Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia88

Czekam aż zobaczę 2 kreseczki ktoś ze mną????????

Polecane posty

Gość do stokrotki
mówiłaś na innym topiku ze poroniłaś już raz. Zresztą jako stokrotka też mówiłaś że poroniłas raz. Jak mamy ci wierzyć, skoro wymyślasz ciaze? Sama powiedziałaś że tamta była wymyślona.

Gość do stokrotki
w rodzinie masz małe dziecko. Siostra twoja urodziła.

Gość do stokrotki
a kiedy pisałaś szczerze??? przy której ciąży?? ja mam twoje namiary na nk, popytam znajomych twoich lub kogos z rodziny czy jestes w ciąży lub czy kiedykolwiek byłaś. Jeśli potwierdzą, wszyscy Cię przeprosimy

Gość do stokrotki
uu to rodzina z problemami. Ale nie chodzi o siostre twoją, tylko o ciebie i o to, dlaczego zmyślasz

Gość do stokrotki
ale powiedz co teraz popsuliśmy? zresztą i tak zapytam. Może rodzina się powinna zająć Tobą, bo to co robisz jest groźne

Gość do do stokrotki
a powiedz mi skąd wiesz która to jej rodzina bo ja sama myślę, żeby napisać, ale nie wiem kto jest z rodziny a kto po prostu przyjął zaproszenie bo robił sobie kolekcje znajomych na nk??

Gość do stokrotki
ale już wkleiłaś i wszyscy cię znają tutaj. Jak to nie zmyślasz, przecież już ci udowodniłam ze jako stokrotka pisałaś we wrześniu ze sie dowiedziałaś ze właśnie jestes w ciąży. To gdzie ta ciąża???

Gość I am so sorry for you
popsulysmy jej misterny plan...Tu pisze ze ciaza zagrozona, na innym topiku jako ewelcia tez pisze o ciazy zagrozonej i pewnie na 100 innych pod innymi nickami tez pisze to samo. I po co ci to dziewczyno??

Gość dziecko z kim niby miałabyś
być w ciąży?:O

Gość no łatwo znaleźć po nazwisku
ale skoro ona sama pisze, że jedna siostra jest z dziećmi w Monarze, to kurde nie jest wesoło z tą rodzinką i nei dziwota, że dziewczyna ma upośledzenie może nawet nie tyle jest to uszkodzenie co zaniedbanie rodziców:( nie wiem jak można pomóc takiej osobie:(

Gość ja naliczylam 5
cala prawda drugs ewelcia stokrotka kamilka

Gość do stokrotki
sama sobie popsułaś opinie kłamstwami. Nie my. I czemu się tak boisz ze się spytam rodziny? Przecież mówiłaś ze wiedzą i się cieszą z ciaży. Piszesz że bede cie miała na sumieniu, a pomyśl ile na sumieniu masz Ty?? jak opowiadasz dziewczynom o poronieniach, one są w ciąży, biorą sobie to do serca, stresują się, moze nawet ronią przez ciebie

Gość I am so sorry for you
opinie a to ciekawe. Jaka opinie i kogo??Przeciez kazdy myslacy czlowiek potrafi sie polapac ze zmyslasz. Nie potrafisz nic napisac o swojej niby ciazy. Jestes niby w 7 tygodniu a termin masz niby na 29 czerwca. Co sie nie zgadza wogole. Wymyslasz, kopiujesz wypowiedzi innych a zaraz poronisz i cala szopka zacznie sie od poczatku. I straszysz caly czas innych "bedziesz mnie miala na sumieniu". Smieszne

Gość do stokrotki
ja wiem która to jej rodzina bo wczesniej były zdjęcia jej rodzeństwa wklejane, imiona, jej nazwisko itp.

Gość nie znam nazwiska
widziałam zdjęcia to raczej w domu mają ładnie i czysto to znaczy ze ktoś o to dba. Moze warto pomówić z matką czy kimś bliskim a jak nic nie da zawiadomić jakąś instytucję.

Gość no biedne biedne dziewczę
czy w ten sposób pisze osoba sprawna na umyśle: dziecko z kim niby miałabyś.Nie twoja sprawa.A czy ja mówię z kim ty masz? :O

Gość do stokrotki
ja się boję że jak nie poinformuję nikogo o Twoim zachowaniu, to wtedy będę miała cię na sumieniu. Bo zdrowe nie jest to co robisz

Gość ja znam nazwisko
znany polski aktor (Krzysztof) nosi takie samo nazwisko albo dziewczyna, która grała Kamę w "300 mi do nieba"

Gość do do stokrotki
napisz do kogoś jak znasz nazwisko i wklej link do tematów na kafeterii. Myślę ze ktoś się tym zajmie.