Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia88

Czekam aż zobaczę 2 kreseczki ktoś ze mną????????

Polecane posty

Gość halina co się wypina
podłączam się pod pytanie - jak to jest z tym śluzem? jak on u was wygląda w dzień szczytu

Gość Misia88
Hej co do tego sluzu to ja mam ciągnacy przeżroczysto białawy i jest wtedy bardzo mokro no i wtedy mam największą ochotę, a mętny gęsty podchodzący pod żółtawy to nie płodny śluz ale samym śluzem sie nie sugerujcie czy sa to dni plodne czy nie ...wystarczy ze złapiecie bakterie i sluz ma rózne konsystencje. Jesli chce cie obserwowac sluz to i mierzcie sobie temperature. Dokładnie o sluzie itp pisze na stronce o naturalnym planowaniu rodziny. Ja bardziej wierzę w pierwszy dzien miesiączki kalkulator na necie wszystko jest napisane dni płodne niepłone prawdopodobnie niepłodne..poczytajcie

Gość Misia88
Dziewczyny temat miał być normalny ale cos tu wyszło o jakiejś oszustce ktos ja zdemaskował a ta chce sie wychustac dla mnie to smieszne bo to nie jest powód do samobujstwa trzeba było ja olać i z nią nie pisac LUDZIE SA RÓŻNI.....WEJDŹMY SPOWROTEM NA NORMALNY TEMAT....

Gość Misia88
Dziewczyny czy kobieta która może być w ciazy może brać ibuprom zatoki lub uzywać otryvinu????strasznie boli mnie głowa tak na zatoki a dotego mam katar, no i podejrzenie o ciaze niechce sobie zaszkodzić.A boje sie okropnie....

Gość Misia88
Na opaowaniunic nie pisze...głowe mi rozerwie

Hej. ja czekam i czekam az upłyna dwa dni i zrobi kolejny test wczoraj jak robilam pre-test to wyszły dwie tylko ta jedna wcale nie była rozowa prawie niewidoczna narzeczony powiedzial ze ledwo co widac....Ale jesłi prawie CZY ono oznacza ze jesli prawie to jest ciążą. bo gdyby nie było ciąży to kreska byłaby jedna ewidentnie. Co sadzicie jestem dzis 7 dzien po owiulacji, a 27 litop. mam dostac okres. I jakie proponujecie rodzaje testów pre-test wydawał mi sie dziwny niz bobo test

Gość Misia88
No dziewczyny co z wami??????

DO MIsi. JA niestety Ci nie poradze a bardzo bym chciała nie znam sie i mało co wiem jak bede w ciazy co zazywac jakie leki moge jakich nie.

Gość Misia88
Jak raz wyszły kreski 2 to raczej test sie nie myli powturz test one sie myla tylko w jedna stronę jak nie ma ciazy to raczej jej nie ma ale jak wychodza 2 kreski to musisz byc w ciązy

Gość Misia88
Ja większośc wiem co zażywac a co nie ale do otryvinu i do ibupromu nie jestem pewna wiesz tez nie mam 100 pewności ze jestemw ciązy źle się czuję do tego ten ból głowy masakra

Gość Misia88
Mam paracetamol zażyłam wczoraj na wieczór jedną tabletke i dzisiaj o 6 rano ból nie ustępuję a boje sie że to zatoki bo wczoraj starsznie wiało a ja bez czapki poszłam z dzieckiem na spacer no imam teraz katar i ból głowy

Gość Misia88
A co z tym otrivinem mogę sobie fuknąc:)???

Gość Misia88
bellla 123 mam nadzieję że ujrzyszte 2 kreseczki to pierwsza ciąza?

Gość Misia88
No i znalazlam w necie: """""""""""" Jeżeli karmisz piersią to preparat Otrivin® możesz stosować wyłącznie po konsultacji z lekarzem. Stosowanie preparatu Otrivin® jest przeciwwskazane w ciąży """" noi co teraz mam sobie wziąśc na moja dolegliwosć...??????????

Gość Misia88
oj chyba piszę sama ze soba nio trudno nikogo nie ma:(

Gość Misia88
Nio i co nikogo nie interesuje ten temat?

Gość Misia88
KTOS OCZEKUJE 2 KRESECZEK?

Gość jaajja
Ja czekam. Jestem po terminie, a testy wychodzą negatywnie.

Gość Misia88
poczekaj moze jeszcze za wczas robisz test, ja przy ostaniej ciazy byłam pewna ze zapierwszym razem sie udało a tu nic nie było dopiero przy drugiej owulacji...zycze powodzenia