autorko mam podobnie
i aż chwilami skręca, ale ja również nie chcę przygodnie, tylko dla sportu, potrzebne mi uczucie. I jak sobie poradzić gdy krew nie woda, a serce nie kamień :(

Gość NobertDeRiro
"i w sobie" - chodzilo mi o dzidzie :) Nie rob ze mnie ... ;) To "Ojj ... " wyglada na bardziej chcaca ;)

Gość NobertDeRiro
Przeciez zawsze mozecie sobie kogos znalezc :) Nie chodzi o mnie, ja niestety nie mieszkam w Polsce :o

Gość dzidzetta
Robert de Niro, sorry - nie skumalam :)) rzeczywiscie dzidzie mam w sobie:)) Autorko - ty na pewno w odpowiednim czasie kogos poznasz, moze jutro, moze za jakis czas ale nie lam sie. najpiekniejsze rzeczy przychodza zawsze niespodziewanie.

Gość Autorko mam podobnie
Znaleźć? Hm... w moim przypadku dłuuuugo sobie nikogo nie znajdę, bo technicznie brak mi możliwości :O Jak dla mnie sytuacja jest na razie patowa :(

Gość NobertDeRiro
Lub tez przyjezdzaja - np. Porsche ;)

Gość Ojj ciężko ciężko
Robert :P nie jestem nei wyżyta...mam poprostu pewne braki które chciałabym szybko uzupełnic :D ale jeśli miało by to być z uczuciem to na pewno musiałabym poczekać... dzidzetta - stara prawda :]